sara2512008
sara2512008
Gem8
Jermy
Jermy
Gem11
ranwas9983487780
ranwas9983487780
Gem8
PaulTran
PaulTran
Gem239
adalizethfloresramirez
adalizethfloresramirez
Gem8
pjnothing81
pjnothing81
Gem69
Jitendra Pujhari
Jitendra Pujhari
Gem12
Hamazaki1991
Hamazaki1991
Gem560
Damu
Damu
Gem10,500
EAGLE FIGHTER
EAGLE FIGHTER
Gem32
RustClash
RustClash
Gem690
Litecoin
Litecoin
Gem12,490
Shop
Shop
Gem680
Litecoin
Litecoin
Gem33,600
Litecoin
Litecoin
Gem50,000
marion48
marion48
Gem560
nolendex9
nolendex9
Gem116
danieledwirea
danieledwirea
Gem7
danieledwirea
danieledwirea
Gem7
austinhaely5555
austinhaely5555
Gem140
Deszcz

Gem0

SystemGamehag: One user received Gem6 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: ratJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Iewkiwie
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Kekekek
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Hola
unranked rank iconkaroliina20: No o
AdminSwirfty: You can earn Gems and cash them out for Roblox gift cards via LootPay
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: Dancin emote (inline chat version)
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: porfa
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: quiere robux
unranked rank iconshehzad khan: hi
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconBrenely Rivera: Hola
novice rank iconR: Let's go
unranked rank iconbogomazowlazar: ddf
unranked rank iconbogomazowlazar: fdf
unranked rank iconPoolBoy187: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconGonzalo: hi
unranked rank iconData_2045: Hamm Berger, Complete offers, participate in chat and forum.
unranked rank iconPINEDA GARCÌA DAMARIS MISHELL: hello
unranked rank iconHamm Berger: how do you level up here?
SystemGamehag: One user received Gem6 from the Rain.
unranked rank iconHamm Berger: hi chat
unranked rank iconMr.Mangoria: How do I receive the rewards after doing the request?
unranked rank iconData_2045: 594 gems que je devrais recevoir si les offres étaient respectées.
SystemGamehag: One user received Gem30 from the Rain.
unranked rank iconnvsqnhgcwm: May I ask if anyone knows why the quotation I completed was not included
unranked rank iconnvsqnhgcwm: Hallo
unranked rank iconArmando Sanchez: Ke lo que
unranked rank iconArmando Sanchez: Helloooojwjejsksk jwj hi
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

30

0/160

Porównanie The Sims 3 i 4!

noidealbeast avatar

noidealbeast

August 27, 2018 at 06:33 PM

Plusy i minusy wynikające z dwóch ostatnich publikacji serii The Sims!
Każdy gracz serii The Sims zauważy różnice pomiędzy trzecią a czwartą częścią. Wiadomo, im nowsze wersje, tym jest zastosowana bardziej nowoczesna technologia, a co za tym idzie, gra jest płynna i po prostu - lepsza. The Sims 4 ma wiele nowych elementów, o których można było tylko pomarzyć w poprzedniej wersji, natomiast moim zdaniem jest też kilka minusów, które w tym artykule chcę opisać.
  • Grafika - The Sims 4 może na pewno pochwalić się o wiele lepszą grafiką. Wszystkie meble, ubrania, ludzie, miejsca są bardziej realistyczne i mniej "pikselowe".
  • Dodatki - W podstawowej wersji czwartej części gry mamy te totalnie basic wyposażenie gry (miejsca, ubrania, meble). Aby rozbudować sobie nasze zasoby w rozgrywce musimy dokupować dodatki, które często kosztują prawie tyle samo co podstawa do gry. Niektóre z tych dodatków są podstawowym wyposażeniem The Sims 3, przez co kiedy chciało się kupować jakąś dodatkową zawartość to dostawało się coś na prawdę "ekstra". Pamiętam, że kiedy przerzucałam się z 3 na 4 bardzo przeszkadzał mi brak niektórych z elementów.
  • Postacie - Tak jak przy grafice - czwórka może popisać się wyjątkowym dopieszczeniem tej części gry. Tworzenie nowego Sima czy Simki jest teraz wręcz abstrakcyjnie proste jeśli chcemy idealnie dostosować postać pod swoje gusta, wyobrażenia czy po prostu chcemy kogoś odwzorować. Detale jakie możemy ustalać przy posturze czy wszystkich szczegółowych elementach twarzy pozwalają puścić wodze fantazji.
  • Budowanie - W tej kwestii moje zdanie jest "50/50". W czwórce bardzo dobrze mi się buduje, tutaj też można bawić się najdrobniejszymi detalami, natomiast brakuje mi możliwości zmiany struktury czy chociażby koloru mebli, ścian, czegokolwiek, na taki jaki by mnie zadowalał. Żeby mieć większe możliwości w grze - trzeba kupić dodatek.
  • Rozgrywka - tutaj obie gry są do siebie dość zbliżone a różnice, jak dla mnie, są nieodłączną częścią tych konkretnych wydań Simsów przez co każda z nich staje się bardzo unikatowa. 
  • Kariera - W czwórce jest większa możliwość rozwoju naszego sima. Wiadomo, nowsza wersja, to i ten fragment gry został lepiej dopracowany. 

