Deszcz

Gem1013

novice rank iconArthursTwin: To jest piąTek!!!!!!!
novice rank iconcentaurus: MYAAA emote (inline chat version)
novice rank iconArthursTwin: Dzień dobry
novice rank iconSurimiet saucisse: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconLZM1617: 11
adept rank iconLis Sow: dziękuję
adept rank iconLis Sow: Tylko 14k przetworzonych
adept rank iconLis Sow: mikado only
adept rank iconLis Sow: prayge emote (inline chat version)
novice rank icon656589991: ss
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby otrzymywać codzienne rozdania Kamieni!
novice rank iconcentaurus: Ile czasu spędzasz na tej stronie dziennie?
adept rank icongame: 111
apprentice rank iconnheeaaaa: Aminos
apprentice rank iconskrt: bedge emote (inline chat version)
novice rank iconlemonsu: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconne982A12sui4vc28fF: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconTheLavaFish awa: 亻尔 女 子
novice rank iconjiang1471256554: 11862
novice rank iconjiang1471256554: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconandresdaseca: cześć
novice rank iconakazaaaa2: prayge emote (inline chat version)
novice rank iconfhjsopi: 666
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
enchanter rank iconhanfred: nie twórz wielu kont, wszystkie zostaną zbanowane
novice rank icon1475: Wciąż masz czas na recytowanie wierszy, idź farmić, ten koleś powyżej farmał więcej niż ty dziś
novice rank iconLZM1617: Dziś punkty 800
novice rank iconLZM1617: Od dzisiaj założę nowe konto alternatywne i znów będę farmić oficjalne konto
novice rank iconLZM1617: Moje konto 10 000 zostało zablokowane
novice rank iconTheLavaFish awa: Kiedy pojawi się jasny księżyc? Podnoszę kielich i przebijam się, by wrócić do nieba.
novice rank iconshuaiqixiaofan03: KEKW emote (inline chat version)
novice rank icon1475: 1f923 emote (inline chat version)
novice rank icon1475: Spójrz, obcokrajowcy wszyscy mówią, że jesteś za dużo
novice rank iconAir Hunter: 114514 bracie , to ogromne w 2 dni .
novice rank icon1475: Założyłeś konto dopiero wczoraj, nawet jeśli jutro będziesz się pracować na śmierć, nie będzie tego tak dużo.
novice rank iconTheLavaFish awa: Mam już ponad 2200, a wy? Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconhhuvib: Właśnie zrobiłem ponad pięćdziesiąt ankiet Wang Chou, skończyłem w dwie lub trzy minuty, nadal 399 klejnotów 1f606 emote (inline chat version)
novice rank iconAir Hunter: cześć chłopaki
novice rank icon114514: Dzisiaj pracowałem na śmierć i zdobyłem tylko 4900 zielonych klejnotów 1f621 emote (inline chat version)
novice rank icon1475: Kropla drąży skałę, czy nadal nie rozumiesz tej zasady?
novice rank iconhhuvib: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icon114514: Mechanizm antyaktywności rowka 1f621 emote (inline chat version)
novice rank icon114514: BL, CPX, Cherry praktycznie już nie da się zrobić, idę spać
novice rank iconOnlyFree: 111
novice rank icon147260595: Vibin emote (inline chat version)
novice rank icon1475: Dzisiaj nabił 6000, więc nie rywalizował
novice rank icon114514: Zostały tylko te dwa i kupa 0-gwiazdkowych
novice rank icon114514: CPX inne ankiety wszystkie mnie odrzuciły
novice rank iconjiang1471256554: Reprezentuje wysoką zdawalność
apprentice rank iconhecgile: aa
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

Kapi Hospital

PlaY avatar

PlaY

January 17, 2017 at 07:24 PM

Kapi Hospital - świetna gra, którą ostatnio poznałem. Jest na tyle fajna, że chiałbym się z wszystkimi podzielić moją opinią o niej.

Kapi Hospital to gra przeglądarkowa opracowana przez studio Upjers. Gra jest całkowicie darmowa ( i nie wymaga pobierania ).
    W grze wcielamy się w postać doktora. posiadamy własny szpital, w którym możemy leczyć pacjentów z ich dziwczanych chorób. W nagrodę za ich wyleczenie dostajemy HospiTalary (główną walutę w grze), za które możemy kupić m. in. kolejne gabinety lekarskie do naszego szpitala, co umożliwia nam leczenie kilku pacjentów naraz. Mamy też możliwosc kupienia różnych (czasem też dziwnych) leków dla leczonych.
    Żeby zyskać owe leki musimy się wybrać do Katarowic, gdzie mamy : "Aptekę szałpiguł", "Hurtownię G.rypę", w których możemy kupić wiele rzeczy do gry, w tym wcześniej wspomniane leki. Jest tam też "Giełda pacjentów", gdzie mamy możliwość handlowania... pacjentami :). Są tam również; Konkursy, Rankingi Graczy, Związki lekarzy i wiele innych. W Katarowicach znajdziemy też Autobus, dzieki któremu możemy udać sie do Złamkowa - kolejnego miasteczka, w którym czekają na nas kolejne niespodzianki.
    Kapi Hospital ma już 7 lat (została utworzona w maju 2010) i jest wciąż doskonalone przez twórców. Gra jest też dość humorystyczna, więc nie powinno zabraknąć uśmiechu na twarzy podczas grania. To naprawdę niezła rozrywka dla każdego i szczerze ją polecam.

adam45 avatar

adam45

February 14, 2017 at 11:54 PM

kolega grał kiedys :)
SeatedJawel0859 avatar

SeatedJawel0859

May 3, 2020 at 10:27 PM

:) -

Join the conversion by creating an account on Gamehag