Fajna gra nawet legendarny poziom osiagnolem ale z czasem sie zaczyna nudzic
Nie mam pojecia nigdy nie gralem
rzucają w twarz ofertę za ofertę, z biegiem czasu czeka się strasznie długo na ukończenie budowy a mamy tylko jedno miejsce budowy (chyba, że kupisz za rubiny, czyli walutę premium), eventy pojawiają się jeden za drugim i się powtarzają, czyniąc je czymś normalnym, ale mi się podoba ze względu na tematykę średniowiecza i że trzeba być taktyczny
Grałem i na początku było fajnie ale szybko mi się znudziło. Chociaż gra nie jest zła.
Chwile grałem ale szybko mi się znudziła
polecam samemu sprobowac :) kazdy ma wlasny gust. mi sie znudziła po jakism czasie i z tego typu gier zdycydowanie wole lords mobile
Fajna gierka na początku, ale potem niestety troszeczkę za szybko się nudzi. Jest wiele bardzo ale to bradzo podobnych gier nawet grafika jest podobna Ale jak się nudzi to można zagrać
grałem w tą gierkę no i niestety nie mogę jej polecić ponieważ nie podoba mi się ten typ gierek i poprostu tą grą nie jest dla mnie.
byla kiedys wybitna i pewnie nadal jest ale juz troche mniej bo wiadomo jak cos sie starzeje to juz nie jest takie jak dawniej