Deszcz

Gem797

novice rank iconchrishhastings: A kiedy umrzesz, będę na ciebie czekać i powiesz mi, co myślisz.
novice rank iconchrishhastings: Powiem wam wszystkim, co Bóg mówi, że zapłacicie
novice rank iconchrishhastings: Pozwalam moim dronom mówić. Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconSusan “Suyog” Bhattarai: rtyuio
novice rank iconSusan “Suyog” Bhattarai: cześć
apprentice rank iconZarok: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: USA boją się kolejnego nuklearnego impasu? Przewidziałem to od początku, chłopaki. Ale zmarnujcie jeszcze kilka miliardów
apprentice rank icondvmb_0: Weirdge emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconchrishhastings: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Król to tylko osoba, chyba że się ukłonisz.
novice rank iconchrishhastings: A "oni" to tylko ludzie.
novice rank iconchrishhastings: Dlatego ludzie milczą. Ponieważ są słabi, zmanipulowani i pobici, by stać się posłusznymi.
novice rank iconchrishhastings: Potrzebujemy "ich" to dlatego, że jesteś słaby.
novice rank iconSolares: Dobry wieczór
novice rank iconchrishhastings: Świat nie jest kranem, a "ich" ręka nie jest na kurku.
scholar rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Ludzie chcą być w łóżku ze znanym wrogiem, ponieważ boją się wroga, którego nie znają... Zastanawiam się, kto to jest?
novice rank iconchrishhastings: Czy dziś nie dzieje się to samo i ponownie wybieramy te same partie?
novice rank iconchrishhastings: I oczywiście Sir John został oskarżony o przyjmowanie łapówek, a potem jakoś ponownie wybrany, idź zrozum.
novice rank iconchrishhastings: Naprawdę myślisz, że po przejęciu tego kraju po prostu oddaliby go w głosowaniu?
novice rank iconfifermod286: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Żołnierz oczywiście
novice rank iconchrishhastings: Sir John A. Macdonald był pierwszym premierem Kanady
novice rank iconwhymelol011: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Po prostu użyj logiki...
novice rank iconchrishhastings: Demokracja nigdy nie istniała.. Martwa.. lol
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Dance Blue emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
adept rank iconsachabebe1809: Ii
novice rank iconwhymelol011: wybieraj ludzi takich jak mamdani
novice rank iconwhymelol011: demokracja nie żyje
SystemGamehag: 15 użytkowników otrzymało Gem57 od Deszczu.
novice rank iconchrishhastings: Gdyby to była demokracja, stałbym tam na górze, wyśmiewając wszystko, co robią ludzie, i wszyscy głosowaliby na mnie, oprócz tych, których można kupić.
novice rank iconyhw115115: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconCHUCKY: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Drżę.
novice rank iconchrishhastings: O, tak potężny pion
novice rank iconchrishhastings: To w skrócie żołnierz USA i żołnierz kanadyjski, prawdopodobnie wszyscy żołnierze.
novice rank iconchrishhastings: Jestem potężny, robię to, co mi każą, bez zadawania pytań. Jeśli się nie zgodzę, zostanę uwięziony, ponieważ to właśnie popieram.
novice rank iconchrishhastings: Lol
novice rank iconchrishhastings: Drżę.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconchrishhastings: A jednak nie wiedzą, jak ludzie, których oni ludobójczo wymordowali, byli w stanie dokonać tego, co zrobili.
novice rank iconchrishhastings: Ci ludzie myślą, że odznaka daje im władzę.
novice rank iconWolter White: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconTika_Ignis: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconchrishhastings: Demokracja??? Nie jesteśmy głupi.
novice rank iconwhymelol011: fr
novice rank iconwhymelol011: syjoniści
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

64

0/160

Nasiono Brzoskwini

Alimakowa avatar

Alimakowa

January 28, 2017 at 06:38 PM

Czy nasiono brzoskwini może wypaść kilka razy? Albo można je zdobyć w jakiś inny sposób? Pytam, ponieważ przez przypadek pomyliłam przedmioty i je sprzedałam (xd). Przez co pokazuje mi, że zadanie zostało wykonanie i muszę je oddać mimo, że go nie mam.
wilczur46 avatar

wilczur46

February 2, 2017 at 06:19 AM

moze wypasc kilka razu nie mozna go zdobyc w inny sposob
Alimakowa avatar

Alimakowa

February 2, 2017 at 09:42 PM

Ok, dziękuję.
Lastsamurai avatar

Lastsamurai

February 3, 2017 at 01:14 AM

powinnaś ubijać dalej te same zwierzaki i powinno polecieć