Deszcz

Gem964

novice rank icon67676767: 67
warlock rank iconhanfred: więc robię tylko kilka poziomów każdego dnia
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
warlock rank iconhanfred: aktualnie gram w Voxel Blast na Revu, pełne reklam, ale nie ma terminu
warlock rank iconhanfred: tak, to powiedziałem wcześniej :D
apprentice rank iconSimona Michálková: Dziękuję za wskazówkę.
warlock rank iconhanfred: puzzles&chaos jest też super łatwe
apprentice rank iconSimona Michálková: Och, poczekaj, w końcu dostałem moją nagrodę teraz... przynajmniej coś z jednej gry. :D
warlock rank iconhanfred: mu*
warlock rank iconhanfred: ma dark epoch, to jest super łatwe
warlock rank iconhanfred: daj mi sprawdzić
warlock rank iconhanfred: najazd
apprentice rank iconSimona Michálková: Czy możesz polecić konkretny? Wspomniałeś już Rise of Kingdoms: Lost Crusade—coś jeszcze? :-)
mage rank iconwhoismagickituk: hiihi
warlock rank iconhanfred: naprawdę dziwne, może spróbuj czegoś innego, może jednej z dużych gier
apprentice rank iconSimona Michálková: I tak, udało mi się to zrobić w wyznaczonym czasie.
novice rank iconnominas: cześć!
apprentice rank iconSimona Michálková: Otrzymałem nagrodę za pierwsze zadanie, ale nie za pozostałe (nawet po tygodniu).
apprentice rank iconSimona Michálková: Tak, ale tylko za jedno zadanie, a nie za pozostałe. Było podobnie z Island Haven.
warlock rank iconhanfred: dziwne Bubble Pop Legends ci zapłacił
apprentice rank iconSimona Michálková: Minął około tydzień od tej pierwszej gry i nic się nie stało.
apprentice rank iconSimona Michálková: Napisałem do wsparcia, a co powiedzieli? Że to nie ich wina, tylko strony trzeciej. :D Świetnie.
apprentice rank iconSimona Michálková: Gram w Bubble Pop Legends i znowu brak nagród.
apprentice rank iconSimona Michálková: Ostatnio nic z Lootably nie działa u mnie. :-/ Gram w Island Haven - Farm Adventure i nie ma żadnych nagród.
apprentice rank iconKloCkoN: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconKirill: Yo emote (inline chat version)
novice rank iconemreeez: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
apprentice rank iconeneryagami_59687: XD
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem59 od Deszczu.
adept rank iconhaniamala: Yo emote (inline chat version)
novice rank iconS1Yu4n: Astute Gentleman emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconPontus Andersson: Cat Yes emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
mage rank iconTweakSL: Flashbang emote (inline chat version)
novice rank iconАбоба: tak przy okazji dlaczego kiedy wchodzę na theoremreach mówi mi niedostępne w twoim kraju
novice rank iconConquerorShiyam : 🔥
novice rank iconАбоба: jak udaje wam się od razu przeglądać 3 strony z ankietami?
novice rank iconSupercat: Cześć
novice rank iconbobby123: tt
novice rank iconK1NG F1GHT3R: Dance Unique emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: każdy proxy, VPN itp. spowoduje, że nie otrzymasz niczego
novice rank iconcuentasrandoms01: Nie mam cony, jest strona, która wykrywa, że ją mam, nie mam pojęcia, jak to naprawić, więc jeśli używasz adblocka, prawie na pewno cię zablokują.
apprentice rank iconeneryagami_59687: XD
novice rank iconmohamed amine jaoua: ludzie mam pytanie czy korzystanie z prywatnego DNS, aby usunąć reklamy w grze, jest w porządku czy uniemożliwia otrzymywanie punktów?
adept rank iconHardilaziz Singh: cześć
apprentice rank iconDaniel55: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconadnanfachtali12: ludzie
novice rank iconjcrissato2011: Dance Blue emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Sasha Sk tipped Gem20 to the Rain
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

97

0/160

Perki załogi IS-3

Wiechuu avatar

Wiechuu

August 25, 2016 at 03:19 PM

Siema, Jakie perki załogi dla IS'a 3? Na 1 mam żarówkę i naprawę, a na następne co dać?
BiterPlayGames avatar

BiterPlayGames

August 25, 2016 at 04:03 PM

Siema, Jakie perki załogi dla IS'a 3? Na 1 mam żarówkę i naprawę, a na następne co dać?
Dibxlo avatar

Dibxlo

August 25, 2016 at 09:27 PM

dolaczam sie do pytania
Dom1nK avatar

Dom1nK

August 27, 2016 at 12:00 AM

Na pewno musicie dać braterstwo, następnie warto dać bezpieczne magazynowanie i perki takie jak strzał z biodra, ogólnie żeby poprawić celność.
Paszczak avatar

Paszczak

August 27, 2016 at 01:51 AM

Na pierwszy perk polecam Żarówkę, strzał z biodra, gładka jazda, bezpieczne magazynowanie albo desperat, na drugim naprawa, na trzecim braterstwo.

Join the conversion by creating an account on Gamehag