Deszcz

Gem611

novice rank iconLa Ra: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconpedro.brum.seguro: ddd
novice rank iconcuentasrandoms01: Tak, to samo zdarza mi się kilka razy.
warlock rank iconhanfred: Bardzo rzadko mam ten problem
novice rank iconcuentasrandoms01: Tak, jest wiele, które są zepsute, na końcu ankiety następuje przekierowanie lub awaria i nie przyznają ci kredytu.
novice rank iconTheAngryCrab: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconmikkelhansendk1990: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconSupercat: Ee
novice rank iconcuentasrandoms01: Przyjacielu, rozumiem, ale na wszystkich innych stronach mogę wypełniać ankiety, ale nigdy nawet jednej w Premier Survey
warlock rank iconhanfred: a czasami ankiety po prostu losowo się zamykają
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Możesz zostać zdyskwalifikowany w dowolnym momencie, jeśli uznają, że nie pasujesz
novice rank iconcuentasrandoms01: Nie mówię o kwalifikowaniu się, tylko że najpierw mnie kwalifikują, a potem wyrzucają jako "filtrowany"
novice rank iconKiller_ Dame: Petcapy emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: musisz wypełnić ankietę, aby otrzymać nagrodę
novice rank iconcuentasrandoms01: Dokładnie to mi się zdarza, ale tylko z Premier Survey.
novice rank iconcuentasrandoms01: Kłamstwo, wypełniam ankiety na prawie wszystkich stronach, oprócz Premier Survey, mówi, że kwalifikuję się, a potem mnie wyrzuca "przefiltrowany"
novice rank iconZeus89PL: ale nawet jak pisze mi ze klawlifikuje sie to i tak nie dostaje zadnych nagrod
AdminSwirfty: Twoje informacje są już wykorzystywane gdzie indziej, przynajmniej tutaj możesz za nie otrzymać zapłatę
scholar rank iconbacolditz: gf
adept rank iconcronourameshi4: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconJohy Times: Ha
novice rank iconLa Ra: Ale trochę dziwne jest udostępnianie prywatnych informacji w ankietach, czy wy nie sądzicie, chłopaki??
novice rank iconcuentasrandoms01: Jeśli kwalifikujesz się do wszystkich ankiet, zarobisz dobre pieniądze. W przeciwnym razie jest trudniej.
AdminSwirfty: To tylko oznacza, że nie kwalifikujesz się do ankiety, którą wypełniasz
SystemGamehag: 20 użytkowników otrzymało Gem56 od Deszczu.
novice rank iconZeus89PL: za kazdym razem jak klikam na ankiete i ją ukoncze to przenosi mnie do nastepnej i tak w kolko
scholar rank icona31415926bcdef: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: Ankiety płacą dużo, ale to zależy od regionu
AdminSwirfty: Ankiety będą najłatwiejszym sposobem zarabiania, ale większość ludzi woli gry
novice rank iconXoroshiyIsHere: Powodzenia z nazwą i jedyna rzecz, którą mam tak samo też i jaki jest najlżejszy jesion po rosyjsku Jestem pewien, że to zrobisz Muszę banaobs banaobs thed it
novice rank iconZeus89PL: Gdzie mogę łatwo zdobyć klejnoty?
adept rank iconDansmb: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: Jesteś pewien, że je ukończyłeś? Ponieważ kiedy je ukończysz, są przyznawane w ciągu kilku sekund.
AdminSwirfty: Na stronie rozdawania
novice rank iconZeus89PL: gdzie mogr wykorzystac czerwone shardy
novice rank iconAtheris35: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
AdminSwirfty: Okruchy można wykorzystać do udziału w rozdaniach na stronie
novice rank iconLa Ra: To dziwne, ponieważ tydzień temu ukończyłem jakieś 3 albo 2 oferty i kiedy wróciłem, nie dostałem nagród
novice rank iconcuentasrandoms01: Są na losowania.
novice rank iconZeus89PL: co z tymi czerwonymi klejnotami, co one robią?
novice rank iconcuentasrandoms01: Problem polega na tym, że płatność odbywa się przez Game Pass, a Roblox potrzebuje od 7 dni do miesiąca, aby je zaksięgować.
novice rank iconZeus89PL: okej dzięki
novice rank iconLa Ra: Nie sądzę, że tylko twój użytkownik
warlock rank iconhanfred: nie
novice rank iconZeus89PL: Czy muszę wysyłać dane osobowe, gdy chcę wypłacić trochę robuxów?
novice rank iconLa Ra: A ja mam tylko 296 klejnotów
novice rank iconcuentasrandoms01: Wypłaciłem robux i zapłacili mi w ciągu około 1 lub 2 godzin
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

88

0/160

Nasiono Brzoskwini

Alimakowa avatar

Alimakowa

January 28, 2017 at 06:38 PM

Czy nasiono brzoskwini może wypaść kilka razy? Albo można je zdobyć w jakiś inny sposób? Pytam, ponieważ przez przypadek pomyliłam przedmioty i je sprzedałam (xd). Przez co pokazuje mi, że zadanie zostało wykonanie i muszę je oddać mimo, że go nie mam.
wilczur46 avatar

wilczur46

February 2, 2017 at 06:19 AM

moze wypasc kilka razu nie mozna go zdobyc w inny sposob
Alimakowa avatar

Alimakowa

February 2, 2017 at 09:42 PM

Ok, dziękuję.
Lastsamurai avatar

Lastsamurai

February 3, 2017 at 01:14 AM

powinnaś ubijać dalej te same zwierzaki i powinno polecieć