Nie ponieważ epic games da ratowanie świata będzie za darmo lecz gdy kupisz dostaniesz bonusy a jak dadzą za darmo tych bonusów już nie będzie
zdecydownie się opłaca bo można zarobić wiele vb
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarto panie dużo VB można na tym zarobic kupuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
tak,opłaca możesz odbierać codzienne nagrody w tym v-dolce, nudzi ci się battle royale możesz pograć w raotwanie świata.
tak warto kupować poniewarz dostajerz za dobrze wykonane zadanie v-dolce łatfo szypko uzbierać ich durzo i szpko pieniondze ci sie zwracaką
Tak bo łatwo farmić v-dolce
Wart poniewaz poprzez ratowanie swiata mozemy zarobic duzo v-Dolcow
Oczywiście że tak nawet najtańszą oferte ponieważ to stały dochód v dolców
Warto bo dostaje się vdolce i inne żeczy
tak a szczegulnie na promocji jak kosztuje tylko 64,99 zł
Wyfarmisz Dużo V-dolcy :D
według mnie tak to jest farma v-dolców
Tak, dlatego ze wydajac raz na ratowanie swiata zdobedziesz o wiele wiecej v-dolcow niz gdybys kupil je jednorazowo za taka kwote i odblokowujesz sobie nowy tryb gry.
Jeśli grasz dużo w fortnite to tak bo za darmo możesz zdobyć v-dolce i za codzienne logowanie dostajesz po jakimś czasie v-dolce więc tak.
Oczywiście że warto kupywać tam co ileś dostajesz v-dolcce i możesz robic misje i je zdobywać
jeśli jesteś aktywnym graczem i przeżucisz się bardziej na ratowanie to możesz sobie kupić, ale jeśli bardziej grasz battle royale to możesz kupić aby odbireac dzienne nagrody niektóre są naprawde spoko
Teraz raczej nie warto bo ma być za darmo
Teraz sie nie opłaca bo ma być za darmo
Tak. Ja mam ratowanie świata od 4 sezonu i zarobiłem na nim ok. 5000 v-dolców, jak nie więcej i wydaje mi się że aktualnie jest też promocja
Tak codziennie dostaje się misję 50 vdolców
I nagrody codzienne i ochrona tarczy
RATOWANIE JEST SPOKO DLA OSOB KTORYM SIE ZNUDZILO BTLE ROYLE