Jestem w tej grze nowy i nie mam pojęcia jak mogę zdobyć grzyby. Posiadam ich aż zero przez co stoję w miejscu :/
Pomocy?
no niestety nieda się musisz albo potwierdzić email i dostać 10 grzybów lub chodzić na misje i zdobywać co jakiś czas 1 grzyb albo wygrać od dr awabuwu :)
dobry sposob to wchodzenie do grzybiarza i robienie offerts
Dzięki za odp, aktywuje emaila bo zapomniałem :D
rób misję, grzybki wypadają losowo :relaxed:
Grzyby mozesz pizyskac z misji potwierdzajac e mail lub na kole fortuny
Szegulnie w dzien grzybow na misji bardzo oplacalne ja mam juz 40 grzybow a w zyciu nie kupilem
PRZEZ MISJE SIĘ ZNAJDUJE GRZYBOLE
Grzyby dostajesz z misji nieraz od dr abawuwu oraz mozesz jeszcze kupić
Wchodzisz tak jakbys chcial kupic grzyby i masz w lewym dolnym rogu opcje oferty wchodzi wykonujesz zadanie i z reguły automatycznie otrzymujesz nagrode w postaci grzybów zadania to np pobranie gry
Albo wypelnienie ankiety w razie problemow w gornym prawym rogu masz znak zapytania i tam zglaszasz wszelkie problemy dotyczace nagrody wysylasz skrina z wykonanym zadaniaempo czym otrzymujesz nagrode
Grzyby dostaje się za wykonywanie misji w karczmnie. Jeśli chcesz zwiększyć sznase na drop grzyba musisz mieć zwierzaka świnie lub krowe
Pobierz aplikacje lootboy.de ogladaj 3 komixy dziennie mozesz klikac skip i otwieraj paczki za zdobyte punkty tam sie dosc czesto trafia kupon na 50grzybow