Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dzisiaj opowiem wam o Transformice i ciekawostki! Ale zanim zaczniemy chcę się z wami przywitać
Jestem Julka i Transformice to moja ulubiona gra, a teraz zaczniemy.
Wiecie że kiedyś modzi tak zrobili że nie dało się grać i zamiast polskich serwerów były Turki, jak nie wiedzieliście możecie napisać, i już przejdźmy do ciekawostek.
Jak widzieliście były takie rzeczy jak to, i nie wiedzieliście jak to zrobić czyli tak jak na tym zdjęciu co teraz będzie pokazane
mam nadzieje że pomogłam
Teraz powiem wam jak się psuje serwer i robi się takie coś w Transformice
Nie wiecie co to Transformice? już wam mówię
Transformice to gierka taka do grania, zdobywasz tam ser jako myszka i wchodzisz do norki żeby zdobyć serek do sklepu i kupić różne futerka i ubrania, dokładnie ta gra była wydana na steam 30 stycznia 2015 roku, ale oprócz tego pierwszy jej początek zamieszczono w roku 1 maja 2010 roku, wtedy zamieszczono pierwsze ubrania i futerka, było tego bardzo mało ale oprócz tego są truskawki które teraz można kupić albo zdobyć 20 za misje, misje w tej oto grze są przydatne, a jeżeli je kupicie można kupić różne futerka i kolorki albo i ubrania, i jest ona zrobiona przez atelier 801, nie tylko w tej grze jest to, można tam tworzyć w cafe różne tematy i ciekawostki podać, i można też pogadać z kimś albo się zaprzyjaźnić, i w tej oto grze są plemienia (Co to plemienia/e) to jest takie coś w tej grze że można zrobić tam różne zabawy i wpisać moduły za pomocą /module (nazwa modułu) i nie tylko to jest w tej grze, jest też lista znajomych, i max jest chyba 200 i nie można przekroczyć dalszej granicy znajomych.
Ta gierka jeżeli chodzi o to, ma dużo ludzi, i jest fajna i wciągająca jak się dalej w nią gra, to był taki poradnik a teraz możemy przejść do innych rzeczy związanych z T F M .
Jak się można zachowywać w T F M , taka nie prosta rzecz bo można dostać albo bana lub M u t e już wam mówię czego nie można a co można, skopiuje i wklej zrobie żebyście wszystko wiedzieli (bo nie umiem tłumaczyć)
1. Czat
1. Spam, flood, nadużywanie wielkich liter i symboli, które wpływają negatywnie na wydajność oprogramowania klienckiego i są używane do zawieszenia programu
2. Rozmowy w języku innym niż ten danej społeczności
3. Działalność reklamowa
4. Niewłaściwe lub wulgarne linki
5. Wprowadzanie graczy w błąd
6. Rozpowszechnianie jakichkolwiek danych osobowych dotyczących innych użytkowników bez ich zgody
7. Dyskusje i linki wykraczające poza klasyfikację PG-13
8. Obrażanie, nieodpowiedni język, ogólna wulgarność
9. Nękanie, groźby, zachęcanie do sam-okaleczana lub samobójstwa
10. Propagowanie działań niezgodnych z prawem
11. Rasizm, homofobia, ksenofobia, seksizm, obrażanie lub umniejszanie religii, pochodzeniu etnicznemu lub mniejszości
12. Prowokowanie innych graczy do łamania zasad
2. Oszukiwanie w T F M
1. Nadużywanie błędów
2. Używanie programów do uzyskania niesprawiedliwej przewagi nad innymi graczami
3. Masowe zdobywanie statystyk z użyciem VPN
4. Prośby o programy do oszukiwania, APK lub prywatne serwery
5. Udostępnianie programów do oszukiwania, APK lub prywatnych serwerów
6. Zachęcanie do oszukiwania
3. Konta na T F M
1. Wyłudzanie (tzw. phishing lub scam)
2. Podawanie się za członka załogi
3. Nieodpowiednie nazwy
4. Kupno i sprzedaż kont; Sprzedaż truskawek lub kodów Japan Expo
5. Nadużywanie systemów handlu do wymian zewnętrznych
6. Konta publiczne
4. Mapy zrobione przez graczy.
1. Mapy tworzone z zamiarem wywołania problemów z grą lub rozgrywką
2. Nieodpowiednie mapy
3. Kopiowanie map innych graczy
5. Inne
1. Nieodpowiedni awatar
2. Nieodpowiednie nazwy plemion
3. Nieodpowiednie nazwy pokojów
4. Totemy powodujące problemy z połączeniem lub zawieszenie się programów; Obraźliwe totemy
5. Przedmioty do rysowania używane w sposób nieodpowiedni
6. Nadużywanie komendy /ban
7. Używanie botów niezatwierdzonych przez załogę
8. Powodowanie wycieku/udostępnianie prywatnych informacji ważnych dla przebiegu gry
I to na tyle z tych zasad