Witam w tym artykule chciałbym zaprezentować Wam poradnik do BLOCKADE 3D.
Siema!
W tym poradniku opiszę Wam troszkę grę oraz zdradzę tajniki jak grać aby wygrać :)
Ciekawi? Zaczynamy!
BLOCKADE 3D- jest to połączenie minecraft'a ze strzelanką, ale nie zrażajcie się od razu gdyż gra oferuje nam wiele możliwości. Zaczynając jest to gra f2p więc wystarczy ją tylko pobrać i można śmgać, w grze do wyboru mamy cały arsenał staf'u aby nasz żołnierz na polu bitwy sprawował się najlepiej jak tylko potrafi. Do wyboru mamy:
- Broń snajperską
- Bróń ciężką
- Karabiny szturmowe
- PM'y
- Pistolety
- Czołgi, samochody
- Stroje, opancerzenie
- Granaty,miny, r'pegi
W grze są dostępne również bronie za prawdziwe, realne pieniądze co odrzuca sporą liczbę graczy gdy tylko o tym usłyszą, lecz twórcy gry z myślą o innych osobach, które nie chcą wydawać na gry dodali opcję darmowych broni.Darmowe pukawki dostajemy co parę leveli.Mało tego co każdy level dostajemy:
- Apteczki
- Granaty
- Bazooke
Jeśli chodiz o bronie to:
Lvl 2
- Siekierka (pomaga nam niszczyć bloki)
Lvl 3
- FN57 ( bardzo dobry pistolet, ma podłączony tłumik oraz celownik holo)
Lvl 4
- TMP (szybki PM, nic więcej)
Lvl 6
-AK (Karabin sztrumowy doskonale nadający się już na pole bitwy, duży zasięg oraz obrażenia)
Lvl 10
-SVD (Świeta snajperka lepsza od wielu płatnych)
Lvl 13
-RPK (Broń Ciężka pozwalająca nam razić grupy przeciwników deszczem ołowiu)
Dobrze, opisałem wam pokrótce bronie, przejdzmy do trików, które pozwolą Wam wygrywać z osobami mającymi od Was lepsze EQ:
- Nie kamp, kampienie powoduje że graczę przestają Cię zabijać, zaczynają na Ciebie polować.
- Patrząc "bokiem" monitora zobaczysz dalej!
- Podczas celowanie naucz się skakać, utrudnia to trafienie w Ciebie!
- Nie używaj wymyślnych celowników gdyż zasłaniają one wroga, najlepszy jest czerwony CS'owy krzyżyk.
- Graj na swoich ustawieniach, to Tobie ma być wygodnie.
- Celuj głowę!
- Gdy skaczesz nie słychać twoich kroków, wykorzystaj to!
Dobrze to wszystko co miałem Wam dziś do zaprezentowania, mam nadzieję że moje doświadczenie pomoże Wam uzyskać świetne wyniki!
Odrobinę śmieszne że jak skaczesz to nie slychać kroków. Ale brzmi spoko...
Cała gra jest równie śmieszna ;)
jak skaczesz nie słyszysz tylko sam siebie (inni cię słyszą jakbyś chodził normalnie), co również jest przydatne bo można wykryć z której strony nadciąga wróg jednocześnie się poruszając. :)
Przydatny poradnik i naprawdę ciekawa gra