klikasz w swój nick, klikasz na medale i poźniej w tych medalach w misje
i tam masz
pomocy nie moge znalezc mojej ilosci wygranych
Tego niezbyt wiem ale proponuję zobaczyć na YouTube
mam 15 zwycięstw i już 2 razy nie zaliczyli xd
mój odwieczny problem dlaczege nie zaliczająm mi tego!!
wchodze w medale robie zrzut ekranu a im sie nie chce chyba dokładnie zdjęć oglądać!!!
jeszcze raz mi to odrzucą a chyba usune konto!!!
mi nawet nie odrzucają od 5 dni mam sprawdzanie wykonania 1 zadania nawet nie moge wysłać jeszcze raz screena :(
Wchodzisz w medals i tam masz winner, potem winner II i się tam pokazuje ile na ile masz winów.
Ja to zrobiłem i mi zaliczyli po 30 minutach.
wchodzisz w medale i tam misje i tam powinienes miec, zaliczyli mi po 5 minutachxddd takze ezzz
To nie skam zerknijcie na opinie w google :)
Siemanko chcialbym wam polecic ********* stronke która wkoncu nie jest zadnym Fake ani oszustwem. za wypelnianie ankiet oraz zadania w grze czy rozne inne zadanka mozna w pare minut zarobic troche kaski i wyplacic w ciągu 10 sekund na portwel crypto (wyplaty ponizej 100$ sa generowane automatycznie i mozna odrazu wyplacic kase juz po 5 min od rejestracji min wyplata to LTC 0.50$).
Za rejestracje z mojego ref linka i wpisaniu kodu po rejestracji dostaniemy 1 oraz 3 skrzynki za uzycie mojego kodu w ktorych na wejsciu mozna zgarnac 250$ jedynie aby odblokowac dostęp do moich 3 skrzynek trzeba zdobyc najpierw 1$ (bez strachu to wykonalne w 5 min :D). Pozniej kaske mozna odrazu wyplacac bez zbednych ceregieli :) powodzonka.
https://Freecash.com/r/Withdrawall4u
Code need use after registration from my link - "Withdrawall4u", (3 free chests with chance to win 250$ each)