dla mnie m4a1 bo ma mały rozrzut
Zdecydowanie ak-47 same główki wlatują mi na nim
ak . z m4a4 i s nie zabijesz 1 strzałem w głowę :/
Według mnie najlespze jest m4a1s. Ma mały rozrzut oraz kontrolowana seria w okolicach głowy potrafi łatwo i szybko zabić. Kałach też jest spoko ale trzeba go opanować, jego rozrzut może stanowić problem dla nowych graczy. :)
W mojej opini najlepsze jest AK-47 bo zabija na 1 strzał w głowe ale każdy lubi co innego na przykład M4A1-S ma o wiele mniejszy rozrzut lecz zabija na 2 strzały w głowę co może czasami spowodować że przeciwnik z AK odda też tylko 1 celny strzał w naszą głowę lecz różnica jest taka że on przeżuje a my nie
Ak bo one tapy mozna strzelac
ak-47 na hita w głowe zabija
bhkdfzvfehiBVFf,yuzdsz,ucvkykuFK BVJCbvgMDB cmn
adhfyudbvfayivguiABHuyedbsguivghvgjkarbvgndhvbn
ak-47 A w sumie z czego Ci się lepiej strzela
m4a1-s szybciej strzela ak-47 zabija od jednego strzału w głowę
ewidentnie na miejscu pierwszym u mnie jest AK, one tapy fajnie siadają bo można zabić kogoś na strzał w głowe nie zależnie czy ma hełm czy nie... Na drugim M4a4, ponieważ bardzo fajnie kontroluje się full auto, ma dużo kulek i zadaje większe obrażenia od s'ki
astanawiam się miedzy ak a m4a4-s. Ak ma duży deamge a m4a4-s ma bardzo dużą stabilność
Zastanawiam się między AK 47 a m4a4-s. Ponieważ AK zadaje duże obrażenia a m4a4-s jest naprawde stabilny
Moim zdańem ja bym polecał grać M4A1-S
tafiłem na ten film https://www.youtube.com/watch?v=Mae3rukla_Q&t=19s
Co myślicie o tej stronie? Zgarnąłem niby już skin do M4 za 20 dolków. Ryzykowac po kose?
Ak-47, wystarczy jeden strzał i nie ważne czy przeciwnik kupił cevlar z hełmem czy też nie
AK 47 wystarczy jeden strzał i nie ważne czy przeciwnik kupił kevlar z helmem czy też nie
Ak 1hit w głowe
M4a4 ma więcej amonicji w magazynku niż m4a4s
ale m4a4s jest bardziej celne
ak47 popierwsze można nim łatwo nauczyć pestkować podrugie to co luie w nim to jest że ma wmiare duzo skinuw i po trzecie mało kosztuje a jest super pozdro
Ak47 i m4a1s dla mnie są tak samo dobew