birtalan(Tom_cat): @anyanwu.... i chcesz dostać kasę? moja rada: najpierw kliknij w menu---wypłata. i sprawdź, czy możesz wybrać opcje Paypal lub TYLKO wirtualna karta Visa.
eneryagami_59687: XDRAIN
Gamehag: 16 użytkowników otrzymało 46 z Deszczu.
birtalan(Tom_cat): @revielrr <--- Kliknięcie słuchawek i oto wsparcie Gamehag
birtalan(Tom_cat): ....I poproś ich, aby zaksięgowali 700 klejnotów, które już zarobiłeś, na twoim koncie Gamehag.
birtalan(Tom_cat): @revielrr Moja rada: napisz do wsparcia Gamehag. Napisz, że Offerwall Mychip zniknął I.....
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
anyanwujohnkennedy16: Afryka
revilrrr: Czyli moje 700 klejnotów zniknęło?
birtalan(Tom_cat): @anyanwujohn.... Czy mieszkasz na kontynencie Europa/Azja/Afryka/Ameryka Północna czy Południowa?
daviimooyaa:
molaval extra: dla PayPala minimum to 5000 puntacos, które to 5 euro niczego
molaval extra: Wypełniam ankiety, żeby zarabiać kasę, kurwa, żeby zabić czas zdobywając robux czy się opłaca
anyanwujohnkennedy16: więc chcę użyć tego, aby szybko zarobić pieniądze kto może mi to dogłębnie wyjaśnić?
birtalan(Tom_cat):
birtalan(Tom_cat): to pierwszy raz, gdy odniosłem sukces i mogłem ukończyć ankietę, która ma dużą liczbę punktów, dlatego czuję się szczęśliwy. chcę skakać:
yashmita shekhawat: helo
anyanwujohnkennedy16: cześć
birtalan(Tom_cat): ponieważ udało mi się to pomyślnie i mogłem ukończyć jedną ankietę z bardzo dużą liczbą punktów. i czuję się bardzo bardzo bardzo szczęśliwy.
birtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli jeśli klikniesz mój nick, możesz zobaczyć: dziś wymieniłem moje punkty --- klejnoty. dostałem 609 klejnotów. ponieważ......
birtalan(Tom_cat): @Simona Michálková i @giorgi.priveli Bardzo dziękuję za wasze odpowiedzi
giorgi.pirveli: Ponadto: Timewall nie pobiera już ankiet, tylko wyświetla komunikat o błędzie
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
Bhavesh:
giorgi.pirveli: @birtalan: też nie widoczne po mojej stronie; rzeczywiście wygląda na to, że po prostu to wyłączyli. Szczerze mówiąc, nigdy tego nie używałem.
Simona Michálková: Tak, u mnie też tak było. Też byłem zdezorientowany, ale cóż, nigdy z tego nie korzystam. :D
birtalan(Tom_cat): @hanfred cześć. Czy Offerwall Mychips zniknęła również z twojego konta?
hanfred: prawdopodobnie, ponieważ nikt tego nie używał nie wiem
hanfred: było jak wczoraj lub dzień wcześniej
hanfred: prawdopodobnie to wyłączyli
birtalan(Tom_cat): Drodzy użytkownicy Gamehag. Moje pytanie: czy w waszych kontach Offerwall Mychip jest ukryty/zniknął? Swirty czy znasz odpowiedź: Dlaczego zniknął z mojego konta?
sin comentarios:
Federico Putrueli:
🐷🐷🐷:
KitsuAngel:
birtalan(Tom_cat): Ponieważ Offerwall Mychips jest ukryty/zniknął także na moim koncie. I nie wiem dlaczego.
birtalan(Tom_cat): @revilrrr Twoje pytanie brzmi: gdzie jest Offerwall Mychips? Jeśli twoja odpowiedź brzmi: Tak. Myślę, że to bardzo dobre pytanie.
revilrrr: gdzie są moje żetony ???????
Dreadprod: cap
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Gem!
vijayboc897: Jestem z Indii. Wypłacam moje środki. Wypłata nie jest w kraju. Wypłać bezpośrednio na moje konto bankowe