Witam
Zastanawialiscie sie co ile mozecie dostac prezent? W tym artykule sie dowiecie! :D
Zapraszam do czytania
Czym sa prezenty?Prezenty to przedmioty, otwierajac je dostajemy rozne przebrania dla naszych postaci, np. kapcie.
W jaki sposob moge dostac prezenty?Prezenty dostajemy za gre (nie liczy sie menu gry). Dostajemy je w rozne odstepy czasowe.
Co ile moge dostac prezent?
Mozemy dostac maksymalnie 4 prezenty w tygodniu. Dostajemy je maksymalnie po przegraniu okreslonego czasu:
- 1 prezent dostajemy po 15 minutach gry
- 2 prezent dostajemy po 2 godzinach gry
- 3 prezent dostajemy po 4 godzinach gry
- 4 prezent dostajemy po 10 godzinach gry
Oczywiscie mozemy dostac prezenty wczesniej niz po wymienionych powyzej godzinach gry. Limit resetuje sie okolo kazdego czwartku-piatku.
Co moge dostac z prezentow?
Z prezentow mozemy dostac:
- T-shirty
- Spodniczki
- Koszule
- Buty
- Czapki
- Ogolnie ubrania
Podsumowanie:
Prezenty dostajemy po okreslonym czasie gry. Mozemy dostac z nich rozne ubrania. Mozna je sprzedawac na rynku steam lub wymieniac sie nimi z innymi graczami. Mozemy dostac przedmioty limitowane lub zwyczajnie pospolite. Mysle ze jest to ciekawe wynagrodzenie za gre.
To koniec tego artykulu. Jesli ktos bedzie chcial moge opisac w skrocie ta gre w nastepnym artykule.
Dziekuje za uwage, do nastepnego razu!!
Ale tutaj piszesz na forum, to nie artykuły!
Samo przenioslo, nie moja wina.
Kurde... fajny artykuł ale ni tutaj się pisze :C
Napisalam artykul, a potem przyszlo powiadomienie ze przeniesono na forum -_-, ludzie, no prosze was!!! nie moja wina!!!
Niezły artykuł tylko szkoda że ci przeniosło bo to darmowe KD
ja lubie gry suvriewawowe
No powiem troche prawdy jest
ja lubie gry suvriewawowe
Widziałam, jak pisałaś że to miał być artykuł, wiec na to nie bede narzekać że jest na forum. Fajnusi artykuł :3
ja otwieram tylko te dzienne
Bardzo przydatne i nie martw się z tego co widziałam wielu osobom przenosi artykuły na formu ... ;
wielka szkoda że ci przeniosło bo miałaś szanse zdobyć 1000 kd