Deszcz

Gem724

novice rank icon666你好: 管他们初中你也可以直接换成绿宝石
novice rank icon666你好: Rzeczywiście, w 2023 już to nie działało
novice rank iconXWDWX8: Wygląda na to, że już w zeszłym roku było to niemożliwe
novice rank iconXWDWX8: Ale czas migracji już minął
novice rank icon666你好: Zaloguj się na minecraft.net lub otwórz oficjalny launcher, aby zobaczyć powyższą treść, a następnie kliknij Przenieś moje konto. Musisz znaleźć kod weryfikacyjny w e-mailu powiązanym z kontem Mojang i wprowadzić kod weryfikacyjny, aby potwierdzić swoją tożsamość. Możesz użyć e-maila powiązanego z kontem Mojang, aby utworzyć nowe konto Microsoft, lub zalogować się na istniejące konto, aby wybrać cel migracji. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, powinieneś być na ostatnim kroku. Wystarczy kliknąć Zakończ
apprentice rank iconPeter Griffith: Hahaha
novice rank iconXWDWX8: Cholera, napotkałem ankietę, w której nie można kliknąć przycisku Dalej
novice rank iconXWDWX8: Prawdopodobnie teraz nie można tego przenieść
novice rank icon666你好: Słyszałem, że szczegóły nadal są na stronie internetowej
novice rank iconCocheta: Mam 4661
novice rank icon666你好: Wcześniej kupiłem konto mahjong i teraz zostało przekazane Microsoftowi, więc to staje się całkowicie darmowe, a stary MC nie potrzebuje pieniędzy
novice rank iconCocheta: Klejnoty
novice rank iconCocheta: Ile teraz
novice rank icon666你好: Powinien być poradnik online, który naprawdę pozwala przejść na Microsoft, tak myślę
novice rank icon我要兑换游戏: Świetnie
novice rank icon我要兑换游戏: +1204 Klejnoty
novice rank icon666你好: Kiedy korzystasz z tego, że jest całkowicie za darmo, wcześniej mogłeś to bezpośrednio zdobyć za darmo, teraz możesz tylko wymienić na użytkowników Mahjong. Użytkownicy Mahjong powinni móc przejść na użytkowników Microsoft,
novice rank iconCocheta: Wygląda na to, że to nie działa
novice rank icon666你好: Ostatniej nocy zadanie możesz wziąć udział ponownie tylko za pierwszym razem wysłane przez niebo będzie uczestniczyć bezpośrednio
novice rank icon68831062: Czy użytkownicy Mahjong mogą przejść na użytkowników Microsoft?
novice rank iconCocheta: Czy deszcz czatu może zarabiać pieniądze bez kłucia
novice rank icon666你好: Nie zbanowałem (główne konto)
novice rank iconpajidawangll: gpx
novice rank iconpajidawangll: GPS) mojego głównego konta został już zablokowany.
novice rank icon666你好: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconCocheta: Discord?
novice rank icon666你好: Discord
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank icon666你好: Geniusz zamieszcza tutaj linki, nie bojąc się zabronionej mowy 🈲言
novice rank iconrererere: https://gamehag.com/r/TLYXMN72
novice rank iconrererere: https://gamehag.com/r/TLYXMN72
novice rank icon666你好: Po wygranej możesz sprawdzić konto; jeśli jest całkiem dobre, możesz je od razu sprzedać za połowę ceny
novice rank iconCocheta: Wciąż żywy
novice rank iconCocheta: Żartowałem z tobą
novice rank iconCocheta: Gdybym osiągnął 10 000, myślę, że bym oszalał ze szczęścia
novice rank iconXWDWX8: To powinno być bezużyteczne
novice rank iconXWDWX8: To konto mahjonga
novice rank iconCocheta: Kończę na dzisiaj i kontynuuję w przyszłym tygodniu
novice rank icon666你好: Jeśli przypadkiem trafisz na prawdopodobieństwo 0,0001 mając szczęście
novice rank iconCocheta: O tak zarobiłem 203
novice rank icon666你好: Idę na losowanie i jest tam MC, chcę się pospieszyć, żeby zdobyć rubiny do losowania
novice rank iconwdrs666: ee
novice rank icon666你好: I raz wygrałem grę z 3000+ YTQFJ-Y29GE-PBHNQ
novice rank icon666你好: Rzuciłem okiem na to, co powiedzieliście, gdy mnie nie było — wow wskaźnik dropu jest naprawdę wysoki, nic nie dostałem ani razu, przelałem dwukrotnie dwa tysiące
mage rank iconBCG: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconCocheta: Ale wskaźnik wygranych jest wysoki
adept rank iconDeathburgerz013: kgjkghj
novice rank icon我要兑换游戏: Szkoda, że WPS nie może tego zrobić
novice rank iconCocheta: Ech ech
novice rank icon我要兑换游戏: Sprawiło, że zwymiotowałem
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

65

0/160

Jeden wielki magazyn ? Czy to ma sens ?

DeVan avatar

DeVan

May 25, 2017 at 11:22 AM

Otóż w miarę rozwoju gry, każdy gracz by założyć kolejną kolonię i chodzi tu o 11 bądź 12 kolonię, musi zamienić swoje miasta w jeden wielki magazyn. Czy aby gra nie traci na tym etapie swoich graczy? Przecież nikt nie lubi niszczyć tego co zbudował , a tu powracamy do gry by podejrzeć jak 6 dni buduje się nam magazyn, który zwiększa pojemność aż uwaga! o 8000 jednostek, co wydaje się być kropelką w morzu w porównaniu z wymaganiami wybudowania pałacu. Co o tym sądzicie ?
krzym11 avatar

krzym11

May 26, 2017 at 03:47 AM

Kiedyś grałem, miałem 10 wiosek i stał się nudny. głównie dlatego że podbicie nowej wioski wyglądało tak samo, monotonia i robienie na magazyn żeby jako tako dało się grać więc olałem gre
Uninoform avatar

Uninoform

July 12, 2017 at 04:12 PM

z lekka niezrównawożone liczby potrafią napsuć zabawy wielu gier nie tylko Ikariam
MoniaM96 avatar

MoniaM96

October 8, 2017 at 12:01 AM

jest jeszcze składowisko w dalszej grze, i daje nam 32k wiec chyba to nas ratuje ;)

Join the conversion by creating an account on Gamehag