Podsumowując. Każda z części ma swój urok i w obu znajdzie się coś dla każdego. Polecam przegrać w obie z wydań gry i wyrobić sobie opinię, która z nich jest lepsza.
Jednak - czy któraś musi? Simsy to dla wielu z nas część dzieciństwa. I fajnie czasem do tego wrócić i poprzypominać sobie to wszystko. 

Różnice podane powyżej to moja subiektywna opinia, jeśli wasza się różni to chętnie ją poznam. Porozmawiajmy o tym! :)
MrSlinky avatar

MrSlinky

August 27, 2018 at 10:10 PM

No spoko artykuł. Ale już wiem dlaczego nie poszedł do działu Artykułów- za mało wnosi nowego do tematu
Limodu avatar

Limodu

August 28, 2018 at 09:05 PM

Racja ok Zgadzam się
paszabicepskey-drop.pl avatar

paszabicepskey-drop.pl

August 30, 2018 at 04:18 AM

spoko artykół

nakeru avatar

nakeru

August 31, 2018 at 02:42 AM

dobry artykuł
SecondBreath avatar

SecondBreath

September 2, 2018 at 08:51 PM

dobry artykuł

franek_mogielka avatar

franek_mogielka

September 2, 2018 at 11:09 PM

spoko fajne
Kaylla avatar

Kaylla

September 5, 2018 at 08:22 PM

dobry artykuł
taco_hemingway1 avatar

taco_hemingway1

September 5, 2018 at 11:32 PM

the sims 4 lepsze jest :thumbsup:
michal_wysocki1 avatar

michal_wysocki1

September 5, 2018 at 11:38 PM

Zgadzam się
KochamLiptonka14 avatar

KochamLiptonka14

March 2, 2022 at 12:44 AM

Według mnie The Sims 4 lepsze, jedyne co to szkoda że nie można grać swoim zwierzakiem
kozi1234 avatar

kozi1234

March 2, 2022 at 01:10 AM

Plusy i minusy wynikające z dwóch ostatnich publikacji serii The Sims!
Każdy gracz serii The Sims zauważy różnice pomiędzy trzecią a czwartą częścią. Wiadomo, im nowsze wersje, tym jest zastosowana bardziej nowoczesna technologia, a co za tym idzie, gra jest płynna i po prostu - lepsza. The Sims 4 ma wiele nowych elementów, o których można było tylko pomarzyć w poprzedniej wersji, natomiast moim zdaniem jest też kilka minusów, które w tym artykule chcę opisać.
Grafika - The Sims 4 może na pewno pochwalić się o wiele lepszą grafiką. Wszystkie meble, ubrania, ludzie, miejsca są bardziej realistyczne i mniej "pikselowe".
Dodatki - W podstawowej wersji czwartej części gry mamy te totalnie basic wyposażenie gry (miejsca, ubrania, meble). Aby rozbudować sobie nasze zasoby w rozgrywce musimy dokupować dodatki, które często kosztują prawie tyle samo co podstawa do gry. Niektóre z tych dodatków są podstawowym wyposażeniem The Sims 3, przez co kiedy chciało się kupować jakąś dodatkową zawartość to dostawało się coś na prawdę "ekstra". Pamiętam, że kiedy przerzucałam się z 3 na 4 bardzo przeszkadzał mi brak niektórych z elementów.
Postacie - Tak jak przy grafice - czwórka może popisać się wyjątkowym dopieszczeniem tej części gry. Tworzenie nowego Sima czy Simki jest teraz wręcz abstrakcyjnie proste jeśli chcemy idealnie dostosować postać pod swoje gusta, wyobrażenia czy po prostu chcemy kogoś odwzorować. Detale jakie możemy ustalać przy posturze czy wszystkich szczegółowych elementach twarzy pozwalają puścić wodze fantazji.
Budowanie - W tej kwestii moje zdanie jest "50/50". W czwórce bardzo dobrze mi się buduje, tutaj też można bawić się najdrobniejszymi detalami, natomiast brakuje mi możliwości zmiany struktury czy chociażby koloru mebli, ścian, czegokolwiek, na taki jaki by mnie zadowalał. Żeby mieć większe możliwości w grze - trzeba kupić dodatek.
Rozgrywka - tutaj obie gry są do siebie dość zbliżone a różnice, jak dla mnie, są nieodłączną częścią tych konkretnych wydań Si
JestemKOX2241 avatar

JestemKOX2241

March 2, 2022 at 03:07 AM

Racja ok Zgadzam się
Julajkowinds avatar

Julajkowinds

March 2, 2022 at 10:36 PM

fajny artykuł
Iza19781 avatar

Iza19781

March 4, 2022 at 01:47 AM

fajny artykuł