Wystarczy, że wciśniesz w grze F12 i w folderze War Thunder w screenshoot masz zrzut ekranu, lub jak wolisz kliknij Prt Scr, wklej do np. painta i już :)
Najszybciej jest zrobić tak:
1.Klikasz F12 podczas gry
2.Potem wchodzisz w folder gry War thunder
3.Szukasz folderu Screenshots
Itam masz wszystkie screeny.
najlepiej pobierz program. Najszybciej i najwygodniej
hej nie moge znaleść screnschota w folderach a jak mam wysłać go to nie ma go w tych folderach a jak nie mam wysłać to go mam w folderach.:disappointed:
Ja nie musze dawac F12 bo mam Frapsa Lepiej dla mnie bo gram na Laptopie :smiley::smiley::smiley:
Polecam wam Frapsa by robic Screeny i robic Filmiki
Działa z F12 i zapisuje do pliku i to załączasz.
Najłatwiej PrintScreen, po grze wyjdź z gry, wklej na paint,zapisujesz i masz :thumbsup:
W tym przypadku najlepiej pobrać jakiś program
A co jak sie gra na ps 4.gamehag chyba omija konsole
Da sie wogole wkleic screen shota z tych samych gier tylko sa one na platformy konsolowe?
na klawiaturze masz takie cos jak print screen
sys rq , printscreen potem paint ctrl + v i masz :D
1. Wchodzisz w START.
2. Wchodzisz we WSZYSTKIE PROGRAMY.
3. Wybierasz folder AKCESORIA.
4. Wybierasz NARZĘDZIE WYCINANIE.
5. Zaznaczasz ile ekranu potrzebujesz i zapisujesz pod jakąś nazwą np. na pulpicie.
6. Wchodzisz na GameHag, w ZDOBYWAJ, w GRY, Wybierasz Grę, klikasz WYKONAJ, i zamieszczasz screanshota.
Mam nadzieje że pomogłem:grinning::grinning::grinning:.
możesz też zrobić zdjęcie w telefonie,zgrać na komputer i wstawić tutaj,bo mi akurat screen zamiast gry wykrywał pulpit
1 klikasz print screen
2 wklejasz w paint
3 zapisujesz
Zależy czy masz grę na platformie steam czy nie bo jak na steam to po wcisnieciu F12 screnn wyskoczy na miniaturce a jak na kompie to aby sprawdzic wykonany screnn to wkleic na paint
i wchodzisz w folder screenschoot i już
gdzie są napisane wygrane rundy?
robie scrennshota i nie ma takiego folderu ani wklejenie w painta nie działa