Wielu z was (pewnie) zadawało sobie te pytania:Jak zarabiać na forach?, Co daje mi pisanie artykułów? Czy : Czemu w zakładce "zarabiaj" pisze że za artykuły da się dostać KD ale ja nic nie dostałem (pewnie coś zepsute)....itp. No a wtedy przychodzi złość i (b.u.l d.u.p.y.) I w tym momencie przychodzę ja z kilkoma wyjaśnieniami (nie nie jestem botem i mi za to nie zapłacili chcem tylko kilku ludziom wytłumaczyć o co chodzi)
...
.....
......
.........
Po.1. Za artykuły odpowiedzi w nich i udzielanie na forach nie dostaje się Kamieni Dusz ale doświadczenie (exp)
....
.....
Po.2. Za exp dostaje się następne poziomy rangi levele jak kto woli
....
I po.3. Za następny lvl. Dostaje się określoną liczbę KD a nie za pusanie artykułów
..
..
?MORAŁ?
Pisać artykuły też się opłaca bo (za piśrednictwem zdobytej rangi)dostajecie wynagrodzenie
..
....
I jeszcze 1 porada w ciągu 1 dnia lepiej napisać mniej niż 5-4 artykuły bo oznaczą to jako spam mam nadzieję że pomogłem
Jak rozpocząć temat w dziale "Od użytkowników"
Klikasz w ten niebieski przycisk utwórz temat
Ile dostałeś za taki ********* artykuł? ;v
Dziękuję za info Przyda mi się Będe 1 osobą który dziękuje xD życzę powodzenia z dalszymi podbojami tej Społeczności xD
No. ja bym tego artykułem nie nazwał ;)
Za artykuły się dostaje KD (300-1000), ale nie które przechodzą na forum, drugie do nowości.
Cos takiego to wiedzialem nawet i bez cb
Jak chce lvl 3 tylko. i tyle.