adept rank iconnoahnight: Fii
apprentice rank iconq21152004801: brak deszczu????
apprentice rank iconq21152004801: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: gdzie deszcz
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: hej chłopaki
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: cześć
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: cześć
novice rank iconngtrihieu312021: Discord
novice rank iconngtrihieu312021: hej gdzie jest deszcz
novice rank iconngtrihieu312021: gg
novice rank iconLuphoriaX: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: czy to pierwsza taka sytuacja, że strona jest tak zepsuta bez żadnej komunikacji?
adept rank iconcherrygrapesoda: Hanfred, jeśli nadal tu jesteś, czy coś takiego zdarzyło się wcześniej, odkąd jesteś na platformie od dłuższego czasu?
novice rank iconmaliangtang2022: prayge emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: Naprawdę martwię się o rozdania lol Mam tyle zainwestowane w cotygodniowe
apprentice rank iconNeon Zero: Dzięki za pomoc @hanfred, mam nadzieję, że przy tylu narzekających ktoś to zobaczy i naprawi jak najszybciej 1f44d emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: wysłałem e-mail do jednego z deweloperów, mam nadzieję, że to przeczyta
apprentice rank iconJacob: Flashbang emote (inline chat version) Petcapy emote (inline chat version) Cat No emote (inline chat version)
novice rank icon烤鸽子: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconKamilos31: już nie ma deszczu ?
novice rank iconKamilos31: ghj
novice rank iconsalva_rules: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconallfake133720: cześć
adept rank iconcherrygrapesoda: dzięki lol naprawdę mam nadzieję, że nie zmarnowałem 7000 czerwonych odłamków, a jeśli tak, to mam nadzieję, że przynajmniej mi je zwrócą 😬
apprentice rank iconNeon Zero: o kurczę to naprawdę kiepsko, miejmy nadzieję, że zostanie naprawione, powodzenia w tym losowaniu
adept rank iconcherrygrapesoda: Mam tylko nadzieję, że naprawią konkursy przed końcem tygodnia, bo mam tam jakieś 7000 zgłoszeń.
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, byłem dość rozczarowany, to mój dzień wolny, więc miałem zamiar użyć wypłaty na trochę root beer 😞
apprentice rank iconNeon Zero: Dzięki za informację @cherrygrapesoda, mam nadzieję, że wkrótce to naprawią
adept rank iconcherrygrapesoda: Nie spodziewałbym się tego w najbliższym czasie, biorąc pod uwagę
adept rank iconcherrygrapesoda: coś może być nie tak w centrali gamehag
adept rank iconcherrygrapesoda: Zazwyczaj realizacje są dość szybkie, mój zajęło prawie 12 godzin, a komuś innemu 16 i nadal nic
apprentice rank iconLunar Raven: Och, dzięki za informację @Gary
apprentice rank iconGary: Nie wiem, wczoraj doświadczyłem deszczu dwa razy
apprentice rank iconLunar Raven: Nawet realizacje, które wykonujesz, otrzymujesz w weekendy, niektórzy mają podobny do mojego problem z oczekującymi. Czy zwykle działa w weekendy?
apprentice rank iconLunar Raven: Tak, zastanawiałem się nad tym samym @Gary
apprentice rank iconGary: Dlaczego tutaj nie ma deszczu???
apprentice rank iconLunar Raven: NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version)
novice rank iconMaxT2116: 🎗️
apprentice rank iconGary: Mhm emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: o Boże nawet rozdania są zepsute
novice rank iconIKOT17: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconmaliangtang2022: o mój Boże
novice rank icon3967809067: 67
novice rank iconMaxT2116: Czy stoimy w obliczu śmierci gamehag czy o co chodzi?
novice rank icon3967809067: 1f607 emote (inline chat version)
scholar rank icon...: Weirdge emote (inline chat version)
apprentice rank iconLunar Raven: FeelsRainMan emote (inline chat version) PepeHands emote (inline chat version) POGGERS emote (inline chat version)
scholar rank icon...: tak spragniony.
apprentice rank iconLunar Raven: Cześć
scholar rank icon...: Módl się o deszcz
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

60

0/160

Bloxburg. Ile macie kasy, Jaką pracę najbardziej lubisz.

Fistun avatar

Fistun

January 28, 2020 at 03:27 PM

Lubicie bloxburg, ile macie kasy, Jaką pracę najbardziej lubisz.
karlikpokoj avatar

karlikpokoj

January 28, 2020 at 08:47 PM

Lubie bloxburga , mam 164 robuxów DOSTAWCA PIZZY
Anna68 avatar

Anna68

January 28, 2020 at 10:30 PM

no bloxburg jest fajny ale na razie nie gram bo juz tyle gralam ze mi sie znudzilo xD, mam okolo 60 tys kasy i najlepsza (wg mnie najbardziej oplacalna) praca to dostawca pizzy
ManerMin12 avatar

ManerMin12

January 30, 2020 at 03:43 AM

Ja dajbardziej lubie zarabiać na rombaniu drzewa sprawia mi to przyjemność

Join the conversion by creating an account on Gamehag