Witam dzisiaj przedstawię 10 powodów dla których warto zagrać w lola jendą z najlepszych gier.
Zapraszam!
1: League of legends jest darmowai nie ma czegoś takiego jak "Wydawaj to będziesz lepszy."
2: W League of legends jest ponad 130 grywalnych postaci każda różni się mechaniką stylem gry oraz ciągle dochodzą nowe.
3: Nowi gracza grają z nowymi graczami czyli nie ma tak że początkujący gracz gra z graczem który gra np. 3,4 lata.
4: Lol ma bardzo przyjazną grafikę która jest bardzo ładna i nie razi w oczy.
5: W grze jest kilka trybów Aram oraz zwykły jednak raz co kilka miesięcy jest nowy tryb na pare tygodni.
6: Jenda walko może odmianić losy całej rozgrywki co sprawia że gracz musi się wykazać precyzją do końca gry.
7: gra jest prosta dla nowych graczy i dosyć łatwo jest nauczyć się podstaw.
8: Na turnieju lola można dużo zarobić. Bardzo dużo.
9: League of Legends jest po Polsku co sprawia że nie musicie znać dobrze angielskiego.
10: W league of legends można zagrać... chomikiem który zabije nawet najlepszego gracza. A tak na serio to League of legends jest jedną z najbardziej rospoznawalnych gier co sprawia że gra w nią wielu graczy.
Mam nadzieje że 10 powodów cię zachęciły do grania w Lola ja się z wami żegnam pa.
Ps: Piszcie jaką chcecie postać żabym zrobił do niej poradnik bo nie mam pomysłu :/
A ja podam jeden według którego nie warto :
W tę grę gra większość dzieci które mają po 12 lat, często trollują ci grę, wyzywają ( a to już jest norma, idzie się przyzwyczaić), a najczęściej idą afk
Punkt 8 jest nie ,potrzebny.
Błędy ortograficzne, mógł je ktoś poprawić
Polecam grać ale ang troche trzeba ogarniac
Ang delikatnie potrzebny...
Jedyny minus, że sam nie możesz wygrać gry gdy twój team ginie
można jeśli masz dobrego bohatera i umiesz nim dobrze grać
Trzeba dodać że momentami jest wymagany język angielski do komunikacji z drużyną :)
Nie polecam :P Nudzi się szybko mi po 2d
8 mnie dobił. Bo nikt z nas raczej nigdy tego nie osiągnie więc xD