mouse logi: ach dobrze na szczęście myślałem, że mnie na stałe zbanowali lub coś w tym stylu
Hardilaziz Singh: Nah nie martw się. jeśli z kontem nic nie było nie tak, zostanie odblokowane. To mogło się wydarzyć z powodu statusu nieaktywności lub czegoś związanego z tym
mouse logi: ponieważ przez jakiś czas nie logowałem się, a nagle mnie zablokowali z tego powodu, przestraszyłem się
mouse logi: wydało mi się to dziwne
mouse logi: tak, już to zgłosiłem/zgłosiłam
Hardilaziz Singh: minimum to 500, więc w porządku
Hardilaziz Singh: jeśli nie ma nic w e-mailu, skontaktuj się z ich pomocą techniczną pod adresem [email protected]
mouse logi: Poszedłem wypłacić 1393 klejnoty
mouse logi: a dla clashggg
Hardilaziz Singh: jak w przypadku robux to 500 klejnotów, dla kryptowalut to 5000 klejnotów
mouse logi: w moim e-mailu nic nie ma na razie i jaki jest minimalny wypłata?
Hardilaziz Singh: jeśli jest jakiś e-mail, odpowiedz na e-mail i wyjaśnij wszystko
Hardilaziz Singh: Dobrze, eh, po pierwsze czy liczba klejnotów, które wypłacałeś, przekraczała minimalny limit? Sprawdź też swój e-mail pod kątem wiadomości.
mouse logi: Poszedłem wypłacić moje klejnoty i pojawiło się, że moje konto zostało zablokowane
mouse logi: nic używam mojego normalnego konta przez całe życie
Ahmedomarflash:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Hardilaziz Singh: w porządku, na tej platformie, ale inne konto? czy to samo konto, którego używasz?
mouse logi: dlatego potrzebuję pomocy nie wiem, co robić