r33
r33
Gem50
r33
r33
Gem1,532
r33
r33
Gem50
r33
r33
Gem970
haniamala
haniamala
Gem139
r33
r33
Gem524
dem.pferd.heisst.horst
dem.pferd.heisst.horst
Gem246
ca2fa
ca2fa
Gem554
ste13405
ste13405
Gem63
cgre
cgre
Gem608
KHANG
KHANG
Gem1,648
Dave Jackson
Dave Jackson
Gem11
MINH
MINH
Gem670
MINH
MINH
Gem678
MINH
MINH
Gem732
487boiling
487boiling
Gem732
487boiling
487boiling
Gem30
487boiling
487boiling
Gem986
487boiling
487boiling
Gem508
gabriel.bober1
gabriel.bober1
Gem45
Deszcz

Gem824

scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: Modcheck emote (inline chat version)
novice rank icongabriel.bober1: cześć
novice rank iconTutop Ru: Yo emote (inline chat version)
scholar rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem64 z Deszczu.
novice rank iconTutop Ru: PogU emote (inline chat version)
novice rank iconBenceba: Cześć
novice rank iconvNoHxpe: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconnottelling: Vibin emote (inline chat version)
apprentice rank iconCayitoxd: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconlitwickclub995: przejdź do zakładki z rozdaniami, aby je wydać
novice rank iconGianni Antonelli: Klejnoty
novice rank iconGianni Antonelli: Co robię z czerwonymi klejnotami
apprentice rank iconskully2poor: Ay ty
novice rank iconAlexandru Filimon: Ws
apprentice rank iconlitwickclub995: PogU emote (inline chat version) w
scholar rank iconAtia: PogU emote (inline chat version) POGGERS emote (inline chat version)
novice rank iconNael: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Nael dał napiwek Gem500 dla Deszczu
apprentice rank iconlitwickclub995: Gamba emote (inline chat version) Gamba emote (inline chat version)
novice rank icondukedumon6262: Witam wszystkich, jestem tutaj nowy. Na czym polega deszcz, kot?
scholar rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
scholar rank iconAtia: pepeD emote (inline chat version)
novice rank iconPorta Ertoume (FirestoyL): kl
scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: PepeHands emote (inline chat version)
novice rank iconNael: Dog Arrive emote (inline chat version)
SystemGamehag: 10 użytkowników otrzymało Gem56 od deszczu.
novice rank iconTutop Ru: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconClément Pichon: cc
scholar rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconPoi: cześć
novice rank iconAVa: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconlurepartygofest: monkaS emote (inline chat version)
novice rank iconLeszek9028: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAlexandru Filimon: Ukończyłem 1 ofertę na Pirate Treasure i 2 oferty na Pinata Fiesta i czekałem 3 godziny i nadal nie otrzymałem kryształów
apprentice rank iconlitwickclub995: Oczywiście, że tak jest
scholar rank iconAtia: magnet miner to gra, która sprawia problemy
novice rank iconPoi: co
scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: mam nadzieję, że to nie był magnet miner, ale możesz zapytać wsparcie offerwall, dlaczego to zajmuje tak dużo czasu
apprentice rank iconlitwickclub995: OMEGALUL emote (inline chat version)
scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: Modcheck emote (inline chat version)
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem69 od Deszczu.
novice rank iconPoi: tak, ja też
novice rank iconAlexandru Filimon: dlaczego muszę tak długo czekać, ukończyłem 3 oferty i dosłownie zajęło to 2 godziny, a wciąż tego nie dostałem
novice rank iconPoi: cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
apprentice rank iconlitwickclub995: hh
apprentice rank iconlitwickclub995: zrobili to
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

