Rieici
Rieici
Gem700
Rieici
Rieici
Gem8,750
Rieici
Rieici
Gem5,250
Rieici
Rieici
Gem455
Gabe Newell
Gabe Newell
Gem223
Rieici
Rieici
Gem700
Rieici
Rieici
Gem350
Rieici
Rieici
Gem88
Rieici
Rieici
Gem24
Gabe Newell
Gabe Newell
Gem100
molireer35
molireer35
Gem1,078
PayPal
PayPal
Gem5,080
Rieici
Rieici
Gem1,750
Camilo Roldan
Camilo Roldan
Gem32
Atia
Atia
Gem85
Mward167
Mward167
Gem35
Mathias Germeys
Mathias Germeys
Gem1,141
Marifelmaita
Marifelmaita
Gem28
Rieici
Rieici
Gem35
frarouge251
frarouge251
Gem108
Deszcz

Gem662

AdminSwirfty: Yo emote (inline chat version)
novice rank iconArsen YT_11: Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconYouTube Vidoes: A tak przy okazji, ile czasu zajęło ci kupienie tych gier?
novice rank iconGabe Newell: PogU emote (inline chat version)
novice rank iconYouTube Vidoes: okej
AdminJoshverd: Ankiety są dla mnie bardziej spójne, ale musisz sam spróbować różnych rzeczy.
novice rank iconYouTube Vidoes: A tak przy okazji, są jakieś powody, dla których nie wybrałeś gier zamiast ankiet?
adept rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconYouTube Vidoes: Skąd wiedzą, że ukończyłem zadanie?
AdminJoshverd: Kiedy klikniesz link lub przycisk oferty w okienku, w ten sposób mogą to śledzić.
novice rank iconYouTube Vidoes: Masz jakiś pomysł na to?
novice rank iconYouTube Vidoes: Jak Gamehag może śledzić mój postęp w tych grach?
novice rank iconYouTube Vidoes: jeśli te gry działają, mogę je zdobyć, grając tylko w 2 gry w sumie
novice rank iconYouTube Vidoes: Chcę tylko kupić Minecrafta i Forza 5, nic więcej.
AdminJoshverd: Ale możesz też znaleźć kilka łatwych.
novice rank iconYouTube Vidoes: tylko za osiągnięcie 8K głębokości w prawie wszystkich grach
AdminJoshverd: One są też czasami trudniejsze
novice rank iconYouTube Vidoes: Chodzi mi o to, że gry dają za dużo klejnotów.
novice rank iconYouTube Vidoes: Czy próbowałeś gier?
AdminJoshverd: Możesz spróbować
novice rank iconYouTube Vidoes: Czy powinienem grać w gry, żeby zarobić szybciej?
novice rank iconYouTube Vidoes: ok
novice rank iconCamilo Roldan: jedwab
AdminJoshverd: Mają kilka dobrych opcji zarobkowych.
AdminJoshverd: Wolę ankiety, ale sprawdź też offerwalls.
novice rank iconYouTube Vidoes: Czy jest lepszy sposób niż ankiety?
AdminJoshverd: Wystarczy, że nie będziesz się śpieszyć. Jeśli poświęcisz czas, możesz sporo na tym zarobić.
novice rank iconYouTube Vidoes: cholera
AdminJoshverd: Zdobyłem Minecraft Java Edition w sklepie
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania klejnotów!
novice rank iconYouTube Vidoes: Które gry?
AdminJoshverd: Kupiłem kilka gier w sklepie
novice rank iconYouTube Vidoes: Jaka jest największa kwota, którą wypłaciłeś?
novice rank iconYouTube Vidoes: Czy kiedykolwiek wypłaciłeś pieniądze?
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconYouTube Vidoes: ok, dzięki za odpowiedź
AdminJoshverd: Po prostu upewnij się, że odpowiadasz szczerze
AdminJoshverd: Prime Surveys jest całkiem dobry
novice rank iconYouTube Vidoes: Z jakiej strony z ankietami korzystać?
AdminJoshverd: Lubię ankiety, ale MUSISZ być szczery w swoich odpowiedziach. Nie spiesz się, nie przyspieszaj i nigdy nie kłam.
novice rank iconYouTube Vidoes: bo naprawdę tego potrzebuję
novice rank iconYouTube Vidoes: szybko
novice rank iconYouTube Vidoes: Masz jakieś wskazówki, jak zarobić możliwie najwięcej pieniędzy?
novice rank iconYouTube Vidoes: aha, okej
AdminJoshverd: jeśli wykonasz oferty, weźmiesz udział w ankietach i dołączysz do losowań, tak.
novice rank iconYouTube Vidoes: Czy zarobię jakieś pieniądze?
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconYouTube Vidoes: Naprawdę?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

57

0/160

opisy bossów i mini bossów w minecraft.

