Deszcz

Gem596

novice rank iconwdrs666: tańczyć
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem147 od Rain.
SystemGamehag: @eliseomimopro403 dał napiwek Gem21 dla Rain
novice rank icon3669332073: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconpg541425: UJU
apprentice rank iconnheeaaaa: Aminos
novice rank iconMaxT2116: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconnewshenchen: Obejrzyj Bilibili
novice rank iconnewshenchen: Yukizero
novice rank iconTheoden Rogers: cześć
novice rank iconjiajunba: Urządzenia i adresy IP, z których się logujesz, są wszystkie rejestrowane. Gdy wiele kont loguje się z tego samego urządzenia lub adresu IP, administratorzy mogą na to reagować.
novice rank iconHardilaziz Singh: cześć
novice rank iconsunnnnn7: Jak Gamehag wykrywa, że konto, którego używam, nie jest kontem, które zarejestrowałem na początku?
novice rank icon12323: Kekwait emote (inline chat version)
novice rank iconmimitteyantterujanmimi: Ae
novice rank iconFabri11: dsadasd
novice rank iconf5_lll: 11
novice rank icon1141A: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconMayana Sardar khan: 🫵🏻
novice rank iconMayana Sardar khan: Helli
novice rank iconjiajunba: Korzystanie z proxy jest zabronione. Oprócz konta, które pierwotnie straciłeś, możesz mieć co najwyżej jedno konto.
SystemGamehag: @2438696033 dał napiwek Gem91 dla the Rain
novice rank iconjarvis ng: Coffin emote (inline chat version)
SystemGamehag: @2438696033 dał napiwek Gem300 dla the Rain
novice rank iconqscjooekjwjw: cześć
novice rank iconsunnnnn7: Straciłem konto, które zarejestrowałem jako pierwsze
novice rank iconsunnnnn7: Więc jeśli już założyłem wiele kont? Czy od teraz muszę używać VPN?
SystemGamehag: 13 użytkowników otrzymało Gem53 od Deszczu.
novice rank iconjiajunba: Uzupełnienie: Proszę nie tworzyć wielu kont. Tylko konto zarejestrowane najwcześniej może dokonywać wymiany. Później utworzone konta zostaną zbanowane lub zabronione od wymiany.
novice rank iconolciahermanska903: Cześć
novice rank iconjiajunba: Jeśli nadal masz pytania, możesz zapytać przez system obsługi klienta. Zazwyczaj odpowiadają w ciągu kilku godzin
novice rank iconjiajunba: Zwrócone zamówienia zazwyczaj obejmują następujące powody: zmiana ceny przedmiotu/twoje Klejnoty zostały potrącone przez administratorów i niewystarczające do pomyślnego zrealizowania/przedmiot niedostępny
novice rank iconsunnsdu: ??
novice rank iconrileytscholl725: Nie jestem pewien, czy jesteś tego świadomy, ale mam przyjaciółkę, która jest pielęgniarką i jest pielęgniarką, która jest ze mną od ponad roku i ona jest w terenie
novice rank iconsunnsdu: Administracja zawsze odrzuca moje zamówienia, czy moje konto jest zrujnowane?
novice rank iconAnh Trâm: hihi
novice rank iconfurrycutecatcat: Dziękuję
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconjiajunba: W weekendy firmy zazwyczaj odpoczywają, więc naturalnie publikowanych jest mniej ankiet
novice rank iconjiajunba: Uwaga: Może nie dać się aktywować w Twoim regionie. Zaleca się bezpośrednie wykorzystanie klejnotów.
novice rank iconjiajunba: Sprawdź wygraną w historii ekwipunku
novice rank iconfurrycutecatcat: Wygrałem nagrodę, czy po prostu czekam, aż wyśle e-mail?
novice rank icon3931189413: 11
novice rank iconLinK: Czy to pewne?
novice rank iconLinK: Czy w weekendy nie będzie dochodzenia cpx?
novice rank iconXWDWX8: To samo
novice rank iconLinK: Minęło już kilka godzin, CPX nie przeprowadził dochodzenia
novice rank iconbroly games: PepeLaugh emote (inline chat version)
novice rank iconbroly games: pytanie jak zdobywać jemas
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

152

0/160

Poradnik - Bsp

DaliaSnape17 avatar

DaliaSnape17

April 8, 2022 at 02:41 PM

Cześć!
Chciałabym wam opowiedzieć o Bsp.
Ta gra przez wielu starszych użytkowników została zapomniana.
W tym artykule napiszę wam jak najlepiej potrafię co zmieniło się w Bsp i jak obsługiwać tą grę.

