Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Plusy i minusy wynikające z dwóch ostatnich publikacji serii The Sims!
Każdy gracz serii The Sims zauważy różnice pomiędzy trzecią a czwartą częścią. Wiadomo, im nowsze wersje, tym jest zastosowana bardziej nowoczesna technologia, a co za tym idzie, gra jest płynna i po prostu - lepsza. The Sims 4 ma wiele nowych elementów, o których można było tylko pomarzyć w poprzedniej wersji, natomiast moim zdaniem jest też kilka minusów, które w tym artykule chcę opisać.
Podsumowując. Każda z części ma swój urok i w obu znajdzie się coś dla każdego. Polecam przegrać w obie z wydań gry i wyrobić sobie opinię, która z nich jest lepsza.
Jednak - czy któraś musi? Simsy to dla wielu z nas część dzieciństwa. I fajnie czasem do tego wrócić i poprzypominać sobie to wszystko.
Różnice podane powyżej to moja subiektywna opinia, jeśli wasza się różni to chętnie ją poznam. Porozmawiajmy o tym! :)