Deszcz

Gem295

AdminSwirfty: Kamienie zdobyte w rozdaniach, deszczu itp. nie liczą się do Twoich statystyk
apprentice rank iconCayitoxd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ooo otrzymałem to, szczęście dla mnie
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Cat Yes emote (inline chat version)
SystemGamehag: 5 użytkowników otrzymało Gem59 z Deszczu.
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: yo na moim zdjęciu jest 28 klejnotów, ale gdy dołączam do profilu, pokazuje 0, masz jakiś pomysł dlaczego?
apprentice rank iconCayitoxd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: hmmm myślę, że wybiorę 100 klejnotów, lubią średnie
AdminSwirfty: Rób to, co uważasz za zabawne, ale czasami łatwiej jest zarobić mniejsze kwoty z więcej ofert
AdminSwirfty: Tak
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Czy masz jakąś wskazówkę, czy powinienem trzymać się 100 klejnotów, czy mogę iść na 1000 klejnotów lub więcej, czy coś?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: im więcej klejnotów w grze, tym więcej czasu muszę tam spędzić, prawda
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: oo mam to
AdminSwirfty: Nie jestem pewien, ponieważ gry różnią się w zależności od lokalizacji. Zazwyczaj polecam ankiety
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Jak myślisz, która gra jest najlepsza, aby zbliżyć się do 5K klejnotów?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: pochodzę z Afryki, więc dolary amerykańskie są tutaj zbyt drogie
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: potrzebuję tylko 5 dolarów, aby odblokować ograniczony stan mojego konta, to kiepskie nie móc robić podstawowych rzeczy jak grupy
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: prawdziwy
AdminSwirfty: Jest wiele łatwych sposobów na zarabianie pieniędzy online. Wymaga to tylko czasu
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: to zbyt dobre, by mogło być prawdziwe, szczerze mówiąc
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ale zapytałem chatgbt i powiedział, że to legalna strona, więc jest dobrze
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: z jakiegoś powodu jest tu zbyt łatwo zdobyć pieniądze i nie jest to tak popularne, dlatego myślałem, że to oszustwo
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: hhhh musisz być stary na tej stronie
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ooo bardzo bardzo dziękuję człowieku za pomoc
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ooo lootpay daje karty steam
AdminSwirfty: To są legalne metody wypłaty, ale jeśli szukasz gotówki bezpośrednio, to PayPal, przelew bankowy lub karty upominkowe Steam przez LootPay są twoimi najlepszymi opcjami
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: hmmm czy mogę bezpośrednio zamienić gotówkę na Steam?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: jest ich faktycznie za dużo, na przykład clash.gg i cases GG
AdminSwirfty: Inne co?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: cześć
novice rank iconDndn: Cześć
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Czy inne są zepsute lub oszustwem?
AdminSwirfty: Jeśli szukasz gotówki, polecam wypłatę przez PayPal lub przelew bankowy
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Jak mogę zamienić moje klejnoty na dolary i wpłacić je na moją kartę?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ostatnie pytanie
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: bardzo dziękuję za pomoc
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: oooooo
AdminSwirfty: 1 000 klejnotów = 1,00 $
AdminSwirfty: Są codzienne, cotygodniowe i comiesięczne rozdania, które są zawsze aktywne
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: och tak, ile potrzebuję klejnotów, aby zdobyć 5 dolarów, chcę kupić kartę podarunkową Steam na 5 dolarów
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Czy są teraz jakieś rozdania?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: ooo
AdminSwirfty: Czerwone klejnoty to odłamki, które można użyć do udziału w rozdaniach
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: jak czerwona klejnot
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: bo z jakiegoś powodu dostałem 28 klejnotów za granie w grę na telefonie przez 5 minut i 1 czerwoną rzecz
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: Wystarczy zeskanować kod QR i potem otrzymać nagrodę?
novice rank iconbenbouzidahmedyacine: oooo
AdminSwirfty: Po prostu zeskanuj kod QR za pomocą swojego urządzenia mobilnego, a następnie ukończ wydarzenia
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

75

0/160

Przygotowywanie Się Do SP3

MatiQqQqQ avatar

MatiQqQqQ

August 22, 2016 at 10:21 PM

Witam pierwszy raz robię SP3 i chciałbym się zapytać na jakim sp robić, pod co założyć resy, jakie mieć najlepiej eq i w jaki sposób poruszać się po cp Dodam że jestem Wojownikiem lvl 57 :D Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź ;d
Tuszek avatar

Tuszek

August 27, 2016 at 01:04 PM

Bardzo długo nie grałem, ale o ile dobrze pamiętam to robiłem to na wojj Sp1, jakieś podstawowe reski na wode i ogień
Hubert123 avatar

Hubert123

August 27, 2016 at 06:47 PM

Polecam na warku wszystkie cp robić sam robiłem nie dawno,i weź z sobą jakieś pety żeby chociaż trochę pomagały ja zrobiłem to bez resa , jednak nie da się ukryć że było mi łatwiej bo trwa event letni
EnjoLiYo avatar

EnjoLiYo

August 28, 2016 at 02:59 AM

Jeżeli chodzi o wojownika to na 1sp spokojnie dasz radę, bo nieźle tankuje, a resy najlepiej dużo mrok.

Join the conversion by creating an account on Gamehag