novice rank iconfenjijiu: cześć
novice rank iconferchume: cześć Dance Red emote (inline chat version)
adept rank icon月光小径披风: kurwa
grandmaster rank iconhanfred: tak
adept rank icondoser_14: Codzienne rozdanie jest zepsute?
novice rank iconOfficial Green: co się stało
novice rank iconOfficial Green: Brak czatu deszczu?
novice rank iconOfficial Green: czekaj co
novice rank icondenis.polyukhovych: Pr
apprentice rank icon3956429655: Dance Green emote (inline chat version)
apprentice rank icon3956429655: gdzie deszcz
apprentice rank icon3956429655: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconajit123454321: Czy ktoś może mi powiedzieć, co stało się z serwerem Discord gamehag?
adept rank iconnoahnight: Fii
apprentice rank iconq21152004801: brak deszczu????
apprentice rank iconq21152004801: Browhat emote (inline chat version)
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: gdzie deszcz
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: hej chłopaki
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: cześć
novice rank iconErnest Ezekiel Gonzales: cześć
novice rank iconngtrihieu312021: Discord
novice rank iconngtrihieu312021: hej gdzie jest deszcz
novice rank iconngtrihieu312021: gg
novice rank iconLuphoriaX: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: czy to pierwsza taka sytuacja, że strona jest tak zepsuta bez żadnej komunikacji?
adept rank iconcherrygrapesoda: Hanfred, jeśli nadal tu jesteś, czy coś takiego zdarzyło się wcześniej, odkąd jesteś na platformie od dłuższego czasu?
novice rank iconmaliangtang2022: prayge emote (inline chat version)
adept rank iconcherrygrapesoda: Naprawdę martwię się o rozdania lol Mam tyle zainwestowane w cotygodniowe
apprentice rank iconNeon Zero: Dzięki za pomoc @hanfred, mam nadzieję, że przy tylu narzekających ktoś to zobaczy i naprawi jak najszybciej 1f44d emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: wysłałem e-mail do jednego z deweloperów, mam nadzieję, że to przeczyta
apprentice rank iconJacob: Flashbang emote (inline chat version) Petcapy emote (inline chat version) Cat No emote (inline chat version)
novice rank icon烤鸽子: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconKamilos31: już nie ma deszczu ?
novice rank iconKamilos31: ghj
novice rank iconsalva_rules: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconallfake133720: cześć
adept rank iconcherrygrapesoda: dzięki lol naprawdę mam nadzieję, że nie zmarnowałem 7000 czerwonych odłamków, a jeśli tak, to mam nadzieję, że przynajmniej mi je zwrócą 😬
apprentice rank iconNeon Zero: o kurczę to naprawdę kiepsko, miejmy nadzieję, że zostanie naprawione, powodzenia w tym losowaniu
adept rank iconcherrygrapesoda: Mam tylko nadzieję, że naprawią konkursy przed końcem tygodnia, bo mam tam jakieś 7000 zgłoszeń.
adept rank iconcherrygrapesoda: tak, byłem dość rozczarowany, to mój dzień wolny, więc miałem zamiar użyć wypłaty na trochę root beer 😞
apprentice rank iconNeon Zero: Dzięki za informację @cherrygrapesoda, mam nadzieję, że wkrótce to naprawią
adept rank iconcherrygrapesoda: Nie spodziewałbym się tego w najbliższym czasie, biorąc pod uwagę
adept rank iconcherrygrapesoda: coś może być nie tak w centrali gamehag
adept rank iconcherrygrapesoda: Zazwyczaj realizacje są dość szybkie, mój zajęło prawie 12 godzin, a komuś innemu 16 i nadal nic
apprentice rank iconLunar Raven: Och, dzięki za informację @Gary
apprentice rank iconGary: Nie wiem, wczoraj doświadczyłem deszczu dwa razy
apprentice rank iconLunar Raven: Nawet realizacje, które wykonujesz, otrzymujesz w weekendy, niektórzy mają podobny do mojego problem z oczekującymi. Czy zwykle działa w weekendy?
apprentice rank iconLunar Raven: Tak, zastanawiałem się nad tym samym @Gary
apprentice rank iconGary: Dlaczego tutaj nie ma deszczu???
apprentice rank iconLunar Raven: NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version) NOOO emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) peepoRun emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

