Deszcz

Gem416

novice rank iconShadowBoss2371: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconemreeez: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconDr.Strange: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconReiga: cześć
novice rank iconyhzz886: awa
mage rank iconwhoismagickituk: hihi
novice rank icongoon squad: rr
novice rank iconFrancisco Javier Ortega: 11
SystemGamehag: 12 użytkowników otrzymało Gem81 od Deszczu.
novice rank iconyhzz886: 1111
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
novice rank iconDaniel55: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconalexsupreme8873: Cześć
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconLanari007: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank icongoon squad: eeee
adept rank icona31415926bcdef: Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconRajuram Prajapati: Cześć
novice rank iconnewtv9491: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Jeśli jesteś zainteresowany, daj mi znać, @hanfred. Podzielę się prowizją z tobą po równo. 😊
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconDjango: ja
novice rank iconnewtv9491: Dlaczego nie wymieniasz się ze mną? Dam ci prowizję, gdy zaczniesz zarabiać. 😊 @hanfred
novice rank icon2274785883: Codzienna loteria powinna wystarczyć, żebym mógł kupić gmod
novice rank icon2274785883: Być może będę mógł dołączyć do oficjalnego Discorda 😃
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Gem!
warlock rank iconhanfred: wtedy lepiej zrobić kilka ankiet
novice rank icon2274785883: @hanfred, szczerze mówiąc, jestem tylko właśnie absolwentem szkoły podstawowej, nie mam kodu aktywacyjnego ani pieniędzy 😭
warlock rank iconhanfred: klucze Steam, pieniądze itp.
adept rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank icon2274785883: @hanfred, na przykład?
warlock rank iconhanfred: czy możesz zaoferować coś w zamian?
novice rank iconnewtv9491: Prawie wszystkie platformy wykrywają VPN, ale YouTube, Google i inne aplikacje tego nie wykrywają, jednak w Chinach VPN jest zakazany.....
novice rank icon2274785883: Kiedy będę mógł znaleźć dobrą osobę, która da mi gmod?
novice rank icon2274785883: @hanfred, mogę użyć VPN, aby odbierać, ale ta platforma nie może korzystać z VPN, to wykryje
warlock rank iconhanfred: używają VPN, ale nie możesz tu zarabiać za pomocą VPN
novice rank iconnewtv9491: Ok, wiem, że w Chinach jest wiele ograniczeń, nikt nie może też używać VPN, ale nie możesz zarabiać przez VPN, ściana ofert wykrywa to szybciej....
warlock rank iconhanfred: jeśli nie, to z powodu twojego kraju :)
warlock rank iconhanfred: Czy możesz użyć Google, App Store i captchy Google?
novice rank icon2274785883: @hanfred, nie
warlock rank iconhanfred: to dlatego, że on jest Chińczykiem
novice rank icon2274785883: Wiele promocji nie jest dostępnych w Chinach
novice rank iconnewtv9491: Dlaczego z waszej strony ograniczenia czy z tej strony internetowej.....
warlock rank iconhanfred: Są Chińczycy z 100 tys. klejnotów, to wykonalne, tylko zajmuje czas
novice rank iconnewtv9491: Jeśli jesteś z Chin, nie możesz korzystać z gier z USA lub Australii ani z innych kontynentów ani ich kupować.
novice rank icon2274785883: @newtv9491, ta platforma ma wiele ograniczeń dla nas, chińskich graczy, prawie niemożliwe jest zdobycie dużej ilości punktów
novice rank iconnewtv9491: Ok, jedynym rozwiązaniem jest zarabianie przez ankiety i oferty o wyższej nagrodzie oraz sprawdzenie gier w sklepie regionalnym.
novice rank iconputrefactive: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconHakerChet: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon2274785883: Ale co mnie obchodzi, że nie grasz, wykonałem wiele zadań, ale żadne się nie powiodło 😭 @newtv9491
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

54

0/160

Path of Exile - Lore'owe Ciekawostki #1

Nataiwel avatar

Nataiwel

February 12, 2019 at 10:46 PM

Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Jestem od ponad czterech lat aktywnym graczem Path of Exile, które urzekło mnie nie tylko mechaniką, oprawą graficzną, ale również tłem fabularnym, często pomijanym i niezauważanym przez wielu graczy. Gra ma naprawdę interesującą fabułę oraz jest pełna ciekawostek/smaczków. Z tego powodu postanowiłem zrobić serię artykułów, w których postaram się przedstawić wszystkie ciekawe fakty jakie znam. Mam nadzieję, że będziecie czytać artykuły z ciekawością, a może nawet przekonają Was one do spróbowania swoich sił w PoE lub wgłębienia w lore gry. Zapraszam do czytania!