GaiNa0212 avatar

GaiNa0212

November 13, 2021 at 03:25 AM

Chcę wam dzisiaj opisać wszystkie bossy i mini bossy w minecraft.

Ender dragon - Jest on bossem z 200 HP czyli z 100 sercami. Zieje on jak by fioletową kulą ognia. Po strzeleniu kulą ognia i po wybuchu możemy też zabrać płomień do butelki. Leczy on się kryształami kresu i występuje on w endzie (inaczej w kresie). Można go wskrzesić 4 kryształami kresu. Po pierwszym zabiciu go wypada 12,000 punktów XP i jajo smoka a po drugim pokonaniu go wypada tylko 500 punktów XP. 

Wither - Jest bossem z 300 HP czyli ma on 150 serc i ma on 3 głowy.  Pojawia się on tylko wtedy gdy zbudujemy jego totem do którego potrzebny jest 4 sztuki piaska dusz i 3 sztuk czaszek witherowego szkieleta i po stworzeniu go ładuje się i po załadowaniu obszar koło go wybucha.  Po strzeleniu nas zadaje on nam efekt obumierania.  Po pokonaniu go wypada gwiazda withera z której można zrobić bicon. Po zabraniu mu połowy HP zmienia swój kolor na niebieski i nie będziemy mogli go strzelić strzałą.

Elder guardian - jest on jak by bossem ma on 80 HP czyli 40 serc. Występuje on tylko w podwodnej świątyni. Ma on młodszą wersje siebie czyli guardiana. Kiedy zbliżymy się do niego wyskakuje nam jakby jumpscared który daje nam efekt przez który wolno kopiemy. Atakuje nas on laserem z oka. po zabiciu go najcenniejszym łupem są gąbki które występują też w podwodnej świątyni. 

Żelazny golem -
jest on mini bossem który ma 100 HP czyli 50 serduszek. Występuje on naturalnie w wiosce i czasami w klatkach posterunku pillagerów. Jest on dobrze nastawiony dopóki go nie zaatakujemy. Możemy też stworzyć go używając podobnie jak withera czyli po zbudowaniu totemu do którego potrzebujemy 4 sztuki żelaza i 1 dynie z buzią. Kiedy zbudowany przez nas żelazny golem nigdy nas nie zaatakuje. Po zabiciu go wypada nam od 3 do 5 sztuk żelaza i od 0 do 2 maków.

Dewastator - jest on mini bossem z 100 HP czyli z 50 sercami. Nie pojawia się naturalnie ale jedynie pojawia się w najazdach na wioskę osadników. Po zabiciu go wypada nam 1 siodło. W najazdach może pojawić się z ujeżdżającym go pillagerem lub illagerem.

Warden - pojawi się on dopiero w 1.19 Wild update ale powiem wam wszystko o nim co na tą chwile o nim wiemy.  Będzie on bardziej bossem i będzie on mieć 450 HP czyli 225 serc. Nie będzie nic widzieć tylko słyszeć. Można go agrować rzucając śnieżkę lub jajko. Na tą chwile nie wiemy co będzie z niego wypadać możliwe że tylko punkty XP. Dodadzą mu tęż węch. pojawia się on tylko w deep dark. Nie będzie się on pojawiać normalnie tylko będzie wychodzić z ziemi.
btw_ergu avatar

btw_ergu

November 13, 2021 at 09:00 PM

ja tylko żeby poziom wbić nie będe kłamał

btw_ergu avatar

btw_ergu

November 13, 2021 at 09:01 PM

więc no

btw_ergu avatar

btw_ergu

November 13, 2021 at 09:02 PM

Ale moge powiedzieć że ciągle szukam tego nowego bosa i nie moge go znaleźć masz jakieś rady?

btw_ergu avatar

btw_ergu

jak tak to napisz
btw_ergu avatar

btw_ergu

pozdrawiam cb
GaiNa0212 avatar

GaiNa0212

November 13, 2021 at 10:42 PM

jezeli chodzi o wardena to jeszcze nie ma go w grze zostanie dodany dopiero w 1.19 ale może znajdziesz jakieś mody z nim
Kaszojadekadek avatar

Kaszojadekadek

November 13, 2021 at 11:48 PM

ok

Canddyxxx avatar

Canddyxxx

November 21, 2021 at 01:53 PM

pisze komentarz zeby wbic 3poziom

Join the conversion by creating an account on Gamehag

opisy bossów i mini bossów w minecraft. na forum Od użytkowników na Gamehag