Gamehag: @Dávid Baranyai dał napiwek 23 dla the Rain
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
hanfred: niektóre gry są zepsute, unikaj wszystkiego, co prosi o wysokość lub odległość do osiągnięcia
Loseperone : gaf
MCqianyinghe(肝正版: Mam dość, jest ankieta, której nie mogę otworzyć mimo długich prób
hanfred: w przeciwnym razie nie może śledzić
Scrubbby341:
hanfred: na Androidzie upewnij się, że masz włączone śledzenie
Homster: aa ok dzięki
hanfred: otrzymujesz osobisty link powiązany z twoim kontem, w ten sposób to śledzą
Dávid Baranyai: hej
Mazen Kabou: Potrzebuję robux proszę
Aarav Mehta: co tam
Tim:
atfixteam: Wyślij zrzut ekranu, na przykład. Wszystko powinno być w opisie zadania.
Homster: ???
Homster: zaczekaj, jeśli gram w grę i ukończyłem wszystkie zadania, skąd wie, że ukończyłem wszystkie zadania w grze? prawda, jestem na PC i instaluję grę na Androidzie
3591741570: 1
Thiago Alvez: cześć
3591741570: 1111
Homster: łatwe myślę
Homster: wiem
atfixteam: To niewiele.
Homster: wiem
atfixteam: Postal 4 = 1 450 SG
Daniel Carter:
Gamehag: @Aiko Kushado dał 20 the Rain
Homster: chcę tylko zdobyć Postal 4
Aiko Kushado: Cześć
hanfred: spróbuj tylko jednego bez adblocka i sprawdź, czy działa, nigdy nie miałem problemów
Homster: ok dzięki
hanfred: na stronach z ankietami możesz zobaczyć swoją historię ankiet, jeśli pojawią się tam i nie zostałeś opłacony, skontaktuj się z tamtejszym wsparciem
Homster: muszę wyłączyć adblock
atfixteam: @Hardilaziz Singh: I czy naprawdę potrzebujesz 1 000 dziennie? Jeśli poczekam tydzień i dostanę od razu 10 000, to też dobra oferta.
Homster: ah
hanfred: i vpn
hanfred: dziwne, czy wyłączyłeś adblock?
Homster: zrobiłem to
hanfred: musisz je ukończyć
Homster: Ludzie, wypełniłem wiele ankiet i nie dostałem moich klejnotów
Plag4G8: Czeeeść
Plag4G8:
hajia:
2388439542:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać losowania Klejnotów!
Hardilaziz Singh: ee, mam na myśli stary, jeśli możesz łatwo średnio 1000 klejnotów dziennie, jeśli jesteś aktywny. Zdobycie tego samego w grach jest dość trudne
UTKU EFE: tylko ankieta
atfixteam: Czy ktoś tutaj również robi zadania w grach czy tylko ankiety?