Deszcz

Gem680

novice rank iconRayane Walid: co to jest
novice rank iconTeebaumol: trzustka
novice rank iconRayane Walid: a to jak
SystemGamehag: 9 użytkowników otrzymało Gem91 od Deszczu.
novice rank iconRayane Walid: hej linia, która jest pod deszczem, gdy się kończy, czy klikam ten haczyk i dają mi klejnoty?
novice rank iconValeria rivera: kaka
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconrileytscholl725: Dzień dobry
novice rank iconМаксим: ..
novice rank iconandyghitun: cześć
novice rank iconRayane Walid: broooooo nie wiem jak to działa rejestruję się i nic punkty nie pojawiają się
novice rank iconRayane Walid: cześć
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Joshverd napił Gem150 dla Deszczu
novice rank iconScrimluv: cześć
AdminSwirfty: Kliknij ofertę, a następnie postępuj zgodnie z instrukcjami, aby zdobyć Klejnoty
novice rank iconRayane Walid: jak wykonuje się zadania
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
mage rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Unique emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Rozdaje klejnoty co godzinę. Możesz kliknąć znak zapytania, aby uzyskać więcej informacji
novice rank iconSantiaguito15: robisz zadanie i klikasz "dołącz", poprosi cię o wysłanie wiadomości na czacie
novice rank iconRayane Walid: i jeszcze jedno, jak działa deszcz
AdminSwirfty: To zależy od tego, co wypłacasz, ale tak, zazwyczaj otrzymasz kod pocztą e-mail
novice rank iconLuciana Florio: prawda jest taka, że nie wiem tam, przypuszczam, że tak, ponieważ jeszcze nie osiągnąłem wypłaty, ale nie sądzę, żeby to było skomplikowane
novice rank iconRayane Walid: a gry i dają mi klejnoty i jeszcze jedna rzecz gdy osiągnę 1000 i będę chciał wypłacić, czy dadzą mi kod jak karta podarunkowa
novice rank iconSantiaguito15: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconRayane Walid: okej pobieram gry na telefon komórkowy
novice rank iconLuciana Florio: i uwierz mi, zdarza się to bardzo często xd
novice rank iconLuciana Florio: Bardzo trudno się dostać do jednej, zadają ci pytania i jeśli nie spełnisz tego, czego szukają, mówią ci, że nie jesteś odpowiedni
novice rank iconselin esmercangin: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconLuciana Florio: może być, chociaż to trudne
novice rank iconRayane Walid: a jeśli jestem na komputerze w instytucie i nie pozwala mi pobrać czy jest inna opcja na przykład ankiety
novice rank iconLuciana Florio: czy są zwykle pobierane na telefon
novice rank iconLuciana Florio: Nie wiem, teraz to testuję i jak na razie myślę, że jest dobrze
novice rank iconRayane Walid: czy gry są online czy do pobrania
novice rank iconSantiaguito15: tak stary
novice rank iconjoanramirezgamer: czy to jest prawdziwe?
novice rank iconLuciana Florio: dla mnie łatwiej jest z grami
novice rank iconLuciana Florio: tam, gdzie jest napisane wygraj, są tam ankiety i gry
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne losowania klejnotów!
novice rank iconLuciana Florio: dlaczego musisz najpierw wykonać jakieś zadanie
novice rank iconRayane Walid: Klikam dołącz i nie pozwala mi
novice rank iconLuciana Florio: to na razie nie jest takie skomplikowane, deszcz klejnotów bardzo pomaga
novice rank iconRayane Walid: i czy mogę szybko zdobyć 500 klejnotów?
novice rank iconLuciana Florio: Ale cóż, wszedłem wczoraj i mam już 368 klejnotów
novice rank iconLuciana Florio: Niewiele, 50 robux
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

102

0/160

Faceit vs MM vs ESEA, czyli gdzie najlepiej grać w CS: GO?

VACacje avatar

VACacje

March 29, 2017 at 04:47 PM

Gdzie najlepiej grać, żeby być lepszym w Counter Strike Global Offensive? Wszystkie zalety i wady najpopularniejszych rozwiązań.
Matchmaking
Najprostsza forma rozgrywki, darmowa, nie trzeba zakładać dodatkowych kont. Przed meczem wybieramy mapę lub pulę map, na których chcemy grać. Gramy dla zabawy, nie dostajemy żadnych nagród. Aby gracze grali z innymi na swoim poziomie, istnieje system rang. Sporym minusem tego rozwiązania jest tickrate 64, na faceit lub ESEA, możemy cieszyć się tickratem 128. Tickrate to częstotliwość pobierania od serwera. Im wyższy tickrate, tym lepiej wiemy gdzie znajduje się przeciwnik. Jeżeli w grze mamy więcej niż 120 fps, powinniśmy docenić wyższy tickrate. Jednak należy wspomnie, że niższy tickrate przez niektórych jest nawet niezauważalny.
Matchmaking dzieli się na normalny i prime. W prime jest mniej cheaterów, ale i tak sporo. Za wyjście podczas trwania meczu dostaniemy odpowiednią karę czasową. Wadą MM jest poziom graczy, którzy często wyzywają, lub po prostu grają niedrużynowo i niesportowo.
Nie znajdziemy tu profesjonalnych graczy, bo przeszkadza im tickrate oraz nie mają po co grać, gdyż nie dostają żadnych nagród.

Faceit
Na faceit jest dużo wyższy poziom i lepsza społeczność. Serwery z 128 tickrate. Niestety, aby korzystać z niego w pełni musimy płacić, ale nawet bez płacenia możemy grać. Faceit posiada od niedawna swojego any-cheata, lepszego od VAC. Za mecze dostajemy punkty, za które możemy kupić np. skiny. Możemy tu spotkać wielu profesjonalnych graczy, ale musimy mieć wysoką rangę. Za wyjście podczas meczu jest ban, ale gracze mimo to częściej wychodzą.

Różnice Faceit i MM:
-na Faceit nie można ranić kolegów z drużyny
-bomba wybucha szybciej po podłożeniu o 10 sekund
-banowanie map i serwerów przed meczem
-runda krótsza o 15 sekund
-runda nożowa, kto wygra wybiera stronę ct lub tt
-możesz grać z kolegami, niezależnie od różnicy rang
-dogrywka

ESEA
Najwyższy poziom i wiodący anty-cheat. Niestety musimy za to zapłacić. Możemy śledzić statystyki na stronie ESEA. Posiada własny program. Najmniej cheaterów, najwięcej profesjonalnych graczy.
aroko328 avatar

aroko328

March 29, 2017 at 06:42 PM

Na początek mm póžniej faceit a na koniec Esea
VACacje avatar

VACacje

March 29, 2017 at 07:46 PM

zgadzam sie
Piteroix20 avatar

Piteroix20

March 30, 2017 at 08:52 PM

tez sie zgodze :D
LouSlash avatar

LouSlash

April 2, 2017 at 01:19 AM

Do fazy ESEA nie przeszedłem, ale na FACEIT grałem i to zupełnie inne doświadczenie
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 11:35 AM

D3C3MB3R-GH-2k18

Join the conversion by creating an account on Gamehag