41

0/160

Jak grać Masterem Yi? Poradnik

PolskiMiszczu13 avatar

PolskiMiszczu13

May 31, 2017 at 06:52 PM

Hej ludzie, oto poradnik do Master'a Yi - Szermierza Wuju. No to zaczynamy.
Pewnie niektórzy mnie znają z poradnika do Xayah (Jak orać Xayah? Poradnik). Pomyślałem, że mało kto pisał komentarze typu zrób poradnik jak ograć Katarinę, Kassadina itd. Dziś zrobiłem poradnik do Master'a Yi - Szermierza Wuju. Przy okazji dam wam kilka ciekawostek. Dobra, do rzeczy. Po pierwsze, gdy gracie Masterem Yi, to polecam dwie opcje: iść na dżunglę lub solo top. Stosunkowo to jest tania postać (kosztuje 450 PZ), więc jest tania i tyle. Gdy już nim gracie, to (w przypadku dżungli) składajcie Maczetę Łowcy, z której kupicie Mrożące Porażenie. Później kupcie do tego Zaklęcie: Wojownik, czyli to . W dalszej części rozgrywki polecam Kosę Statikka. Radzę też kupić Krwiopijca, Ostrze Nieskończoności, Krwiożerczą Hydrę, Ostrze Gniewu Guinsoo lub Ostrze Zniszczonego Króla, ale jak ktoś kupuje w każdej rozgrywce do niego buty, to polecam Ioniańskie Buty Jasności i Umysłu lub Buty Mobilności. Jak chodzi o grę to znam combo, które (jak się je dobrze wykorzysta) pozwoli walnąć Pentakill'a. Na początek klikamy R, potem wbijamy się na przeciwników z Q i E, a gdy są za silni, standardowo użyć Błysku i W z dala od wrogów. Dobra, teraz ciekawostki. Master Yi jest Iońskim wojownikiem Wuju. Jego gogle zostały zrobione przez Heimerdingera. Jego przyjacielem oraz byłym już mistrzem jest Wukong - Małpi Król. Jego wrogiem jest natomiast Singed, który zniszczył jego zakon Wuju. Wracając do gogli są zaprojektowane tak, aby wykrywać widma, lecz już nie działają i nie pomagają mu w rozgrywce. Master Yi ma jedną parę oczu, ale gogle sprawiają, że wygląda, jak gdyby miał siedem gałek ocznych. Słowo Yi w języku chińskim oznacza łatwość, zmianę lub wróżbę. Jego gogle mają nazwę Siedem Soczewek Intuicji. Co do skórek to ich 8 ( 7 i jedną standardową). Master Yi Zabójca wraz ze Złotym Alistarem i Białym Magiem Veigarem są najtańszymi skórkami w grze. Wybrany Master Yi posiada miecz, który jest bardzo podobny do miecza świetlnego z Gwiezdnych Wojen. Master Yi z Ionii to skórka, która przedstawia go w rodzinnym kraju - Ionii. Samuraj Yi jest mocnym nawiązaniem do japońskich samurajów i siogunów. Master Yi Łowca Głów wyglądem nawiązuje do Predatora. Dzieli temat z Akali, Caitlyn, Nidalee i Rengarem. PROJEKT: Yi to jeden z pierwszych skórek tej serii. Dzieli temat z Fiorą, Leoną, Lucianem, Yasuo, Zedem, Ashe, Ekko i Katariną. Master Yi Kosmicznego Ostrza dzieli temat z Kosmicznym Żniwiarzem Kassadinem, Rakanem Kosmicznego Brzaski i Xayah Kosmicznego Zmierzch. Swoją drogą Master Yi Kosmicznego Ostrza to moja ulubiona skórka. Dzięki wielkie za to, że od czasu do czasu do mnie zaglądacie i komentujecie moje poradniki. Następny już niedługo.
Klaudistomis avatar

Klaudistomis

May 31, 2017 at 08:02 PM

Nie trzeba robic poradnika xD
remek_gra avatar

remek_gra

June 1, 2017 at 11:42 AM

trzeba klikać prawy przycisk myszy żeby być 40/0/69
Sakermalina avatar

Sakermalina

June 2, 2017 at 12:09 AM

niewiem czy jest to dobrze napisane nie ma jakiegoś comba na nim ale lepiej włączyć r e autoataki a gdy przeciwnik fleszuje albo przez siciane przechodzi i chce cie zestunowac dajemy q i wtedy unikamy tego

