Deszcz

Gem921

enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconjfdifrgytfh: O nie, właśnie otrzymałem 1190 klejnotów z ankiety, ale nie dotarły!
novice rank iconDolz: Cześć
novice rank iconalias: ale to nie wydaje się takie niemożliwe, widziałem, że niektóre kosztują 14000 klejnotów, a w ciągu jednego dnia zdobyłem prawie 1000, nie robiąc prawie nic
novice rank iconDolz: Cześć
novice rank iconalias: szczerze mówiąc też próbuję zdobyć Minecrafta
novice rank iconyang8876512: Kto może dać mi Minecrafta?
warlock rank iconhanfred: przewiń w górę, przeczytaj, co zostało napisane wcześniej i być może zrozumiesz
novice rank iconjfdifrgytfh: ddHuh emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconKEVPOWER: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconjfdifrgytfh: Wypełniłem ankietę, dlaczego nie otrzymałem klejnotów?
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Cześć
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconTrang?: . Dance Blue emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconnewtv9491: Bardzo dziękuję yang8876512
novice rank iconyang8876512: Bardzo dobrze
apprentice rank iconTecno Solución: zamknij się w końcu
novice rank iconnewtv9491: @Soicymikey obsłuż zgłoszenie lub wyślij e-mail do administratora tej strony.
warlock rank iconhanfred: wszyscy dostawcy ankiet korzystają z tej samej puli ankiet, po prostu wybierz jeden
scholar rank iconSoicymikey: Czekam 30 dni na zwrot moich ETH 😕. Czy powinienem się poddać?
novice rank iconBloxfruitplayer3451: @hanfred który twoim zdaniem jest najbardziej dochodowy?
novice rank iconnewtv9491: Dziękuję za wyjaśnienie! Naprawdę doceniam, że wtrąciłeś się i to wyjaśniłeś.@hanfred
apprentice rank iconqing_x: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconjfdifrgytfh: O nie! Minecraft, którego potrzebuję, wymaga 21 000!
adept rank iconGabe Newell: Kekwait emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: dni*
warlock rank iconhanfred: albo nawet to
warlock rank iconhanfred: spróbuj więc bitlabs, ładowanie może zająć trochę czasu dla Chińczyków, zaoszczędzi ci to godziny
warlock rank iconhanfred: więc = robić
warlock rank iconhanfred: dla wszystkich pozostałych krajów: więc cokolwiek poza cpx, dopóki nie zostanie odblokowany, wtedy możesz go też użyć
novice rank iconnewtv9491: Ponieważ cpx i Theorem reach na początku były zablokowane, a potem otwarte:)[Jeśli potrzebujesz pomocy, powiedz mi]
warlock rank iconhanfred: prime + cherries
warlock rank iconhanfred: to trochę nie tak, dla chińskiego: zrób theorem reach i bitlabs na początek, gdy cpx się odblokuje, zrób to
apprentice rank iconZarok: catJAM emote (inline chat version)
novice rank iconjfdifrgytfh: OK.
novice rank iconnewtv9491: A po drugie, nie używaj ankiety cpx, twoja nagroda potem znika.
novice rank iconnewtv9491: Ok najpierw otwórz prime survey surveys wypełnij ankietę szczerze nie podawaj fałszywych informacji ani nic z tych rzeczy.
novice rank iconjfdifrgytfh: Clap emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconsebzanga: Clap emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Nie pobieram od ciebie prowizji.
novice rank iconnewtv9491: Łatwo, nie trudno.
novice rank iconjfdifrgytfh: Dziękuję
novice rank iconnewtv9491: Ok, powiem ci, jak zdobywać klejnoty.
novice rank iconjfdifrgytfh: Tak.
novice rank iconnewtv9491: jfdifrgytfh Czy jesteś z Chin?
novice rank iconjfdifrgytfh: Czy ktoś może dać mi kod CDK do Minecrafta? Proszę, mam za mało klejnotów.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

87

0/160

Wymiana na robux

LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 11:52 AM

Z ogromną chęcią wymienię klucz do gry "Brutal Legend" na steam na 200 robuxów. Gra na steam orginalnie kosztuje dokładnie 53,99zł, zaś 400 robuxów na roblox $4,99, co w przeliczeniu na złotówki wynosi w obecnej chwili 19,36 zł. Myślę, że to dobra okazja, więc zachęcam.
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 11:53 AM

Zaznaczę dodatkowo, że klucz jest niewykorzystany i otrzymałam go przed chwilą.
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 03:59 PM

Nikt nie jest zainteresowany?
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 04:09 PM

Ewentualnie mogę zejść z ceny, jeśli ktoś się znajdzie
mk725 avatar

mk725

May 15, 2020 at 06:47 PM

ja moge dać 2 gifty w fortnite za 300robux napiszcie nick fortnite