Deszcz

Gem516

adept rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
adept rank iconanchorageballer: yo
apprentice rank iconjcrbfm: Zrozumiałem
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): mam Discord. Ale nie jestem członkiem na "Gamehag Discord".
apprentice rank iconjcrbfm: jeśli wejdziesz, prześlę cię tam
adept rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Jestem teraz na ogólnych dyskusjach
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
apprentice rank iconjcrbfm: ok,
novice rank iconPaprys: Ej ogólnie jak długo mogą sprawdzać zadanie na timewalla bo mi już z 5 godzin to robią
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @jcrbfm chcę pomóc. pytam: masz Discord? jeśli tak. pomogę ci. problemy Timewall. przedstawię to, co piszesz do wsparcia "Timewall"
novice rank iconPaprys: No ja też jesszcze nic nie wygrałem ale i tak biorę udzial
apprentice rank iconjcrbfm: Pewnego dnia wygram!!!
apprentice rank iconjcrbfm: Nie mam szczęścia w tym losowaniu na Discordzie, jest tu facet, który wygrał dwa dni z rzędu
apprentice rank iconjcrbfm: Spróbuję sprawdzić w pomocy technicznej, czy mogę
novice rank iconPaprys: Polecam na discord dołączać do codziennych losowań bo możesz wygrać 500 Gems
novice rank iconTrip: Dziękuję
AdminSwirfty: Discord
novice rank iconSyntren: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconTrip: Czy Gamehag ma jakąś grupę na Discordzie?
novice rank iconmasterx83: Dance Red emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): jeśli masz. pomogę ci.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Masz Discord?
apprentice rank iconjcrbfm: Skontaktuję się z pomocą techniczną
apprentice rank iconjcrbfm: jest puste, nic tam nie ma, właśnie to zobaczyłem
scholar rank iconbacolditz: rereefe
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): nie sekcja historii. Pytam: Sekcja "Moje zgłoszenia"
apprentice rank iconjcrbfm: Nie rejestruje historii tego, co zrobiłem
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): ??
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @jcrbfm ukończone zadanie pojawia się w sekcji: "My Submissions"
apprentice rank iconjcrbfm: Myślę, że to problem ze skryptem strony, nawet zmieniłem komputer i przeglądarkę, ale problem nadal występuje
apprentice rank iconjcrbfm: Do wczoraj było dobrze, dziś time wall działa źle, ukończyłem tam 2 małe zadania i nic, nawet nie pojawiają się w historii
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Paulii Jeśli poprawnie wykonasz wiarygodne zadania, otrzymasz kredyt.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Paulii Polecam "Timewall." Musisz tylko być wybiórczy przy zadaniach; nie ma potrzeby wykonywać tych, które wyglądają podejrzanie lub jak oszustwa.
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconYung Âür: catJAM emote (inline chat version)
adept rank iconcronourameshi4: Być może dlatego, że jestem w kraju, którego Cheddar TV nie obsługuje
SystemGamehag: 9 użytkowników otrzymało Gem75 od Deszczu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @LarsManders Jeśli klikniesz mój nick. Możesz zobaczyć: Wykonuję codziennie zadanie "Cheddar.tv"
adept rank iconcronourameshi4: Cheddar TV też nigdy u mnie nie działało
novice rank icondaisy.w2211: Wiśnie zawsze mnie przekierowują, bardzo irytujące
mage rank iconLars Manders: cheddar tv nigdy u mnie nie działał lol
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @MaxT2116 Cheddar.tv działa dla mnie. Używam go teraz. I przynosi "ser."
novice rank iconmtc: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconRetominus: Browhat emote (inline chat version)
apprentice rank iconPaulii: Zdecydowanie nie polecam Timewall, gdy są zarejestrowane, zwracają je kilka dni później i zostajesz bez tych klejnotów
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Więc wysłałem zgłoszenie błędu do zespołu wsparcia Timewall, wraz ze zrzutami ekranu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @jcrbfm Właśnie ukończyłem zadanie na Timewall i je przesłałem, ale nie zostało poprawnie zarejestrowane.
novice rank iconSnike22: catdrive emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Dance Unique emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

Nasiono Brzoskwini

Alimakowa avatar

Alimakowa

January 28, 2017 at 06:38 PM

Czy nasiono brzoskwini może wypaść kilka razy? Albo można je zdobyć w jakiś inny sposób? Pytam, ponieważ przez przypadek pomyliłam przedmioty i je sprzedałam (xd). Przez co pokazuje mi, że zadanie zostało wykonanie i muszę je oddać mimo, że go nie mam.
wilczur46 avatar

wilczur46

February 2, 2017 at 06:19 AM

moze wypasc kilka razu nie mozna go zdobyc w inny sposob
Alimakowa avatar

Alimakowa

February 2, 2017 at 09:42 PM

Ok, dziękuję.
Lastsamurai avatar

Lastsamurai

February 3, 2017 at 01:14 AM

powinnaś ubijać dalej te same zwierzaki i powinno polecieć