60

0/160

Nunu, poradnik do jungli

Kamcki avatar

Kamcki

March 31, 2019 at 11:35 PM

Witam! W tym poradniku przedstawię jak grać bohaterem Nunu w jungli, zapraszam.
1.Umiejętności w skrócie:

Q - Willump czyli towarzysz nunu gryzie przeciwnika zadając mu obrażenia i lecząc się się o pewien procent swojego maksymalnego zdrowia. - koszt many: 65

W - Willump tworzy śnieżkę która z czasem toczenia rośnie, im większa tym zwiększy się podrzucenie wroga w chwili zderzenia. - koszt many: 50/55/60/65/70 pkt (zależne od poziomu umiejętności)

E - Nunu rzuca śnieżkami i zadaje obrażenia. - koszt many: 50/55/60/65/70 pkt (zależne od poziomu umiejętności)

R - Bohaterowie tworzą wielką lawinę w pewnym obszarze, która spowalnia i zadaje przeciwnikom obrażenia. - koszt many: 100 pkt

2. Build:

Build do Nunu i Willumpa polecam ten co jest podany jako domyślny w grze, jedyną różnicą jest smite, ja wolę grać z niebieską wersją ale czerwona też się nieźle spisuje.

3. Runy:

Ja gram z takimi runami i je polecam, zamiast runy "Rynek przyszłości" możemy także zagrać z darmowymi butami bądź ciastkami. 

4. Ganki:
Ganki zaczynamy wchodząc na linnie z naszym W, czyli kulą która podrzuca wroga i zadaje obrażenia, jeżeli mamy dobrą sytuacje polecam zacząć toczyć kulę z daleka by zwiększyć demage i podrzut. Reszta ganku nie jest mocno skomplikowana, podczas podrzucenia nasz sojusznik ma czas by zadać obrażenia i wystarczy wtedy dobić nie przyjeciela.

5. Ogólne informację:
Nunu i Willump są tankami, zalecam grać nimi gdy mamy mało tankowatą drużynę

Czary przywoływacza jakie polecam to: flash i smite

Grę zaczynamy od czerwonego/niebieskiego wzmocnienia a następnie kierować się na kraba, grając naszymi bohaterami chcemy zdobyć jak największą kontrole nad rzekami ponieważ to właśnie z nich będziemy zaczynać większość ganków.

Umiejętności polecam ulepszać w następujący sposób:

Q>W>E - lepsze czyszczenie jungli i zabieranie smoków

W>Q>E - lepsze ganki

6. Zalety postaci:
- Bardzo szybkie czyszczenie jungli.
- Łatwe ganki.
- Postać dobra zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych graczy.
- Bez problemu możemy zabierać samemu smoki.
- Dobra w walkach drużynowych.

7. Wady postaci:
- Średnia mobilność.
- Trudne do nauczenia się używania "R" w odpowiednim momencie.
- Słaba w 1vs1.

8. Najlepszy skin do postaci (według mnie)

Kategoria: Legendarna
Cena: 1820 RP
Zmienione Animacje: Chodzenia, Żartu i tańca (ctrl + 3)
Zmieniono też również niektóre kwestie

9. Zakończenie
Dziękuje za przeczytanie artykułu! Ostatnio bardzo dużo grałem Nunu i Willumpem dlatego postanowiłem napisać ten poradnik. Jeżeli masz jakieś wątpliwości do tego artykułu to napisz to w komentarzu.
Azeratkax avatar

Azeratkax

April 1, 2019 at 02:39 AM

Nunu po reworku bardzo dobrze się gra :D
Mato864 avatar

Mato864

April 2, 2019 at 11:40 AM

dzięki terz zagram

Fragusek avatar

Fragusek

April 3, 2019 at 07:01 AM

Lubie grac nunersem:D
mister200c_ avatar

mister200c_

April 3, 2019 at 07:00 PM

Bardzo fajna gra :3
Persyt avatar

Persyt

April 4, 2019 at 02:58 AM

eeeeeee ok....no spoko
Gepardo4389 avatar

Gepardo4389

April 4, 2019 at 06:09 PM

a ha dzięki xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Persyt avatar

Persyt

April 4, 2019 at 09:59 PM

Ok wiem że juz komemtowlaam ale skomentuje po raz drugi
MichalK avatar

MichalK

April 4, 2019 at 11:06 PM

ciekawy poradnik - przyda sie :)
sajmon11231 avatar

sajmon11231

April 5, 2019 at 11:56 PM

bardzo przydatne dzieki