Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Bqrdzo się opłaca przez miesiąc możesz zarobić nawet 5000 v dolców
Opyla sie bardzo
Jak będzie za free nie będzie można zarabiać v-dolców.
Opłaca się dziennie za tylko włączenie ratowania świata dostaje się 50 v-dolców.
opłaca sie
Opłaca się bo na początku gry zarabiasz bardzo szybko v-dolce a w późniejszej fazie gry trochę mniej. Ja na początku grając cały tydzień zarobiłem że dwa koła
Nie wiem czy się opłaca zalezy komu
Ja zarobiłem ponad 10 tys.
kupuj i tyle wyjdziesz na plus
Tak bo gdy kupisz ratowanie to będziesz mógł zbierać v dolce a gdy będzie za free to nie
Opłaca się po za tym że zarabiasz v-dolce to jeszcze masz dostęp do bardzo fajnego trybu gry PVE walka z pustakami i otwierania lam. Proszę o like pod komentarzem ;)
Tak jak masz pieniądze to kupuj
Najbardziej opłacało sięna przecenie, ale teraz się też bardzo opłaca. Ja w kamiennym lesie zarobiłam w ok. 10 dni powyżek 2500 v-dolców
Póki co się opłaca ale polecam szybko kupić bo niedługo będzie darmowy ;)
A ogólnie to można wyciągnąć po 3000 V-dolców
ale nie da sie kupić z pejsefcarta bo jast teraz za 130zł a da sie ttlko kupić za 100zł
Ta fabuła nawet ok a przede wszystkim darmowe v dolce :D
Oczywiście że się opłaca ale najbardziej wtedy gdy są przeceny 50% np. bylo na swieta i hallowen, ja kupilem w hallowen
Tak bo co tydzień dostajesz różne rzeczy i co jakiś czas 150 lub 300 v-dolcy