Deszcz

Gem922

mage rank iconMichael Ruby Risvig: Jestem gotowy szybko 1f923 emote (inline chat version) 2764-fe0f emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: Emotka się zepsuła
adept rank iconjcrbfm: Browhat emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: OOOO emote (inline chat version) Dance emote (inline chat version)
adept rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
warlock rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconaehketfi: Cześć
novice rank iconYERSIN10: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
adept rank icondvmb_0: Dinkdonk emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
grandmaster rank iconhanfred: haha dzięki
adept rank iconcherrygrapesoda: wszyscy zasługują na root beer 💯
adept rank iconcherrygrapesoda: Jeśli kiedykolwiek wygram na loterii, wyślę ci 100 skrzynek root beer, nie martw się
adept rank iconcherrygrapesoda: w każdym razie muszę się przygotować do pracy było miło rozmawiać
adept rank iconcherrygrapesoda: co tam?
novice rank iconferchume: cześć Cat Yes emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: tak
adept rank iconcherrygrapesoda: ale czasami możesz trafić na rozdawnictwo z małą liczbą zgłoszeń i wysoką wypłatą, na przykład 3k zgłoszeń za 4k klejnotów
grandmaster rank iconhanfred: tak, to naprawdę losowe, ile jest wpisów
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, musisz tylko sprawdzić cenę w sklepie gamehag, ale czasami te dobre mają też około 8 tys. zgłoszeń, prawie jak w cotygodniowym
grandmaster rank iconhanfred: czasami są naprawdę dobre codzienne
adept rank iconcherrygrapesoda: w tempie, w jakim je zdobywam
adept rank iconcherrygrapesoda: powinno dawać mi około 50% szansy za każdym razem za 10 $~
adept rank iconcherrygrapesoda: Myślę, że będę celować w tygodniowe giveaway'e i po prostu oszczędzać wszystkie moje odłamki co tydzień i je wydawać niezależnie od tego, ile ich mam
grandmaster rank iconhanfred: 24% szans więc miałem szczęście
adept rank iconcherrygrapesoda: ooh fajnie to ogromne
grandmaster rank iconhanfred: 41 dolarów
grandmaster rank iconhanfred: tak wygrałem miesięczny
adept rank iconcherrygrapesoda: możesz także sprawdzić cenę przedmiotów z rozdania w sklepie gamehag i to jest kwota, za którą możesz je wymienić, jeśli wygrasz, więc nie musisz zgadywać wartości
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, naprawdę podoba mi się, że gamehag je ma, sprawia, że jest to znacznie bardziej motywujące
grandmaster rank iconhanfred: lub odłamki
grandmaster rank iconhanfred: czerwone klejnoty są miłe
adept rank iconcherrygrapesoda: i zdobyć dodatkowe 1000 czerwonych klejnotów dziennie
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, spróbuję dziś, ponieważ używałem ich tylko na deszcze, ale jeśli się odświeżają, mogę je po prostu robić codziennie
grandmaster rank iconhanfred: po prostu spróbuj
adept rank iconcherrygrapesoda: bo przysięgam, że ukończyłem te same i widzę je też następnego dnia
adept rank iconcherrygrapesoda: też zamierzam to dziś przetestować, ale jestem prawie pewien, że nawet te, które nie mówią, że można je powtarzać, odświeżają się codziennie
adept rank iconcherrygrapesoda: to samo robi dużo
adept rank iconcherrygrapesoda: a potem po prostu dołączając do wszystkich deszczów
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, oprócz ofert gier, które i tak zaraz mi się skończą, robiłem tylko dosłownie 10-sekundowe za 30 klejnotów każda, szybkie stuknięcia i reklamy
grandmaster rank iconhanfred: zwłaszcza dla zaledwie kilku stuknięć
grandmaster rank iconhanfred: tak
adept rank iconcherrygrapesoda: szczególnie po całym dniu pracy, kiedy możesz po prostu kupić jeden bez martwienia się o wydawanie niepotrzebnych pieniędzy, ponieważ to darmowe pieniądze
adept rank iconcherrygrapesoda: Tak, czuję, że root beer jest naprawdę satysfakcjonująca, ponieważ używam pieniędzy z Gamehag praktycznie tylko na to, więc stało się to bardziej przysmakiem niż czymś regularnym
grandmaster rank iconhanfred: to zawsze dobrze
novice rank iconruby: Cat Yes emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: więc rzeczy takie jak root beer piję od czasu do czasu
adept rank iconcherrygrapesoda: to jest bardzo prawda
grandmaster rank iconhanfred: ale jeśli możesz mieć to codziennie moim zdaniem nie potrafisz tego docenić
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

56

0/160

Gry dla dziewczyn w roblox

Kakulaka avatar

Kakulaka

August 23, 2019 at 02:27 PM

Gry dla dziewczyn w roblox
MrRoxor avatar

MrRoxor

August 30, 2019 at 03:27 PM

Royale High albo bloxburg
Psot11 avatar

Psot11

August 30, 2019 at 03:39 PM

wszystkie gry na roblox
leoklo avatar

leoklo

June 5, 2020 at 03:56 PM

jak dla mnie meepcity royale high bloxburg fashion famous i to tyle

Viqa avatar

Viqa

June 5, 2020 at 05:29 PM

- Royal high
- bloxburg
-adopt me
- fashion famous
( Ale oczywiście to można grać we wszystkie gry :). )

darthrevan321 avatar

darthrevan321

June 5, 2020 at 06:50 PM

wszytkie sa dla kazdego
Wolfie_CHannie avatar

Wolfie_CHannie

June 5, 2020 at 07:05 PM

Adopt me xd
majazakrzewsk7 avatar

majazakrzewsk7

January 31, 2023 at 04:41 PM

kgcgcbjvbxg j. hcgchcfxgv