chrishhastings: Te rządy powinny zapłacić więcej za swoje zbrodnie. Chociaż zapłaciły już coś...
chrishhastings: Te stworzenia ewoluowały przez miliony lat, nie zasługujemy na dokonanie wobec nich ludobójstwa. Tak jak nikt nigdy nie miał do tego prawa w wojnach przeszłości.
yuliettegraphics:
Paulo Dantas:
Dansmb:
chrishhastings: Nie chodzi tylko o materialną obfitość; ludzie muszą bardziej dostosować się do życia z naturą taką, jaka jest... To, co mówisz o równomiernym podziale, jest dokładnie słuszne.
Solares: Dobry wieczór
baikejishiben: Ale jeśli zostanie rozdzielona rozsądnie, sztuczna inteligencja mogłaby dawno stworzyć materialnie bardzo obfity świat. Bogactwo tutaj jest niewyczerpane i nieograniczone, ponieważ to wszystko AI pracująca dla mnie. Wtedy ludzie będą mogli jeść i pić do syta, cieszyć się życiem w pełni i nie będą zmuszani przez pracę. Wskaźniki przestępczości również spadną, ponieważ przestępstwa wynikają z interesów, a ten świat już potrafi zaspokoić interesy wszystkich. Dopóki bogactwo jest rozdzielane równomiernie i nie dochodzi do koncentracji, rozwój sztucznej inteligencji zawsze będzie miał więcej zalet niż wad.
MoYe: He he he
chrishhastings: A kiedy SI uruchomi je wszystkie. Nie chodzi o to, że SI zabierze ci pracę, chodzi o prawo, system, szerszy obraz
baikejishiben: Czy Moonlight Trail Cape spadnie do mniej więcej takiej samej ceny jak Villager Rescue?
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
Maria quetimporta: holoo
APXCALYPSO!:
xiong_leo:
chrishhastings: Maszyny wykonują pracę tryliona ludzi, a ludzie muszą być spłukani.
APXCALYPSO!: o kwiatach
APXCALYPSO!: ale mam fajna ankiete
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
dvmb_0: Zimno mi w stupki
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
chrishhastings:
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
dvmb_0:
chrishhastings:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
dvmb_0:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
dvmb_0:
giorgi.pirveli:
APXCALYPSO!:
chrishhastings:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!