Jaka nacja jest według was najlepsza i czy mam iść w linie niszczycieli, średnich itp. itd.?
moim zdaniem HT idące do IS-3 nacja ZSRR
dla mnie niemcy i idź w niszczyciele
ja nie wiem bo w to nie gram ale komentuje to bo bedę mial lepsza range xddd
a nie uważasz że IS-3 to "pożeracz kredytów"?
Niszczyciele czołgów polecam :) najlepiej w radzieckie
Dla mnie najlepsze są czołgi Niemieckie
Niemcy I niszczyciele do grile 15
Jeżeli jesteś początkującym polecam iść linią do IS7, są to ciężkie czołgi i łatwe w expieniu
Jeśli chodzi o czołgi ciężkie to rosja na IS7
Niszczyciele to Niemcy :D
Jeśli jesteś początkującym najłatwiejsze w grze będą dla Ciebie TD'ki nie wymagają one znajomośći mapy, po prostu stajesz w krzaku i strzelasz :)
HT Japońskie. Nie do zdaecia bestie. Ruskie i niemiecki niszczyciele. I amerykańskie i niemieckie lekkie
Linia z IS-7 ZSRR, niszczyciele rosyjskie linia ISU-152 i niemieckie prowadząca do Grille 15
Ja zaczyna rozumieć panią od j. polskiego jak niektórzy nie odpowiadają na pytania do końca albo piszą nie na temat. xD
Wszystko zależy od ciebie, od twojego stylu gry, doświadczenia i wyrozumiałości. Sam wolę grać czołgami średnimi
Radzieckie koledzy są najlepsze jak dla mnie. :D :p
Na tw miejscu poszedłbym w linie czołgów radzieckich aż do is 7 , to jest ciężka linia do przejścia ale warto
Ciężkie linie : Rosyjskie obydwie , niemieckie musisz mieć skila na mausa czy e 100 , amerykańskie bardzo dobre też .. Idź na początek linią ciężką na początek .,,
Dla mnie najlepszy czechosłowacki tvp