O Gólnie nie gram w robloxa ale chciałbym się dowiedzieć oco chodzi w tej grze.
niewiem o co chodzi w tej grze
roblox to silnik na którym są tworzone różne gry multiplayer przez innych graczy
Pobierasz robloxa, tam jest dużo ciekawych różnego typu gier. Np. Lumber Tycoon 2, jesteś tam drwalem, ścinasz drzewa itp. Znajdują się też gry płatne, które trzeba kupić. Nie będę się za bardzo rozpisywał xd.
Roblox to największa platforma gier na świecie, każdy znajdzie coś tam dla siebie. Od jakiś tycoonów po symulatory życia owcy xD. Możesz też customizować swój skin/avatar, dzięki czemu każdy robloxianin jest inny :D
gra, w której masz swoją postać, której możesz zmieniać wygląd i tą postacią grasz tam w rożne tryby
modyfikujesz swą postać, grasz w gry, możesz kupować walutę 'robuxy' i tyle, nic ciekawego ;P
ŚCIĄGNIJ A SIĘ DOWIESZZZZZZZ!!!!!
Szukasz gry stworzonej przez jakiegos gracza np jakies Simulatory i grasz i mozesz tez tworzyc gry
Na robloxie są tam tak zwane tryby (czyli takie jakby minigierki), jest ich dużo i są one tworzone przez gracza, czyli można powiedzieć że roblox to silnik do różnego rodzaju trybów multiplayer, czyli grasz z innymi osobami (I taki pro tip jak spotkasz gracka (youtubera) nie pisz przy nim słowo tryb bo on się przez to wkurza xD) o i warto wspomnieć że polskie słowa w roblox kratkuje więc musisz czasami pisać tak: a-l-e jak tak napiszesz z tym znakiem to nie za kratkuje ale nie pisz z tym znakiem „-” ciągle bo to wkurza
Jak ściągniesz to zobaczysz odrazu zakumasz oco w niej chodzi
totalnie bez sensowna gra wiele trybów i nudy ogólnie mówiąc
@pixi78 ja już 2-3 lata gram w robloxa i mi się nie nudzi. Przeeogrmny wybór trybów. Jestem na gamehag m.in aby mieć tryby za robuxy za free (np. Welcome to Bloxburg.)
Roblox to platforma gier .
Znajduje sie na niej mnóstwo gier takich jak jailbrake bees farm simulator meep city każda gra jest inna gry które zobaczy sie na stronie głównej są to najczęściej najlepsze
o zabawe z garnia w ruzne gry
w grze możesz stworzyć i ucharakteryzować swoją postać, którą możesz grać w setki różnych gier. Najlepsze są według mnie mapy typu escape, parkour, speed city
Roblox to "platforma" na której gracze tworzą gry, o różnej tematyce. Możesz tam kupywać robuxy dzięki którym zdobywać możesz nowe ubrania lub gamepassy