Deszcz

Gem616

SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Klejnotów!
AdminSwirfty: Nie mogłem stwierdzić, czy próbowali coś sprzedać KEKW emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: spróbuj tiktok, nikt już nie korzysta ze stron internetowych
novice rank iconGamboah31: Ppp
apprentice rank iconМихайло : Cat No emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: ta strona umarła, chyba?
novice rank iconRYANXGGWP: robiłem to w przeszłości dla tej strony, byłem na Discordzie blisko właściciela
novice rank iconRYANXGGWP: za kilka klejnotów lub nawet jako wolontariusz
novice rank iconRYANXGGWP: Założę się, że jest mnóstwo osób, które chętnie pracowałyby dla serwisu
novice rank iconRYANXGGWP: również jeden z najwolniejszych serwisów, jeśli chodzi o zarobki z offerwalli
novice rank iconRYANXGGWP: to po prostu szkoda, ponieważ strona mogłaby z łatwością być nr 1
warlock rank iconhanfred: wypłata różni się od zarabiania
novice rank iconRYANXGGWP: na mniejszych stronach byłem na ich discordzie blisko właściciela witryny, 1 admin, 3 pracowników, wypłacili nóż CSGO za 60$ w 2 dni
novice rank iconRYANXGGWP: mówimy o nawet nie 5$
novice rank iconRYANXGGWP: 7 dni za małą wypłatę
novice rank iconRYANXGGWP: i to byłoby pierwszy raz
novice rank iconRYANXGGWP: to po prostu zły dział obsługi klienta szczerze mówiąc, korzystam z tych „stron zarobkowych” od ponad 20 lat
novice rank icon2732924494: 1fae0 emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Jeśli uważasz, że 7-dniowe wstrzymanie czyni to nieużytecznym, to po prostu z tego nie korzystaj
novice rank iconJoaquin Melo Vicente: cześć
novice rank iconRYANXGGWP: czy wy nie jesteście jednym z największych serwisów???
novice rank iconRYANXGGWP: przepraszam, ale to sprawia, że strona jest nieużyteczna
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Było 30 dni, potem 14 dni. 7 dni to nie tak długo
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconRYANXGGWP: ale 8 dni to nadal trochę dużo, nie sądzisz?
novice rank iconRYANXGGWP: ok spoko UTC vs CET to tylko 1 godzina różnicy, więc w zasadzie UTC+1 dla mnie; tak czy inaczej; to fajnie i wszystko, oczywiście nie możecie pracować 24/7
AdminSwirfty: Tak
novice rank iconRYANXGGWP: UTC, powiedziałeś tak?
novice rank iconRYANXGGWP: co to jest?
novice rank iconRYANXGGWP: ah ok
AdminSwirfty: To 7 dni w strefie czasowej, w której działa Gamehag
novice rank iconRYANXGGWP: uff uff
novice rank iconRYANXGGWP: Czy to oznacza, że będę musiał jeszcze czekać ponad 100 godzin na ofertę RustClash?
novice rank iconRYANXGGWP: uff co to znaczy, 8 dni, zanim otrzymasz taką ofertę?
novice rank iconRYANXGGWP: Swifty, czy miałeś na myśli, że dostanę to za 2 godziny?
warlock rank iconhanfred: ostatnia linia, którą napisał
novice rank iconRYANXGGWP: czy coś przeoczyłem?
novice rank iconRYANXGGWP: po przedstawieniu mojego problemu i tego wszystkiego
novice rank iconRYANXGGWP: cóż, to fajnie, ale nadal nie czuję się "wspierany" :D
warlock rank iconhanfred: cóż, wsparcie jest tutaj na czacie :D
novice rank iconRYANXGGWP: tak dam wam znać, gdy to zostanie rozwiązane przez wsparcie
AdminSwirfty: Za około 2 godziny
novice rank iconRYANXGGWP: 10k polecon dla mnie.... ahhh dobre stare czasy, nic nie robiłem i monety napłynęły xD
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

80

0/160

Nie dostaniecie nagrody

Super_Ryba avatar

Super_Ryba

July 13, 2019 at 01:11 AM

Nie dostaniecie nagrody
Super_Ryba avatar

Super_Ryba

July 13, 2019 at 01:14 AM

Nie dostaniecie ponieważ, nie jest już na liście gier za które można dostać kamienie dusz (KD)
Super_Ryba avatar

Super_Ryba

July 13, 2019 at 01:15 AM

Więc nie opłaca się grać w tą gre tylko dla KD bo ich poprostu niedostaniecie
ssynaszko avatar

ssynaszko

July 14, 2019 at 03:17 PM

Szkoda ja zrobiłem chwilę przed końcem, i przyznali mi jeszcze

Join the conversion by creating an account on Gamehag