dlaczego nie chce mi dać za ukończone zadanie
:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:
nie pewdopodobnie zrobiłeś dobrze tylko oni nic nie zaliczją mam tak samo nie ważne co i tak ci nie zaliczą
nie pewdopodobnie zrobiłeś dobrze tylko oni nic nie zaliczją mam tak samo nie ważne co i tak ci nie
tez nie mam pojecia, leco w kulki
ogólnie ci admini gamehag którzy akceptują zadania to są trolle jak tylko po mimo że zadanie jest zrobione dobrze to i tak nie chcą zaliczyć
odwieczny problem, nikt nic nie zalicza...
U mnie też nie zalicza, pomimo nowego konta. Nazwa użytkownika taka sama jak tutaj, zadanie wykonane poprawnie...
ogólnie ci admini gamehag którzy akceptują zadania to są trolle jak tylko po mimo że zadanie jest zrobione dobrze to i tak nie chcą zaliczyć
Pamiętajcie że żeby zaliczyć zadanie trzeba zebrać 1 Coina, czyli 1.00. Widzę że dużo osób przesyła screenshoty swoich kont ze zbyt małą ilością waluty. :grinning: