Deszcz

Gem560

novice rank iconfifaka4246: cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
adept rank iconPolskiGrajek: collapse emote (inline chat version)
novice rank iconmihalopoulos.pan: wesołych Świąt Wielkanocnych!
apprentice rank iconbirtalan_scs: Wesołych Świąt Wielkanocnych wszystkim, którzy świętują. Życzę też miłego dnia wszystkim innym. 2764-fe0f emote (inline chat version) 2764-fe0f emote (inline chat version) 2764-fe0f emote (inline chat version)
novice rank iconPedro Seguro: cześć
apprentice rank iconbirtalan_scs: Dla wszystkich użytkowników Gamehag, którzy kochają czekoladę. 1f64b-200d-2642-fe0f emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: https://noilap.hu/wp-content/uploads/elementor/thumbs/csokitojas-fokepe-q3h2dexcg4puxc8gm7rn97j3shuqqye3ijy5kn2usw.jpg
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Wysyłam następujący link do Ciebie i wszystkich użytkowników Gamehag, którzy kochają czekoladę.
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Gamehag support proszę was: nie usuwajcie następnego linku. to jest obrazek czekolady.
novice rank iconruby: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: blobDance emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: https://png.pngtree.com/png-clipart/20250417/original/pngtree-happy-easter-text-in-a-modern-geometric-font-png-image_20831446.png
apprentice rank iconbirtalan_scs: @Gamehag wsparcie Proszę was: nie usuwajcie następnego linku. to jest obrazek na Wielkanoc.
apprentice rank iconbirtalan_scs: Teraz świętuję Wielkanoc.
novice rank iconasaprey056: Chcę wypłacić moje klejnoty w timewall, ale to nie jest dobry deszcz
apprentice rank iconbirtalan_scs: ja też 1f604 emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Mam się dobrze , miło cię widzieć
apprentice rank iconbirtalan_scs: dziękuję. Tak. Czuję się dobrze. A ty, jak się masz?
novice rank iconasaprey056: Witaj mój przyjacielu, mam nadzieję, że dziś się dobrze czujesz
apprentice rank iconbirtalan_scs: @asaprey056 Życzę: dla ciebie też (Dzień dobry) 1f604 emote (inline chat version)
novice rank iconasaprey056: Dzień dobry wszystkim
apprentice rank iconbirtalan_scs: @hanfred czy jesteś tutaj na czacie? Czy mogę o coś zapytać?
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank icongE4r2Wp: catdrive emote (inline chat version)
novice rank iconyuanzidan060410: 66
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem33 od Deszczu.
novice rank iconacvike: Dance Blue emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconChris: cześć
novice rank iconlucky: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconThor: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: proszę
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: przechyl deszcz
adept rank iconsanyika20202: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconhaniamala: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank icongiorgi.pirveli: Clap emote (inline chat version)
novice rank iconelpataslocascax: tak
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Gemów!
novice rank iconNoob123: cześć
novice rank iconddpp77: mm
sorcerer rank iconhanfred: wartość
sorcerer rank iconhanfred: czyli potrzebujesz około 24000 klejnotów
sorcerer rank iconhanfred: z powodu kursu wymiany
sorcerer rank iconhanfred: jeśli nie możesz jej wybrać tutaj bezpośrednio, po prostu wybierz opcję wypłaty do lootpay. pamiętaj, że będziesz potrzebować więcej niż 20$, jeśli chcesz kartę upominkową 20€
novice rank iconmihalopoulos.pan: wybrałem Grecję i jest dostępna, ale chyba nie mogę tego umieścić na karcie, przypuszczam, że najpierw muszę wpłacić pieniądze na stronie
sorcerer rank iconhanfred: karta podarunkowa Steam dla mnie na lootpay to minimum 20 USD, wirtualna karta kredytowa to minimum 5 USD
sorcerer rank iconhanfred: jeśli nie, weź PayPal lub wirtualną kartę kredytową, zrobi to samo
sorcerer rank iconhanfred: jeśli jest to dla ciebie dostępne, możesz to tam dostać
novice rank iconRehan Kabir Safwan Year 7: dlaczego szkoła
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

Szczęśliwe monety

LevelKR avatar

LevelKR

July 13, 2017 at 12:14 PM

Czy ktoś wie jak zdobywać ww. szczęśliwe monety ?
Grzybiarz avatar

Grzybiarz

July 14, 2017 at 02:02 AM

A jest coś takiego ?
Teeameer avatar

Teeameer

July 14, 2017 at 08:05 PM

Są to takie telewizorki w karczmie :). Po kliknieciu ich masz reklame, jak obejrzyj ta reklame to dostajesz szczesliwe monety.
MatrixWorldSS avatar

MatrixWorldSS

July 26, 2017 at 08:12 AM

Gram już któryś miesiąc i za pieruna nie wiedziałem, że w ogóle istnieje coś takiego :D
Louxes avatar

Louxes

July 28, 2017 at 02:25 AM

W karczmie pojawia się telewizor po kliknięciu w niego pojawia się reklama. Oglądanie reklam daje szczęśliwe monety
MegePL avatar

MegePL

August 1, 2017 at 09:07 PM

Kiedyś dawał grzybki :(
zenek132 avatar

zenek132

August 8, 2017 at 01:15 AM

a po co te monety?? mam 3 konta i w sumie na żadnym nie mam ani jednej, i czy działa na steamie??
Salami2006 avatar

Salami2006

September 1, 2017 at 11:06 AM

W karczmie są co jakiś czas telewizorki
Thorin323 avatar

Thorin323

September 1, 2017 at 04:42 PM

Co daja monety ?Bo z TV kiedys grzybki były xd
LevelKR avatar

LevelKR

September 23, 2017 at 06:51 PM

Już wiem, za obejrzenie reklamy dostejemy 2 monety,a za 10 monet można wykonać darmowe kręcenie u ABAWUWU
hashtagowiec avatar

hashtagowiec

October 6, 2017 at 04:18 PM

Szczęśliwie monety możesz zdobyć poprzez klikanie telewizorka, który co jakiś czas pojawia się w karczmie :D

Join the conversion by creating an account on Gamehag