Deszcz

Gem646

SystemGamehag: Join our Discord for daily Gem giveaways!
grandmaster rank iconhanfred: nie jestem pewien, dlaczego nie grasz w fc26 cały dzień? .D
novice rank iconTomatoMapping: no cóż, mój cel został osiągnięty już tydzień temu, więc zwolniłem z grindem i głównie tu po prostu odpoczywam
novice rank iconferchume: cześć Dance Unique emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Podejrzewam, że to związane z dochodami, w przeciwnym razie nie byliby skłonni dołączać
enchanter rank icongiorgi.pirveli: natomiast jeśli mieszkasz poza zwykłymi wieżami z kości słoniowej, dostajesz mniej... i mniej... i mniej
grandmaster rank iconhanfred: Stany Zjednoczone mają szalone oferty
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To samo dotyczy zakresów nagród; obywatele USA otrzymują najlepsze, jeśli mieszkasz w Niemczech/Niderlandach/.... otrzymujesz stały napływ
novice rank iconToyer: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconTomatoMapping: albo być zdyskwalifikowanym tyle razy
novice rank iconTomatoMapping: dlatego prawie nie dostaję ankiet
novice rank iconTomatoMapping: tak, wiem
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Założę się, że jest tak samo w przypadku kartwelów, Ormian, Estończyków ....
adept rank iconPontus Andersson: Co to jest tw?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Obawiam się, że nie są zbyt pobłażliwi wobec języków innych niż angielski
adept rank icon...: fds
novice rank iconTomatoMapping: przynajmniej mam mój tłumacz przeglądarki, więc mogę po prostu przetłumaczyć rosyjski na angielski
grandmaster rank iconhanfred: DOOM dziś za darmo na lenovo stream
novice rank iconTomatoMapping: Zazwyczaj moje ankiety w moim głównym języku, czyli łotewskim, po raz pierwszy gdy pojawiła się ankieta po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To dość powszechne, mój profil jest zbudowany w 7 różnych językach, a mimo to otrzymuję ankiety w innych językach
grandmaster rank iconhanfred: czasami otrzymuję ankiety po francusku lub niderlandzku :D
novice rank iconTomatoMapping: stary dlaczego ankieta cpx myśli, że potrafię czytać po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nieistniejące dla mnie, rzeczy się zdarzają lub po prostu się nie dzieją
grandmaster rank iconhanfred: ich system wsparcia to utrapienie
grandmaster rank iconhanfred: nigdy do nich nie pisałem, ale miałem to samo
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Och, podejrzewam, kto to zrobił
grandmaster rank iconhanfred: zazwyczaj sam się naprawia po pewnym czasie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wygląda na to, że w końcu zadziałało, w samą porę na tę nową serię
grandmaster rank iconhanfred: tak, lubią losowo banować ludzi
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wysyłałem wiadomości do wsparcia przez ponad 30 dni z rzędu
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Byłem zablokowany w ankietach przez długi czas
grandmaster rank iconhanfred: przynajmniej gry wróciły, te dobrze płatne
novice rank iconTomatoMapping: nudzi mnie, więc zagram w FC 26 to, co dostałem z tej strony :) na razie
grandmaster rank iconhanfred: 1722 jest w porządku, ale nie lubię ich nowego systemu ankiet
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Dzisiejszy próg to 1722 klejnoty
grandmaster rank iconhanfred: Chodzi mi o to, ile trzeba zebrać
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Sprawdzę: wczoraj było 213 klejnotów, dziś jest dzień 46 = 230 klejnotów, jutro będzie 248 klejnotów
grandmaster rank iconhanfred: nie, mam na myśli ile klejnotów musisz zdobyć na TW na dzień 45, za leniwy, by obliczyć codzienne dodawane *1.1 :D
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Rzeczywiście, zazwyczaj mnie nie ma lub nie mogę poświęcić GH dużo uwagi
adept rank iconPontus Andersson: Browhat emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: w zasadzie dostaję mniej więcej jeden kod promocyjny dziennie
novice rank iconTomatoMapping: tak wiele rozmów niespodziewanie tutaj Very Cat emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: W tych dniach skłaniam się ku kodowi promocyjnemu GameHag
grandmaster rank iconhanfred: Ile klejnotów to 45, dotarłem tylko do 32
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Zakładam, że też przy tym jesteś?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Zobaczmy... Dzień 45 i spełniam też dzisiejszy próg, zobaczymy jutro
grandmaster rank iconhanfred: dzień #?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wciąż nad tym
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
grandmaster rank iconhanfred: tak przy okazji jak długo trwał twój ciąg na TW?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

70

0/160

Kapi Hospital

PlaY avatar

PlaY

January 17, 2017 at 07:24 PM

Kapi Hospital - świetna gra, którą ostatnio poznałem. Jest na tyle fajna, że chiałbym się z wszystkimi podzielić moją opinią o niej.

Kapi Hospital to gra przeglądarkowa opracowana przez studio Upjers. Gra jest całkowicie darmowa ( i nie wymaga pobierania ).
    W grze wcielamy się w postać doktora. posiadamy własny szpital, w którym możemy leczyć pacjentów z ich dziwczanych chorób. W nagrodę za ich wyleczenie dostajemy HospiTalary (główną walutę w grze), za które możemy kupić m. in. kolejne gabinety lekarskie do naszego szpitala, co umożliwia nam leczenie kilku pacjentów naraz. Mamy też możliwosc kupienia różnych (czasem też dziwnych) leków dla leczonych.
    Żeby zyskać owe leki musimy się wybrać do Katarowic, gdzie mamy : "Aptekę szałpiguł", "Hurtownię G.rypę", w których możemy kupić wiele rzeczy do gry, w tym wcześniej wspomniane leki. Jest tam też "Giełda pacjentów", gdzie mamy możliwość handlowania... pacjentami :). Są tam również; Konkursy, Rankingi Graczy, Związki lekarzy i wiele innych. W Katarowicach znajdziemy też Autobus, dzieki któremu możemy udać sie do Złamkowa - kolejnego miasteczka, w którym czekają na nas kolejne niespodzianki.
    Kapi Hospital ma już 7 lat (została utworzona w maju 2010) i jest wciąż doskonalone przez twórców. Gra jest też dość humorystyczna, więc nie powinno zabraknąć uśmiechu na twarzy podczas grania. To naprawdę niezła rozrywka dla każdego i szczerze ją polecam.

adam45 avatar

adam45

February 14, 2017 at 11:54 PM

kolega grał kiedys :)
SeatedJawel0859 avatar

SeatedJawel0859

May 3, 2020 at 10:27 PM

:) -

Join the conversion by creating an account on Gamehag