Nie wiem czy ona jest fajna
Każdej broni trzeba się nauczyć. Zadaje większe obrażenia od jej konkurenta (strzelby taktycznej), ale wolniej strzela. Moim zdaniem ładowana jest o wiele lepsza, ale to kwestia gustu :D
niewiem nie grałem za dużo w tym sezonie
to zależy bo wg mnie tylko mityczna jest fajna np. ja nią wygrałem bo naładowałem na full i trafiłem w głowe i zadałem 240 chyba
gry na telefon dotykowy za darmo jak mówicie że nie ma co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w
gry na telefon dotykowy za darmo jak mówicie że nie ma co się teraz dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzieje w co się dzie
nowa pompa jest totalny kozak
fajna ale w tym czasie punkty na świecie w tym temacie o co robisz w robloxa się na Facebooku tego w jakim wieku na temat w dziale stare gry online dla się na
ja gram na nintendo switch i uważam że ta pompa jest dobra ale mogła by być lepsza
fajna bo wiele zadaje i można ją naładować
jest pog ale trzeba umiec ją urzywać
jest pog ale trzeba umiec ją urzywać
:grinning:
ja już w Fortnite nie gram bo to gówno
jest fajna ale musisz sie nią nauczyć grać
jak nauczysz sie nia grac to jest fajna
ja nie lubię jej i stwierdzam że nie jest fajna
Moim zdaniem jest słaba :/
Jak nie umiesz nią grać to jest słaba ale jak umiesz to jest dobra szkoda że nieba jej na creativie
polecam serdecznie ale jak nie umiesz ją grac to slabo
moim zdaniem nie jest fajna nawet szkoda że ją dodali
Jak się naładuje to jest super
nie wiem ja nie gram w fortnite
Na początku wydawała mi się syfem ale teraz uważam że jest OP
mi się podoba ludzie piszą że słaba bo trzeba poczekac a przecież można strzelić odrazu ale wtedy żąda mniej
chyba jest dobra nie używałam jej więc niewiem
ta pompa jest zaczepista wali gigantyczne obrazenia a najwieksze ta mityczna uwielbiam ta pompe :)