Deszcz

Gem956

grandmaster rank iconhanfred: wtedy to twój profil
adept rank iconJak mushroom: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Na TimeWall pojawiły mi się 3 ankiety, wypełniłem jedną, a pozostałe 2 zniknęły
novice rank iconLumi: O mój Boże
grandmaster rank iconhanfred: Właśnie miałem te same ankiety dwukrotnie: jedno pytanie: jaka jest twoja ulubiona platforma? odpowiedź: Steam, 175 klejnotów lol
grandmaster rank iconhanfred: Latam zwykle ma tylko kilka ankiet, jeśli w ogóle
grandmaster rank iconhanfred: nie banują za to, zostajesz zdyskwalifikowany
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconLumi: Nic dziwnego, miałem wrażenie, że ankiety są dla innych krajów i dlatego mnie odrzucają, ale potem pojawiają się ankiety, które wydają się z mojego kraju 😭🙏
adept rank icondoser_14: Dance Green emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: to zależy od twojego kraju i twojego profilu
novice rank iconJohn Prodman: możesz zostać zbanowany, jeśli źle odpowiesz na pytania pułapki, ale to wszystko
grandmaster rank iconhanfred: tak, ciągle pojawiają się nowe
apprentice rank iconferchume: cześć Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Ach, więc nadal będę otrzymywać ankiety, nawet jeśli odpowiem coś innego w ankietach 🗣️🔥
grandmaster rank iconhanfred: jeśli po prostu odpowiesz źle lub nie jesteś odpowiednim profilem, to nie problem
grandmaster rank iconhanfred: jak napisałem wcześniej, jeśli nie oszukasz, nie
novice rank iconLumi: Ale co z moim pytaniem o ankiety — jeśli zacznę otrzymywać więcej ankiet, ale będę się mylić w większości, czy mnie nie zablokują?
grandmaster rank iconhanfred: wątpię, że nie macie żadnych oficjalnych przepisów na ten temat
novice rank iconJohn Prodman: cześć chłopaki
novice rank iconJohn Prodman: żartowałem
novice rank iconLumi: Wolę nie mówić
novice rank iconJohn Prodman: nie mogę się doczekać, aż moje dziecko zacznie pić w wieku 3 lat
grandmaster rank iconhanfred: który kraj
novice rank iconLumi: Tutaj pozwalają pić w każdym wieku
novice rank iconLumi: Nie wiedziałem
novice rank iconLumi: W waszych krajach potrzebny jest wiek, aby pić alkohol?
grandmaster rank iconhanfred: trzeba zbudować tę tolerancję na alkohol wcześnie :D
grandmaster rank iconhanfred: zwykle zaczynamy tu pić w wieku 13 lat
novice rank iconLumi: Ale kiedy zaczną pojawiać się u mnie regularnie większe ilości ankiet, czy jeśli źle odpowiem na kilka pytań, przestaną się pojawiać?
adept rank iconcherrygrapesoda: 16 lat to za młodo na alkohol, ale 18 jest w porządku myślę, 21 to za stary
novice rank iconLumi: W moim przypadku nie pojawiają się ankiety, czasami 2 lub 3 w tygodniu i jakimś cudem mnie akceptują
grandmaster rank iconhanfred: tak, to prawda
adept rank iconcherrygrapesoda: hahaha chyba to różne rodzaje dziwactwa w różnych miejscach
grandmaster rank iconhanfred: 18 tutaj, ale piwo jest legalne od 16 :D
grandmaster rank iconhanfred: cóż, możesz prowadzić samochód mając 16 lat
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, jestem trochę zazdrosny o to hanfred lol, musimy tutaj czekać do 21, żeby sięgnąć po alkohol, a mimo to możemy iść na wojnę w wieku 18 lat...
grandmaster rank iconhanfred: zablokują cię tylko, jeśli oszukujesz (np. używanie VPN, losowe klikanie itp.), ale to wszystko
adept rank iconcherrygrapesoda: Nie rozumiem pytania, czy możesz je sformułować inaczej?
grandmaster rank iconhanfred: hehe, 18 to tu wiek dorosłości
novice rank iconLumi: Tak przy okazji, jeśli już dostaję więcej ankiet co godzinę lub codziennie, czy jeśli się pomylę, zablokują mnie?
adept rank iconcherrygrapesoda: Mam 20 lat XD jeszcze nie jestem pełnoletni, ale powinienem już być lepszy w cierpliwości
grandmaster rank iconhanfred: przychodzi z wiekiem, kiedy stajesz się dorosły, stajesz się bardziej cierpliwy
adept rank iconcherrygrapesoda: Muszę dorosnąć, by być tak cierpliwym jak ty hanfred
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconruby: Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconJasonMavik: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Aa
grandmaster rank iconhanfred: wiele z nich
grandmaster rank iconhanfred: tak
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

61

0/160

Wymiana na robux

LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 11:52 AM

Z ogromną chęcią wymienię klucz do gry "Brutal Legend" na steam na 200 robuxów. Gra na steam orginalnie kosztuje dokładnie 53,99zł, zaś 400 robuxów na roblox $4,99, co w przeliczeniu na złotówki wynosi w obecnej chwili 19,36 zł. Myślę, że to dobra okazja, więc zachęcam.
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 11:53 AM

Zaznaczę dodatkowo, że klucz jest niewykorzystany i otrzymałam go przed chwilą.
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 03:59 PM

Nikt nie jest zainteresowany?
LilyLanna06 avatar

LilyLanna06

August 14, 2019 at 04:09 PM

Ewentualnie mogę zejść z ceny, jeśli ktoś się znajdzie
mk725 avatar

mk725

May 15, 2020 at 06:47 PM

ja moge dać 2 gifty w fortnite za 300robux napiszcie nick fortnite