Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
hanfred: wypłaty są zwykle przetwarzane około 17:00 czasu UE, więc za około 3 godziny
ghost886304: Cześć
murphyalen63: Wysłałem prośbę o wypłatę 16 godzin temu.
dem.pferd.heisst.horst: możesz po prostu wypłacić tutaj
dem.pferd.heisst.horst: albo może dwa
Mimmo75: dobrze, że nie są potrzebne zdjęcia!
dem.pferd.heisst.horst: więc trzymaj się jednego
dem.pferd.heisst.horst: i używaj tego samego dostawcy ankiet, musisz założyć nowy profil na różnych stronach
TheAngryCrab: Jeśli chodzi o nagrody, już odebrałem kilka kluczy do gier i działa to bezbłędnie, nie potrzeba zdjęcia, jak wspomniałeś, Mimmo75
Furqan Alam: Spróbuję jeszcze 2 dni
dem.pferd.heisst.horst: upewnij się, że używasz tych samych danych, takich jak wiek itp. za każdym razem, inaczej to nie działa
dem.pferd.heisst.horst: musisz założyć profil na stronie z ankietami, pierwsze 2-3 dni są złe, potem robi się naprawdę dobrze
Furqan Alam: bracie, próbuję od 3 dni, do tej pory zarobiłem tylko 63 klejnoty z ankiet
dem.pferd.heisst.horst:
Mimmo75: trzeba cierpliwości
Mimmo75: Ankiety jeśli nalegasz zarabiasz. Ja od wczoraj do dziś zarobiłem 3K kamieni
Furqan Alam: każdy z nich cię sprawdza ot
Furqan Alam: nie ma ani jednej ankiety, która daje klejnoty
Mimmo75: eh!
Meow: !!
Mimmo75: miejmy nadzieję, że aby odebrać nagrody, nie będą jak inna strona, która prosiła o zdjęcie dokumentu
Gamehag: 9 użytkowników otrzymało 65 od Deszczu.
BnB_enes:
BnB_enes: ahhhh ahh tak
hanfred:
Gamehag: @André Santos napił 20 do the Rain
André Santos: To może być oszustwo Próbowałem już 3 różnych ofert jedyne, co zarabiam, to instalowanie i uruchamianie gry , postęp w grze nie liczy się
Mimmo75: Pytanie: ale czy przy realizacjach pytają o jaki rodzaj informacji?
Mimmo75: Unikam robienia ofert. Tyle zamieszania, a czasami nie dają nagród. Zawsze tak było :-(
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie klejnotów!
Mimmo75:
Kantsuro:
Wshwsh: Stało się tak samo u mnie
Ziynto: Rozpocząłem ofertę dwa dni temu, nadal brak postępów.
TheAngryCrab:
Wshwsh: Ab
Pact Shin: Ludzie, ile czasu zajmuje otrzymanie nagrody?