Deszcz

Gem664

apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed, na co chciałbyś wymienić klejnoty? Czy masz cel, który chcesz osiągnąć?
novice rank iconKacper Skubiak: 1000 klejnotow ile to pieniedzy?
novice rank iconpeuch: gfds
apprentice rank iconjustanidiot: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: @birtalan(Tom_cat) dzięki Vibin emote (inline chat version) czy masz jakieś wskazówki, ponieważ jestem trochę nowy i mam tylko 382 klejnoty
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank icontimur.richter2013: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank icon貓貓好可愛: :)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed W porządku. Cieszę się: że otrzymałeś nagrodę po ukończeniu poziomu gry. 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: @birtalan(Tom_cat)
novice rank iconStar Sword: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconStar Sword: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: zrobiłem 2 i tak, dostałem nagrody, ale nie wyłączyłem blokera reklam
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Och, rozumiem. czy już ukończyłeś poziom w grze? Czy otrzymałeś nagrodę?
novice rank iconAser Mohamed: birtalan(Tom_cat) offerwall ale od adscend media
novice rank iconsurv.pupil714: Very Cat emote (inline chat version)
scholar rank iconbacolditz: 23434
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawy Klejnotów!
adept rank iconGabe Newell: Petcapy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed napisałeś: „Gram w grę Złap zabawkę.” Moje pytanie brzmi: czy uruchomiłeś ofertę gry „Złap zabawkę” przez Offerwall Lootably?
novice rank iconQERGG2: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconihatephysics719: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed To nie jest zbyt dobre rozwiązanie, ponieważ system śledzenia gry prawdopodobnie nie będzie działał prawidłowo. Moje własne doświadczenie.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed ponieważ jeśli pewnego dnia grasz przez internet mobilny, a następnego dnia używasz wifi dla tej samej gry.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed i ważne jest, abyś korzystał z tego samego internetu podczas gry mobilnej.
novice rank icon我也爱熊出没: 123
novice rank iconlol brobruhwhat?: Ludzie, co to jest Steam altergift?
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): witamy 1f600 emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: @birtalan(Tom_cat) och tak
novice rank iconJoel Galvan: dfdf
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem42 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie klejnotów!
novice rank iconumeiii Here: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed W takim razie nie może przypisać ci liczby klejnotów po ukończeniu poziomu.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed W tym przypadku jeśli twoja gra jest prawidłowo śledzona. Ale nie generujesz dla niego pieniędzy.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Jeśli nie obejrzysz reklamy, twórca gry nie otrzymuje zapłaty z reklam.
novice rank iconПавел Саказлы: Dance Red emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Oglądasz reklamę, on dostaje pieniądze. Jeśli nie oglądasz reklamy, on nie dostaje pieniędzy.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed, reklama jest kluczem do gier mobilnych. Ponieważ twórca gry zarabia na reklamach.
novice rank iconFhd Hdhd: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: Gram w "złap zabawkę" i jest pełne reklam, więc zajmuje mi to więcej czasu, aby zdobyć nagrody lub przechodzić poziomy
novice rank iconStar Sword: jeśli używasz blokerów reklam
novice rank iconStar Sword: uważam, że oferta nie powstrzyma cię, ale strona z ankietami tak
novice rank iconStar Sword: cześć
adept rank iconSlot Ediz: Cześć
novice rank iconAser Mohamed: Czy ad blocker uniemożliwia mi otrzymywanie nagród z offerwall (próbowaliście lub znacie kogoś, kto nie otrzymał ich z chatgpt lub AI)?
novice rank iconsworddog: catJAM emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconra1toche1su: 21
novice rank icon我也爱熊出没: 123
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

Mam pytanie

MichusX avatar

MichusX

February 10, 2020 at 04:01 PM

Czy opłaca się robić zadania z tej gry. Mianowicie chodzi o te co trzeba zaatakować potwora na 2 poziomie. Gram pół godziny i widzę że to dużo czasu zajmuje i nie wiem czy się opłaca, bo jakbym miał grać mnustwo czasu to nie chce. Podsyłajcie odpowiedzi bo jestem ciekawy
haneczkusia avatar

haneczkusia

February 18, 2020 at 12:22 AM

nooo mega sie opłaca wedlug mnie
rono90 avatar

rono90

February 18, 2020 at 09:07 PM

nie wiem lol
Heenzom avatar

Heenzom

February 18, 2020 at 09:55 PM

czytałem w necie że 11 lvl zamku to 5-7 dni gry
Krdest avatar

Krdest

February 23, 2020 at 08:07 PM

Jsk masz czas to sie opłaca
Piovani avatar

Piovani

February 29, 2020 at 10:36 PM

Nawet szybciej, jak dobrze rozegrasz to i zamek na 11 szybciej wbijesz i potwory zrobisz. Dogadaj się z jakąś lepszą gildią czy ci nie pomogą, wtedy dostaniesz więcej skrzynek i przyśpieszeń wieć moment wbijesz.. jak nie to wejdz tam gdzie cie wpyszczą bo im więcej gildia ubija potworów tym więcej masz skrzynek a w niej są przyśpieszenia również więc i badania się przyśpieszy i budowe. Na 2 lvl potwora trzeba badania zrobic

Join the conversion by creating an account on Gamehag