Deszcz

Gem676

novice rank iconMailForPSX: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank icongreentea: dbaj o siebie
mage rank icongiorgi.pirveli: @everyone: dzięki wielkie za informacje, otworzyłem czat z chatGPT zadając kilka pytań o GH... ale muszę zająć się kilkoma sprawami, do przeczytania później!
novice rank iconEmir Sultan: 4YZNK662
novice rank iconNorpo: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconeneryagami_59687: 1f607 emote (inline chat version)
apprentice rank iconeneryagami_59687: I KOD
novice rank iconSametbabapro: Lalala
novice rank iconlolo good: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconcoral: Dance Unique emote (inline chat version)
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem32 od Deszczu.
novice rank icongreentea: ale byłem na nowym Gamehag tak krótko, że naprawdę nie mogę tego stwierdzić
novice rank iconSnike22: cześć
novice rank icongreentea: więc mogą używać innych usług stron trzecich dla innych metod
novice rank icongreentea: tak
adept rank iconq1d: Very Cat emote (inline chat version)
adept rank iconcronourameshi4: Używają Tremendous dla PayPal
novice rank icongreentea: Chodzi mi o to, że to zależy, gamehag zazwyczaj nie realizuje płatności bezpośrednio, korzystałem tylko z opcji PayPal, ale używali w tym celu usługi strony trzeciej
adept rank iconAPXCALYPSO!: pikaOMG emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Dlatego walutą używaną do płatności jest dolar.
adept rank icon黒崎廻: Mhm emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwa klejnotów!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli Ta płatność to karta podarunkowa wydana przez SouthState Bank, N.A., członka FDIC. A ten bank znajduje się w Ameryce.
adept rank iconcronourameshi4: Czyli Gamehag jest polski? Teraz rozumiem, dlaczego tak lubię Polskę, haha.
adept rank icondunszt007: prawdopodobnie jeśli zapytasz gemini lub chatgpt o gamehag, opowiedzą całą historię:P
novice rank iconvolcanox: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank icondvmb_0: gamehag wtedy miał jednak więcej opcji, na przykład oglądanie reklam za klejnoty itp.. stare dobre czasy
mage rank icongiorgi.pirveli: A tak przy okazji, coś się dzieje na Discordzie; bot GameHag właśnie opublikował nowe rozdanie
enchanter rank iconfnogaj: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconpeterhasnaoui: Uuj
mage rank icongiorgi.pirveli: Dziękuję za zwrócenie na to uwagi
novice rank iconReiga: Cześć
adept rank icondunszt007: Myślę, że to nadal polskie, ale ze względów prawnych zarejestrowali firmę na Cyprze
novice rank icongreentea: tak, prawdopodobnie
novice rank iconcrustaçio cs: 12
adept rank icondvmb_0: wtedy
adept rank icondvmb_0: gamehag kiedyś był polski, ale coś się stało i strona w jakiś sposób się zepsuła i była nieużywalna przez kilka lat, więc chyba mogli sprzedać tę stronę
apprentice rank iconoctoberart: Browhat emote (inline chat version) Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconmtc: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconfabinhods: Chodźmy
novice rank icongreentea: © 2025 Gamehag. Wszelkie prawa zastrzeżone. Właścicielem jest RCPE Ventures LTD. Obsługiwane przez Lootably, Inc.
adept rank icondunszt007: swirfty - 100% człowiek :P
novice rank iconPalika: Cześć
SystemGamehag: @Nikola tipped Gem20 to the Rain
novice rank icongreentea: strony internetowej
novice rank icongreentea: właściwie możesz zobaczyć, kto jest właścicielem strony teraz w stopce
novice rank iconNikola: Hejyy
adept rank iconGranolia: peepoHey emote (inline chat version)
novice rank iconKEVPOWER: Dance Unique emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: O kim mówisz, o Joshu czy o Swirfty?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

107

0/160

Na Gamehag jest link do nie Legalnej strony hazaardowej

naamee avatar

naamee

February 3, 2025 at 04:36 AM

W zadaniach po kliknięciu wykonaj Ta domena internetowa została wpisana do Rejestru domen służących do oferowania gier hazardowych niezgodnie z ustawą o grach hazardowych. Pełna lista nazw domen wpisanych do Rejestru jest dostępna na stronie hazard.mf.gov.pl

Join the conversion by creating an account on Gamehag