Wszystko zaczęło się w 2014 roku.Gdy firma MSP wypuściła na rynek darmową grę RoboBlastPlanet(dawniejsza nazwa BSP).
Od stycznia 2017 roku gra ta zmieniła nazwę na BSP.
   Co to jest BSP?
BSP jest to bezpłatna gra przeznaczona dla dzieci.
Jest doskonale zrobiona są najdrobniejsze detale typu:Dźwięki na parkourach itp.
Ogólnie gra jest bardzo kolorowa i składa się z pikseli jak nazwa tej gry mówi.
W tej grze są najróżniejsze tryby(bitwa,czat,kopanie,parkour,świat vip oraz nexus ale o tym później).
Teraz pomówimy o Nexusie.
   Co to jest Nexus?
Nexus jest to świat do którego wszyscy gracze trafiają po zalogowaniu się oraz np.gdy wyjdziemy z bitwy.
W Nexusie znajdują się też nasi przewodnicy jak Dex Mcfly(od przyjaciół),Penny Pandora(od zakupów),Rita Blasta(od bitwy,czatu i parkour),Stella Guardia(od bezpieczeństwa),Block Bjorn(od budowania) , Ziggi Starblock(od kryształów) i Cesar Ceuntauri(od vip).
W Nexusie mamy też portale do:
bitwy,czatu,parkouru, kopania i świata vip.
   Jak budować?
W BSP można budować parkoury,cztaty i bitwy.Pod tym względem moderatorzy zostawili graczą własną przestrzeń kreatywności! Żeby budować musimy klinknąć na Blokbjorna i gotowe!Wybieramy format jak ma zawierać nasz świat i budujemy.W BSP nie tylko można budować światy możecie stworzyć też prefabrykaty oraz części blokstar. Możecie też stworzyć waszego unikatowego skina!(UWAGA!Moderatoży wprowadzili funkcję robienia skinów tylko dla VIP!(Vip jest za prawdziwe pieniądze!))Dodano też ostatnio funkcję domu!Możecie tam stworzyć swój unikatowy dom!:)
    Jaka waluta?
Waluta w BSP dla graczy jest to Starcoins oraz Diamonds(Diamonds są w pakietach dla VIP)Starcoinsy zdobywamy po przez przechodzienie parkourów czy bitw a nawet po przez oddawanie kryształów z kopania.
Dioamonds zdobywa się po przez kupienie vip oraz za codzienne bonusy vip.
   Hejt.Czy w tej grze tez jest?
Oczywiście z hejterami oraz z osobami które piszą wulgaryzmy niestety spotykam się coraz częściej w tej grze.Szczególnie wysokie lvl przedrzeźniają osoby z mniejszym lvl.
Na szczęście BSP wprowadziło funkcje zablokowania kogoś bądź jego zgłoszenia.Jeżeli chcemy kogoś zgłosić musimy wybrać dany powód w tabeli która ci się pojawi bądź napisać samodzielnie dlaczego zgłaszamy daną osobę,
Moderatorzy dzielnie walczą żeby do młodszych odbiorców nie docierały słowa niedopowiedzenie więc wulgaryzmy są cenzurowane.
Dalszą część przewodnika napiszę gdy będą dwa komentarze że mam pisać dalej!
Pa mam nadzieję że narazie pomogłam was wprowadzić w tą wirtualną przygodę!

gruszka_gruszka avatar

gruszka_gruszka

April 21, 2022 at 09:52 PM

fajnie kiedys w to grałam ale po czasie mi sie znudziło ogolnie gra jest super
lolbit06 avatar

lolbit06

April 22, 2022 at 10:58 PM

dosyc lubie ta gre ale zepsuli :/

Join the conversion by creating an account on Gamehag