Deszcz

Gem1191

adept rank iconfael: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Mind Blown emote (inline chat version) sleepin
novice rank iconchrishhastings: Nie sądzę, że mój chłopak był gotowy
novice rank iconchrishhastings: Cóż Chris, mój stary, muszę powiedzieć, że to prawdziwe czerwone pigułkowe gówno.
novice rank iconLeilex Lady: Dance Red emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Username ayayshs dał napiwek Gem50 dla the Rain
novice rank iconUsername ayayshs: ooo
novice rank iconGojo Braden: Cześć
scholar rank icongiorgi.pirveli: Nagłówek: mężczyzna zmienia świat poprzez czat Gamehag
novice rank iconchrishhastings: mądrość
novice rank iconchrishhastings: Daję ci mądrość
novice rank iconchrishhastings: Grosze razy miliony ludzi, moi przyjaciele, mają wszystkie wasze numery, cholera, dali wam wasze numery.
novice rank iconGabo VL: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Im bardziej kosztuje cię życie, tym więcej płacisz podatków... Właśnie mi się to uświadomiło.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconchrishhastings: Ludzie po prostu nie chcą przyznać, że tak naprawdę nie chcą się zmieniać, ponieważ ich życie jest ułatwione, to tak, jakby tarzali się we własnym g...
novice rank iconchrishhastings: Co? Że ludzie są niewolnikami, liczbą, zmuszani do przyczyniania się do systemu, który działa nieodpowiedzialnie, krzywdzi ludzi i niszczy/zanieczyszcza świat.
apprentice rank iconq21152004801: Tańczyć Dance Red emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconshinbuki22: POGGERS emote (inline chat version)
apprentice rank iconMoYe: ?????? Co
novice rank iconNhphat: Jak długo trwa, zanim oferta kasyna Crown zostanie naliczona?
novice rank iconchrishhastings: Zastanawiam się tylko, czy jestem jedynym, który to widzi
novice rank iconchrishhastings: Pieniądze zmarnowane na świecie, który zgwałcili, aby ludzie żyli jak bydło
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): cześć
novice rank iconJoel Jose: Cześć
novice rank iconElmasxacrack: Cześć
scholar rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: I znów spuszczać nasze łodzie na Cieśninę Hormuz
SystemGamehag: 14 użytkowników otrzymało Gem49 od Deszczu.
novice rank iconchrishhastings: A potem wszyscy możemy wrócić do bycia szczęśliwymi, że covid po prostu magicznie zniknął, ponieważ ludzie przestali o nim mówić
novice rank iconliuliu0910: cześć
novice rank iconchrishhastings: Tak, a potem Ukraina wreszcie zostanie przyjęta do NATO, które zapoczątkowało całe to gówno, a NATO odbierze kraj, a Rosja nic nie zrobi
novice rank iconchrishhastings: Trump biały rycerz, który miał walczyć z rządem cieni, miałby nas wszystkich uratować, ponieważ Iran nie będzie miał przyszłej bomby nuklearnej. Przypuszczam, że ma wyszukaną kulę kryształową.
apprentice rank iconq21152004801: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Pamiętaj tylko, że wybierasz osobę, która ci kłamie, a nie osobę, która drukuje pieniądze, ok? I to nie jest naprawdę demokracja, po prostu spróbuj kandydować.
apprentice rank iconAPXCALYPSO!: monkaX emote (inline chat version)
novice rank iconMichi_fuzs: Flashbang emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Dokąd prowadzi ta droga hmmmm?
novice rank iconJhosmar Hernández: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Ręka
novice rank iconchrishhastings: Miałem na kranie.
novice rank iconchrishhastings: Ludzie, którzy uważają, że tego potrzebujemy, są ok z masową korupcją
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Gem!
novice rank iconchrishhastings: Pieniądz to niewola. Jeśli tak nie uważasz, sprawdź, ile kosztuje drukowanie pieniędzy.
novice rank iconchrishhastings: Te rządy powinny zapłacić więcej za swoje zbrodnie. Chociaż zapłaciły już coś...
novice rank iconchrishhastings: Te stworzenia ewoluowały przez miliony lat, nie zasługujemy na dokonanie wobec nich ludobójstwa. Tak jak nikt nigdy nie miał do tego prawa w wojnach przeszłości.
novice rank iconyuliettegraphics: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconPaulo Dantas: Popcorn emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

58

0/160

Jakie znasz gry w roblox typu forza horizon 4

Gracz_w_Roblox avatar

Gracz_w_Roblox

January 14, 2020 at 12:55 AM

Szukam fajnych gier wyścigowych typu vehicle simulator. Wayfort . Full throttle
Bornion avatar

Bornion

January 14, 2020 at 01:32 AM

Mogę Ci. Moje ulubione zaproponować, Np. Murder mystery 2,the clown killing, counter blox, flee the facility
filkos1 avatar

filkos1

March 1, 2021 at 01:57 PM

Driving Simulator bardzo dobra gra
MrRoxor avatar

MrRoxor

March 5, 2021 at 01:41 PM

Driving Simulator lub Vehicle Simulator
adamek3789 avatar

adamek3789

March 5, 2021 at 02:23 PM

no nie wiem chyba car dilership