Deszcz

Gem815

grandmaster rank iconhanfred: and more fun
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, te małe luksusy naprawdę czasami ułatwiają życie
grandmaster rank iconhanfred: jesteś właściwie skazany, nie rób ankiet Prime w Chinach
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Gem!
adept rank iconhaniamala: EZ emote (inline chat version)
novice rank icon114514: Czuję, że jestem zgubiony
grandmaster rank iconhanfred: dobry czas
grandmaster rank iconhanfred: kiedy studiowałem mieliśmy bar i bardzo ładny system nalewania piwa
grandmaster rank iconhanfred: hahah ll
novice rank icon烤鸽子: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: Gdybym był bogaty, miałbym w domu jedną z tych automatów z napojami z restauracji, taki jestem Amerykanin 😂
grandmaster rank iconhanfred: cholera, czas zdobyć kilka puszek :D
adept rank iconcherrygrapesoda: Kocham te rzeczy
adept rank iconcherrygrapesoda: szczerze zdecydowałbym się nie mieszkać tam, gdzie nie mogę dostać rootbeer, mała rzecz, ale to naprawdę wpłynęłoby na moją decyzję o zamieszkaniu gdzieś
adept rank iconcherrygrapesoda: pogoda jest tu też ładna, więc po prostu siedzę na zewnątrz i dolewam sobie napojów
adept rank iconcherrygrapesoda: jest miejsce z kurczakiem 30 sekund piechotą ode mnie, kupuję tam root beer
grandmaster rank iconhanfred: tak, nie sprzedają tego tutaj
adept rank iconcherrygrapesoda: lol to kiepsko
grandmaster rank iconhanfred: i faktycznie przekraczać granice lol
grandmaster rank iconhanfred: stary, po root beer muszę jechać jak 20 mil
adept rank iconcherrygrapesoda: praca bywa stresująca, czasami po prostu chcę usiąść i zrelaksować się przy root beer po długim dniu
adept rank iconcherrygrapesoda: Codziennie zarabiam jakieś 5000 klejnotów, a potem wydaję je na sodę po drugiej stronie ulicy lol Muszę je oszczędzać i kupić coś naprawdę fajnego
adept rank iconcherrygrapesoda: co tam
novice rank iconOfficial Green: wsp
grandmaster rank iconhanfred: na Tapjoy płacą za poziom, dość zabawne dostawać 0,4 centa za poziom
adept rank iconcherrygrapesoda: gry*
grandmaster rank iconhanfred: tak
adept rank iconcherrygrapesoda: lootably żadne z gier nie działa dla mnie lol
adept rank iconcherrygrapesoda: ale są ograniczone
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, ale niektóre na RevU są jak "ukończ poziom 20" zamiast wielu zadań, i te zawsze działają u mnie, zajmują około 20 minut za ponad 500 klejnotów, nieźle
grandmaster rank iconhanfred: pc*
grandmaster rank iconhanfred: poza jedną dziwną grą o jeździe na kucykach na poc
grandmaster rank iconhanfred: Nie sądzę, żebym kiedykolwiek miał problem z Lootably
grandmaster rank iconhanfred: niektóre gry naprawdę wymagają czasu
adept rank iconcherrygrapesoda: lootably kiedyś działało dla mnie, ale ostatnie 5 ofert, które zrobiłem, nigdy nie zadziałały, więc się poddałem, nawet oferty gier nie rejestrują się lub zajmują godzinę
grandmaster rank iconhanfred: ale wszystkie osobiste doświadczenia
grandmaster rank iconhanfred: torox działa całkiem dobrze
grandmaster rank iconhanfred: ayet nigdy nie śledzi dla mnie, trochę dziwne
adept rank iconcherrygrapesoda: codzienne rzeczy śledzą się u mnie idealnie, a oferty gier takie jak „ukończ poziom 5” działają, ale wszystko inne to duże ryzyko
grandmaster rank iconhanfred: ostatnie oferty, które zrobiłem, wszystkie zadziałały
grandmaster rank iconhanfred: wydaje się naprawdę losowe, czy rzeczy tam śledzą się
grandmaster rank iconhanfred: tak, RevU jest trochę oszukańczy
adept rank iconcherrygrapesoda: Lubię RevU za codzienne zadania, ale około 70% ich pozostałych ofert to oszustwa, które nie wypłacają po poprawnym ich wykonaniu
grandmaster rank iconhanfred: i to zależy od reklamodawców
grandmaster rank iconhanfred: eu jest całkiem dobry
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, szczególnie żałuję chińskich użytkowników, każdy poza NA jest często robiony w konia przez gamehag
grandmaster rank iconhanfred: szkoda, że są tylko dla NA :D
adept rank iconcherrygrapesoda: Revu ma ich dużo i ma też takie powtarzalne, które możesz zrobić 5 razy każdy raz dziennie
adept rank iconcherrygrapesoda: łatwe 10-sekundowe oferty za około 10 klejnotów są takie cenne, zrobiłem wczoraj około 2000 czerwonych klejnotów
adept rank iconcherrygrapesoda: oferta się u mnie nie ładuje, mam nadzieję, że po prostu działa wolno i będę mógł to zrobić później dziś
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

59

0/160

Ile zarabiają twórcy najpopularniejszych gier na Roblox?

brajan_klejnowski avatar

brajan_klejnowski

January 30, 2020 at 06:36 PM

Najpopularniejsi twórcy gier na Roblox zarabiają blisko 100k miesięcznie. A im więcej grających tym większy przychód.
lie_sunnset_ avatar

lie_sunnset_

January 30, 2020 at 07:34 PM

Moim zdaniem zależy to od ilości graczy na grach, w sumie na prawie każdej platformie, działa to podobnie
ManerMin12 avatar

ManerMin12

January 30, 2020 at 07:47 PM

Zależy jaka gra ile osób w to gra bloxburg odwiedziło graczy 1.6 bliiona a to kosztuje 25 robux to dużo zarobili
DREggman_n avatar

DREggman_n

January 30, 2020 at 11:55 PM

Chciałbym zaznaczyć że tym więcej płacących robuxami graczy tym większy przychód bo nie zarabia sie za to że ktoś wgl zagra. Tak to by mnie tutaj nie było. Najpopularniejsze gry zarabiają ok. 350k...
DREggman_n avatar

DREggman_n

January 30, 2020 at 11:55 PM

W ok 3 dni. Chodzi mi o takie jak jaiblreak top 10
WeXr32 avatar

WeXr32

January 31, 2020 at 12:04 AM

do dwóch milionów dolarów w rok
brajan_klejnowski avatar

brajan_klejnowski

January 31, 2020 at 12:06 AM

Ale chodziło mi o średnie przychody