1. 
Elreon został wygnany do Wreaclast, ponieważ obraził Wysokiego Templariusza Volla publicznie nazywając go wiele razy idiotą.

2. Piety pracowała jako prostytutka, aby mieć możliwość eksperymentować z taumaturgią. Koniec końców została wzięta przez Dominusa pod opiekę.

3. Elder tak naprawdę nie jest poważnym zagrożeniem. Jest on prawdopodobnie pomniejszym sługą podległym znacznie potężniejszym istotom z pustki.

4. Tarkleigh i Lilly Roth pracowali razem jako przemytnicy, z tego co mówi Lilly również dochodziło w wyniku ich akcji do pobić. Ich związek rozpadł się, w momencie gdy Tarkleigh chciał założyć rodzinę, jednak Lilly okazała awersję co do tego pomysłu.

5. Kiedy Tasuni się urodził, został pozostawiony na równinach na śmierć. Powiedziane zostało, że powodem tego było to, że był od urodzenia "skażony" jednak zwracając uwagę na wojowniczą naturę Maraketh, powodem była ślepota dziecka.

6. "The Undisputed" divination card jest nawiązaniem do popularnego streamera Zizaran'a, który stworzył kiedyś najlepszą jednoręczną siekierę w historii PoE.

7. Przed próbą kontaktu z Bestią, cywilizacja Vaal liczyła miliony. Owa próba doprowadziła do katastrofy, którą przeżyło dokładnie 3126 osób.

8. Grając możemy zauważyć, że Leo posiada hak zamiast ręki. Jest to pozostałość po walce z małą dziewczynką, która odcięła mu rękę zardzewiałym sztyletem, ponieważ nie traktował jej poważnie.

9. Niewolnicy Karui byli karani wypaleniem oczu za spojrzenie na oblicze kobiety Oriatana.

10. Oak, Alira oraz Kraityn byli członkami Forest Encampment, oprócz tego byli najlepszymi kumplami. Pewnego dnia udali się do ruin Vaal, gdzie znaleźli tę samą konstrukcję, która jest ożywania do przywołania Vaal Oversoul. Walczyli o nią do momentu, ąż górna jej cześć uległa uszkodzeniu, a każdy z nich uciekł małym jej kawałkiem. Z powodu ich mocy, zaczęli używać ich jako amuletów, dzięki czemu stali się przywódcami bandytów.
Paki173 avatar

Paki173

February 13, 2019 at 02:45 AM

Jest spoko :)
Marcin34 avatar

Marcin34

February 13, 2019 at 08:51 PM

Fajnie opisane.
ZiemskiKosmita avatar

ZiemskiKosmita

February 15, 2019 at 08:15 PM

nawet ciekawe
drenn3 avatar

drenn3

February 20, 2019 at 03:22 PM

Grałem w PoE i nawet czytałem każdy dialog, jednak większości tych informacji nie pamiętam. Fajne.
Hefaysztos avatar

Hefaysztos

February 22, 2019 at 11:26 PM

nawet ciekawe
JaSquaier avatar

JaSquaier

February 23, 2019 at 12:17 AM

Ja nie wiem co napisać XD
4peanut avatar

4peanut

February 23, 2019 at 01:32 AM

dobrze opisane
Ketchup_Z_Maka avatar

Ketchup_Z_Maka

February 23, 2019 at 11:49 AM

Dobre wykonanie, takiej interesującej treści artukułu ciężko znaleźć. Wyczekuje więcej równie dobrych prac.
Blakis avatar

Blakis

February 23, 2019 at 01:59 PM

elo ciekawe nawet

Join the conversion by creating an account on Gamehag