Karmel132 avatar

Karmel132

June 7, 2017 at 03:27 AM

Fajny poradnik
IceCube1337 avatar

IceCube1337

June 7, 2017 at 06:56 PM

Przydatny poradnik
DaRkInG avatar

DaRkInG

June 12, 2017 at 09:16 PM

dzięki za poradnik do tej trudnej postaci, a tak serio to rób jakieś poradniki do trudniejszych postaci
PolskiMiszczu13 avatar

PolskiMiszczu13

June 30, 2017 at 03:44 AM

Jak coś to zrobiłem pradnik do Gnara. Może być?
MnichuPL avatar

MnichuPL

July 17, 2017 at 12:47 PM

Ja mastera w każdej grze banuję bo jest broken
Primbob avatar

Primbob

September 12, 2020 at 06:33 PM

mało kto pisał komentarze typu zrób poradnik jak ograć Katarinę, Kassadina itd. Dziś zrobiłem poradnik do Master'a Yi - Szermierza Wuju. Przy okazji dam wam kilka ciekawostek. Dobra, do rzeczy. Po pierwsze, gdy gracie Masterem Yi, to polecam dwie opcje: iść na dżunglę lub solo top. Stosunkowo to jest tania postać (kosztuje 450 PZ), więc jest tania i tyle. Gdy już nim gracie, to (w przypadku dżungli) składajcie Maczetę Łowcy, z której kupicie Mrożące Porażenie. Później kupcie do tego Zaklęcie: Wojownik, czyli to . W dalszej części rozgrywki polecam Kosę Statikka. Radzę też kupić Krwiopijca, Ostrze Nieskończoności, Krwiożerczą Hydrę, Ostrze Gniewu Guinsoo lub Ostrze Zniszczonego Króla, ale jak ktoś kupuje w każdej rozgrywce do niego buty, to polecam Ioniańskie Buty Jasności i Umysłu lub Buty Mobilności. Jak chodzi o grę to znam combo, które (jak się je dobrze wykorzysta) pozwoli walnąć Pentakill'a. Na początek klikamy R, potem wbijamy się na przeciwników z Q i E, a gdy są za silni, standardowo użyć Błysku i W z dala od wrogów. Dobra, teraz ciekawostki. Master Yi jest Iońskim wojownikiem Wuju. Jego gogle zostały zrobione przez Heimerdingera. Jego przyjacielem oraz byłym już mistrzem jest Wukong - Małpi Król. Jego wrogiem jest natomiast Singed, który zniszczył jego zakon Wuju. Wracając do gogli są zaprojektowane tak, aby wykrywać widma, lecz już nie działają i nie pomagają mu w rozgrywce. Master Yi ma jedną parę oczu, ale gogle sprawiają, że wygląda, jak gdyby miał siedem gałek ocznych. Słowo Yi w języku chińskim oznacza łatwość, zmianę lub wróżbę. Jego gogle mają nazwę Siedem Soczewek Intuicji. Co do skórek to ich 8 ( 7 i jedną standardową). Master Yi Zabójca wraz ze Złotym Alistarem i Białym Magiem Veigarem są najtańszymi skórkami w grze. Wybrany Master Yi posiada miecz, który jest bardzo podobny do miecza świetlnego z Gwiezdnych Wojen. Master Yi z Ionii to skórka, która przedstawia go w rodzinnym kraju - Ionii. Samuraj Yi jest mocnym nawiązaniem do japońskich samuraj
lysy_po_prostu avatar

lysy_po_prostu

September 13, 2020 at 02:34 AM

XD ktos serio gra w lola>?
anitaxx avatar

anitaxx

September 13, 2020 at 04:02 AM

Ta gra już nudna się robi
Maercs avatar

Maercs

September 25, 2020 at 01:11 PM

Fajny poradnik ale nim nie trzeba potrafić grać xD