Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
kursadefe.yildirim29032011: cześć
hanfred: tak, początek jest trudny, ponieważ musisz zbudować profil, po kilku dniach będzie działać jak złoto
Gamer Slash: tak, mogę to zrobić, ale mam mniej czasu, tylko około tygodnia lub tygodnia i pół
mohadaoudi850: na początku żadna ankieta u mnie nie działała, ale teraz dostaję tysiące w ciągu minut
hanfred: bardzo dziwne
hanfred: w tym tygodniu jest bardzo mało ankiet
Simona Michálková: Też prawie nie miałem żadnych ankiet przez cały tydzień, i co z tego? Myślisz, że będę błagać innych tutaj? Muszę tylko poczekać, aż pojawią się jakieś ankiety.
hanfred: tak to działa
hanfred: a jeśli cię wyrzuci, spróbuj innego
Simona Michálková: Każdy musi dać z siebie wszystko.
hanfred: to spróbuj ponownie
Gamer Slash: Zrobiłem to, ale za każdym razem mnie odrzuca
mohadaoudi850: rób ankiety
mohadaoudi850: dostałem 2500 w 30 min
mohadaoudi850: możesz zdobyć 8000 klejnotów w zaledwie kilka godzin
Gamer Slash: Nie otrzymuję ofert o wartości 8k i trudno też zarabiać na grach, potrzeba poziomu 4000 lub 5000, aby osiągnąć 8k, proszę
Zarok: Cześć
hanfred: nie, przepraszam. zamiast pisać tutaj, wykorzystaj swój czas na wykonanie kilku ofert, aby osiągnąć 8k i nie zapomnij wziąć udziału w rozdaniach na Discordzie
Gamer Slash: to tylko 8000 klejnotów za 800 v-bucks proszę zwrócę ci
Gamer Slash: hanfred czy możesz dać mi kartę podarunkową vbucks proszę 800 vbucks tylko chcę je oddam ci równowartość 8000 klejnotów jeśli możesz mi to podarować proszę potrzebuję tego do przepustki sezonowej proszę
hanfred:
im_poor:
Gamer Slash: Nie, tylko pytam, czy to jest możliwe dla ciebie lub może przez kartę podarunkową Visa
newtv9491: Ok, nie będę cię okłamywać, nie mogę tu zarobić przy niewielu ofertach i ankietach, spróbuj zarobić sam.
3956429655:
Gamer Slash: czy to możliwe, żebyś dał mi vbucks newtv9491?
newtv9491: Dzięki za informacje.
Gamer Slash: Karty upominkowe Visa można używać zarówno do zakupów online, jak i do zakupów w sklepach stacjonarnych.
Gamehag: @newtv9491 dał napiwek 40 dla the Rain
dognewhao777: 213
newtv9491: Czy ktoś może mi powiedzieć, czy karta podarunkowa Visa jest tylko do zakupów online czy też do robienia zakupów w sklepach?
Gamer Slash: Atia proszę daj mi v-bucks proszę
Tecno Solución: Proszę
Tecno Solución: Wesprzyj
Atia:
Gamer Slash:
3956429655: 🍉🍉
114514:
Lucas Scahida: ff
Adam:
1919: 11
ste13405:
Tecno Solución:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie klejnotów!