Deszcz

Gem670

novice rank iconfano23: Cat Yes emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
mage rank iconAtia: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconeneryagami_59687: DESZCZ
novice rank iconLisa Pottgen: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version) 1f929 emote (inline chat version)
novice rank iconKitsuAngel: Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: Wow. Dziękuję, dziękuję. Prawdziwe błogosławieństwo od deszczu. (117 klejnotów)
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem117 od The Rain.
novice rank iconLisa Pottgen: Nie zawsze pamiętam, żeby otwierać te, które nie są aplikacjami na moim telefonie i ostatecznie używam ich tylko na komputerze, to wszystko
AdminSwirfty: Nie ma potrzeby aplikacji. Działa zarówno na komputerze, jak i na urządzeniach mobilnych
apprentice rank icona31415926bcdef: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Lisa Pottgen napił Gem20 dla the Rain
novice rank iconLisa Pottgen: żeby tylko to miało aplikację
apprentice rank iconroxidiazkari: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconLisa Pottgen: podoba mi się, że to daje mi pieniądze na dodatkowe rzeczy, więc nie wydaję po prostu wypłaty mojej żony
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
novice rank iconA.K.H.E_2004: 💪
novice rank iconPaulolambi: ..
novice rank iconLisa Pottgen: zaakceptowane, chyba, ale miałem tam chyba 7, więc nie jestem pewien, czy trafiłem na ten właściwy
novice rank iconLisa Pottgen: ok pozwól mi to otworzyć
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen, wysłałem/-am Ci prośbę o dodanie do znajomych
adept rank icon...: bxhd
novice rank iconLisa Pottgen: pewnie... nazwa użytkownika powinna być destinyisntfree
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen, jeśli masz Discord, chętnie wyjaśnię, jak go używam
novice rank iconHilary Garza: 😊
novice rank iconLisa Pottgen: Tak. Jestem niepełnosprawny fizycznie...
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen czy spędzasz dużo czasu przed komputerem?
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen jeśli klikniesz na moje imię, możesz zobaczyć, że około 75% moich ukończonych zadań ma to. Ponieważ mój komputer działa dużo, to zadziałało u mnie.
novice rank iconLisa Pottgen: Czy to tylko wideo? Nie jestem pewien, czy rozumiem, jak to działa
mage rank iconAtia: Dancin emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: Dance Green emote (inline chat version) 1f604 emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) 1f604 emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) 1f604 emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) 1f604 emote (inline chat version)
novice rank iconLisa Pottgen: jest. nieznajomy z tym
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen sprawdź, czy na ścianie rekomendacji Gamehag jest Cheddar.tv
novice rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconLisa Pottgen: sam serwis jest na moim komputerze, ale aplikacja, w którą gram, jest na moim telefonie.. zeskanowałem kod QR i pierwsze kilka zostało zaksięgowanych bez problemu, ale ten ostatni jest opóźniony
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Lisa Pottgen Czy korzystasz ze strony z komputera czy z telefonu?
novice rank iconLisa Pottgen: hura
novice rank iconoksar: 11
novice rank iconGabo VL: Dance Blue emote (inline chat version)
SystemGamehag: 8 użytkowników otrzymało Gem98 od Deszczu.
novice rank iconemi: jedyne wsparcie jest tutaj i kiedy raz wyślą mi wiadomość, mówią, że jest przeglądane przez dzień, a kiedy pytam dlaczego lub wyjaśniam, ignorują mnie
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 welcome/kindly 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Wiesz spróbuj zapytać tam
novice rank iconasaprey056: Ja nie
novice rank iconLisa Pottgen: może oznaczyć administratora w jednym z kanałów czatu?
novice rank iconemi: nie ma biletu stary
novice rank iconasaprey056: Spróbuj założyć zgłoszenie, jeśli je mają
novice rank iconLisa Pottgen: strony takie jak ta przynajmniej sprawiają, że czuję, że wnoszę wkład
novice rank iconemi: asaprey jak skontaktować się z nimi na Discordzie, stary?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

66

0/160

gra big farm

justyna2431 avatar

justyna2431

July 19, 2017 at 06:02 PM

bardzo wciągająca gra
TwojaaaxD avatar

TwojaaaxD

July 19, 2017 at 08:33 PM

WIEM (xD)
AKadi892 avatar

AKadi892

July 31, 2017 at 12:42 AM

bardzo nie wciongajonca gra

DzikJAN avatar

DzikJAN

July 31, 2017 at 10:26 AM

Nie polecam :(
justyna2431 avatar

justyna2431

July 31, 2017 at 02:07 PM

Jak dla kogo

thedavidhd avatar

thedavidhd

August 27, 2017 at 10:34 PM

nom

nacia avatar

nacia

December 30, 2017 at 10:55 PM

Ja lubię takie gry

kuba_kowal avatar

kuba_kowal

January 2, 2018 at 03:43 AM

no chyba ....
2artur2 avatar

2artur2

January 11, 2018 at 09:14 PM

Znam lepsze gry tego typu ale ta gra też jest spoko.
KOMANDOF avatar

KOMANDOF

April 3, 2018 at 02:14 AM

Całkiem spoko jest bardzo polecam
erykk avatar

erykk

April 3, 2018 at 02:23 AM

Nawet ok
MacuOfficial avatar

MacuOfficial

May 1, 2018 at 07:03 PM

Dobra gra