Deszcz

Gem569

enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Joshverd dał Gem20 dla the Rain
adept rank iconEvor: Nie musisz mi udostępniać ekranu. Dasz radę :)
adept rank iconEvor: Już ci napisałem co i jak. Jeśli coś jest nie jasne to pytaj.
novice rank iconGOATED SADIK: a tak przy okazji, czy możesz powiedzieć mi wszystko na Discordzie? i chcę udostępnić ekran i pokazać ci, jak wykonuję zadania
adept rank iconEvor: Zaraz ci wszystko wyjaśnię żebym nie zasypywał czatu spamem tutaj
novice rank iconGOATED SADIK: ok dołączam
novice rank iconGOATED SADIK: wysłano prośbę o znajomość, mój użytkownik to .d1vinexx
adept rank iconEvor: Jak dołączysz do grupy discord gamehag to mnie znajdziesz
adept rank iconEvor: Nazwa taka jak tutaj. Chyba evorqq
novice rank iconGOATED SADIK: czy możesz podać swoją nazwę użytkownika na Discordzie? evor
adept rank iconEvor: Loguj się codziennie na discorda gamehag do codziennego losowania nagrody
adept rank iconEvor: Wszyscy mają tutaj chyba discorda, którzy siedzą dłużej
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconGOATED SADIK: ohh rozumiem, czy masz Discord? żebym mógł otrzymać od ciebie lepszą pomoc
sorcerer rank iconhanfred: a jeśli chodzi o ankiety: po prostu spróbuj ponownie
adept rank iconEvor: Na początku może cię odrzucić z dużej ilości ankiet ponieważ tworzy twój profil odpowiedzi. TO akurat nnormalne
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem42 od Deszczu.
sorcerer rank iconhanfred: capcut potrzebuje około 12 godzin, aby zaksięgować, tak samo wps
adept rank iconEvor: Nie zapomnij też wchodzić na timewall i odbierać prezentu oraz wykonać zadań click. Klikasz i dostajesz punkty do wypłaty na gamehag
novice rank iconGOATED SADIK: nie mogę zakwalifikować się do ankiet, nie wiem dlaczego. i niedawno próbowałem wykonać zadanie capcut, ale nie udało mi się. zainstalowałem je i otworzyłem. ale wciąż mówi, że nie ukończyłem kroków
adept rank iconEvor: Ankiety są najszybszym sposobem
adept rank iconEvor: Goated - Graj w prawdziwe gry jak rise of kingdoms czy game of thrones i rób ankiety. Hanfred ma racje
sorcerer rank iconhanfred: wykonaj łatwe oferty/ankiety
novice rank iconGOATED SADIK: ludzie jak łatwo zdobyć punkty?
adept rank iconEvor: Tylko 100 użyć więc lepiej się śpieszyć
adept rank iconEvor: Przypominam o nowym kodzie promocyjnym na 25 centów. NEWYEAR
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Gem!
novice rank iconZULTY: Cześć
novice rank iconGOATED SADIK: cześć
adept rank iconEvor: Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconDJTOPOCHO25: Popcorn emote (inline chat version)
adept rank iconbacolditz: 34335ee qw
novice rank iconDJTOPOCHO25: xd
sorcerer rank iconhanfred: cholera
novice rank iconDJTOPOCHO25: diavlos
adept rank iconEvor: Mówimy o środowisku feministek ? :D
adept rank iconEvor: Czekaj co ? W jakim środowisku ?
sorcerer rank iconhanfred: ciekawostka słowo kitchen to tutaj potoczne określenie więzienia
adept rank iconEvor: No to masz już postanowienie na nowy rok. Też powinienem zacząć wyżerać szefowi jedzenie z stołówki. Zwłaszcza za kupienie sobie nowego samochodu za 1 milion
AdminJoshverd: Kuchnia brzmi dobrze
adept rank iconEvor: korzyści
adept rank iconEvor: No i w kuchni możesz jeść na koszt firmy oczywiście. Same atrakcyjne korzysci
sorcerer rank iconhanfred: lol
novice rank iconrashidahaque2010: hiii
adept rank iconEvor: Trzeba się rozwijać w życiu zawodowo. Myślałeś o awansie do kuchni albo łazienki ? Więcej światła. Dostęp do bieżącej wody. Same luksusy :D
novice rank iconfra4: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Czyli tylko gamehag
AdminJoshverd: Trzymają mnie w piwnicy siedziby Gamehag DonoWall emote (inline chat version)
adept rank iconEvor: Joshverd jakie strony jeszcze nadzorujesz oprócz gamehag ?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

74

0/160

jakie roboty są najlepsze

kubus1234xd avatar

kubus1234xd

February 12, 2020 at 09:56 PM

ja nowy jestem w tej grze
Vertex82 avatar

Vertex82

April 15, 2020 at 10:19 PM

xppxpxpxpxpxpxpxpxpxkkfmrqmnpajrgbkpaerg
DrIronhand avatar

DrIronhand

April 19, 2020 at 07:08 PM

Najlepsze to te które podnoszą broń ciężką ( np:Vityaz,Natasha,Fury,Leo) Niczego sobie są reż roboty jak Griffin, Gareth, Starlker, Gepard
senapubis avatar

senapubis

August 30, 2020 at 08:18 PM

leo chyba
tushixdxdxdxd avatar

tushixdxdxdxd

December 16, 2020 at 01:49 AM

leo jest bardzo fajny ja polecam

Join the conversion by creating an account on Gamehag