Deszcz

Gem772

novice rank iconskibidi: cześć
apprentice rank iconfael: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconhonda.civic377: Cat Yes emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconSimona Michálková: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconSimona Michálková: Cześć
apprentice rank iconbaxieburnet: loll
SystemGamehag: 9 użytkowników otrzymało Gem58 od Deszczu.
apprentice rank iconPaulTran: Fajnie
adept rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
scholar rank iconwhoismagickituk: cześć
adept rank iconsanyika20202: Cat Yes emote (inline chat version)
apprentice rank iconfael: Yo emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: prawdopodobnie wyprzedane w sklepie, z którego kupuje Gamehag
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f937-200d-2642-fe0f emote (inline chat version) 1f937-200d-2642-fe0f emote (inline chat version) 1f937-200d-2642-fe0f emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @belugatest01 wtedy nie wiem. Myślałem, że problem polega na tym, dlaczego wersje na PS4 zniknęły. (gra "Genshin impact")
adept rank iconchii5537: catJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem53 od Deszczu.
novice rank icon3856508808: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconWilliam Nielsen: dzień dobry
adept rank iconhaniamala: Gamba emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa Klejnotów!
novice rank iconbelugatest01: tylko przedmioty dla tego na Gamehag zniknęły
scholar rank iconwhoismagickituk: cześć
novice rank iconbelugatest01: gra jest nadal tutaj
novice rank iconbelugatest01: hmm nie wiem czy nadal tu jesteś, ale to nie ma z tym nic wspólnego lol
novice rank iconMilan Dyo: Ok, I Pullup emote (inline chat version)
novice rank iconMilan Dyo: catdrive emote (inline chat version)
novice rank iconNorpo: Vibin emote (inline chat version)
mage rank iconfaffylel: rawr
apprentice rank iconfael: Very Cat emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @belugatest01. Te informacje znalazłem w internecie. wysłałem te dwie wiadomości: up 1f446 emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): .....nie działa już na PS4, ponieważ gra przerosła możliwości wydajnościowe konsoli.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Genshin Impact nie zniknął — jedynie wersja na PS4 została wycofana. Została usunięta z PlayStation Store, a od kwietnia 2026...
novice rank iconDr.Strange: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconbelugatest01: nie rozumiem, dlaczego welkiny i kryształy genezy zniknęły
novice rank iconbelugatest01: tak, a Chronal Nexus jest bezużyteczny
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): a cena wynosi: 6240 klejnotów
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Widzę to teraz w sklepie. Dla mnie prezent: Genshin Impact - 300 + 30 Chronal Nexus GalaxyLink Voucher. Tylko ten 1 prezent dla mnie.
novice rank iconbelugatest01: wszystkie stare, było ponad 40, zniknęły
novice rank iconbelugatest01: tak, a nawet ten przedmiot jest bezużyteczny
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @belugatest01 Tutaj w sklepie? Piszesz, że został tylko jeden. Przedmiot Genshin. Czy dobrze rozumiem?
novice rank iconStar Sword: Wygrałem giveaway o wartości 14000 i chcę zdobyć Minecraft Java, ale pokazuje, że da mi konto Mojang, które moim zdaniem nie zadziała
novice rank iconHumaid shah: Bracie, jest tysiące przedmiotów, ale wolę tylko edycję Minecraft
novice rank iconbelugatest01: coś musiało się stać
novice rank iconbelugatest01: kryształy genezy welkin wszystko
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

59

0/160

Kapi Hospital

PlaY avatar

PlaY

January 17, 2017 at 07:24 PM

Kapi Hospital - świetna gra, którą ostatnio poznałem. Jest na tyle fajna, że chiałbym się z wszystkimi podzielić moją opinią o niej.

Kapi Hospital to gra przeglądarkowa opracowana przez studio Upjers. Gra jest całkowicie darmowa ( i nie wymaga pobierania ).
    W grze wcielamy się w postać doktora. posiadamy własny szpital, w którym możemy leczyć pacjentów z ich dziwczanych chorób. W nagrodę za ich wyleczenie dostajemy HospiTalary (główną walutę w grze), za które możemy kupić m. in. kolejne gabinety lekarskie do naszego szpitala, co umożliwia nam leczenie kilku pacjentów naraz. Mamy też możliwosc kupienia różnych (czasem też dziwnych) leków dla leczonych.
    Żeby zyskać owe leki musimy się wybrać do Katarowic, gdzie mamy : "Aptekę szałpiguł", "Hurtownię G.rypę", w których możemy kupić wiele rzeczy do gry, w tym wcześniej wspomniane leki. Jest tam też "Giełda pacjentów", gdzie mamy możliwość handlowania... pacjentami :). Są tam również; Konkursy, Rankingi Graczy, Związki lekarzy i wiele innych. W Katarowicach znajdziemy też Autobus, dzieki któremu możemy udać sie do Złamkowa - kolejnego miasteczka, w którym czekają na nas kolejne niespodzianki.
    Kapi Hospital ma już 7 lat (została utworzona w maju 2010) i jest wciąż doskonalone przez twórców. Gra jest też dość humorystyczna, więc nie powinno zabraknąć uśmiechu na twarzy podczas grania. To naprawdę niezła rozrywka dla każdego i szczerze ją polecam.

adam45 avatar

adam45

February 14, 2017 at 11:54 PM

kolega grał kiedys :)
SeatedJawel0859 avatar

SeatedJawel0859

May 3, 2020 at 10:27 PM

:) -

Join the conversion by creating an account on Gamehag