Deszcz

Gem456

novice rank iconOriana Berardo: ddddddddd
apprentice rank iconAvery >:D: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Cat No emote (inline chat version) Cat Yes emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: ppJedi emote (inline chat version)
novice rank iconmarbmar: WeSmart emote (inline chat version)
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem59 od Deszczu.
novice rank iconLumi: OGIEŃ W DZIURZE
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Snike22 Nie ma za co. 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
apprentice rank iconMichi_fuzs: pugPls emote (inline chat version)
adept rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconNorpo: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: bardzo dziękuję za pomoc
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Snike22 Cieszę się. 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
apprentice rank iconZarok Uwu: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: tak
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Czy znajdujesz symbol "fire"?
novice rank iconSnike22: Robię jedno na Lootably
novice rank iconSnike22: tak, to prawda
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): ponieważ ukończyłeś jedno zadanie (Cheddar.tv) możesz odebrać swoją codzienną nagrodę.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): jest nagroda za codzienny streak
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): klikasz w symbol "ogień"
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): a po prawej lub po lewej jest symbol "ogień" z liczbą
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): i widzisz słowa: "Zdobywaj klejnoty"
novice rank iconSyntren: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconSnike22: Próbowałem wcześniej, ale nie zakwalifikowałem się do ankiet
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): I idź w górę
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): że otwierasz na swoim telefonie komórkowym Offerwall „Lootably”
novice rank iconSnike22: nie zużywa tyle energii
novice rank iconSnike22: ale jest to lepsze na telefonie komórkowym
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): okej
novice rank iconSnike22: Używam telefonu komórkowego, a czasami komputera PC
novice rank iconpattzijerezsantiago: ..
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): to. czego używasz do oglądania filmów "Cheddar.tv"? telefon komórkowy czy PC czy oba?
SystemGamehag: @Snike22 dał napiwek Gem30 dla Rain
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): dokładnie
novice rank iconSnike22: Chcę pomagać innym to sprawia, że jestem pozytywny
novice rank iconSnike22: Rozumiem, rozumiem
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Pytam: ponieważ chcę powiedzieć, co sprawia, że jesteś na plusie.
novice rank iconSnike22: cześć
novice rank iconForayZ: cześć
novice rank iconSnike22: dlaczego pytasz?
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Snike22 Obserwuję cię. Zawsze wykonywałeś zadanie "Cheddar.tv". Moje pytanie: używasz komputera czy telefonu?
novice rank iconSnike22: dlaczego jesteś szczęśliwy?
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): blobDance emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) blobDance emote (inline chat version) Czuję się szczęśliwy.
novice rank iconSnike22: tak
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Snike22 Jesteś tutaj na czacie?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Mówię: Dziękuję. Czuję się bardzo bardzo szczęśliwy. Pływam w deszczowym morzu (139 klejnotów), z 1f42c emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

74

0/160

Perki załogi IS-3

Wiechuu avatar

Wiechuu

August 25, 2016 at 03:19 PM

Siema, Jakie perki załogi dla IS'a 3? Na 1 mam żarówkę i naprawę, a na następne co dać?
BiterPlayGames avatar

BiterPlayGames

August 25, 2016 at 04:03 PM

Siema, Jakie perki załogi dla IS'a 3? Na 1 mam żarówkę i naprawę, a na następne co dać?
Dibxlo avatar

Dibxlo

August 25, 2016 at 09:27 PM

dolaczam sie do pytania
Dom1nK avatar

Dom1nK

August 27, 2016 at 12:00 AM

Na pewno musicie dać braterstwo, następnie warto dać bezpieczne magazynowanie i perki takie jak strzał z biodra, ogólnie żeby poprawić celność.
Paszczak avatar

Paszczak

August 27, 2016 at 01:51 AM

Na pierwszy perk polecam Żarówkę, strzał z biodra, gładka jazda, bezpieczne magazynowanie albo desperat, na drugim naprawa, na trzecim braterstwo.

Join the conversion by creating an account on Gamehag