Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Słowami wstępu - Fajna gierka, zaczęło się od żartu na prima aprilis, a działa do dzisiaj.
W artykule opowiem o postaciach, jakie możemy odblokować oraz o systemie dziennych misji.
Artykuł dość krótki, mam nadzieję, że pomoże co niektórym początkującym, jak i grającym.
Gra CRSED: F.O.A.D. - gra battle royale z dodatkowymi umiejętnościami, skillami i pułapkami. Wszystko po to, żeby urozmaicić rozgrywkę oraz czasem utrudnić ją przeciwnikowi.Postaci jakimi możemy grać jest osiem. Każda ma swoją własną specjalną umiejętność. (skrótowo ich imiona/ksywy)
Każda misja także zbliża nas do odblokowania postaci (co kilka misji możemy dostać kamienie przyzywające, po zebraniu ośmiu sztuk możemy przyzwać postać, która zostaje z nami na stałe, nie musimy czekać aż pojawi się w rotacji) , która nam się podoba, lubimy nią grać, ponieważ w rotacji co jakiś czas pojawia się inna para (możemy nią grać bodajże tydzień).
Jeśli artykuł się spodobał, napiszcie komentarz, lajkujcie, a wrzucę jak można każdą z tych klas pokonać. Pozdrawiam!