Deszcz

Gem650

novice rank iconAlek: cześć
apprentice rank iconPontus Andersson: Browhat emote (inline chat version)
adept rank iconDumb - J: Modcheck emote (inline chat version)
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem106 od Deszczu.
novice rank iconpioneersproductions: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
apprentice rank iconmisiakkk: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconZani (Zanies): Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconjorgematias270: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank icond4rj4n: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconEvor: powodzenia*
adept rank iconEvor: Dobrej nocy i powiedzenia. Uważaj na fajerwerki jutro
novice rank iconmapendo kladoum: Cat Yes emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: okej, pora spać, muszę wstać wcześnie, ostatni dzień roboczy w roku emocje
adept rank iconEvor: Zrobiłem coś takiego z jedzeniem. Czekam na akceptację zadania na timewall. Potraktowałem to jako zniżkę za jedzenie z uber
sorcerer rank iconhanfred: zapłaciło wystarczająco, aby subskrybować przez miesiąc :D
sorcerer rank iconhanfred: Kiedyś miałem pilota nowego serialu, właściwie miałem zamiar subskrybować Netflix, żeby go obejrzeć lol
adept rank iconEvor: Sprawdziłem z ciekawości ale się nie zakwalifikowałem. Nie miałem jeszcze ani razu filmu jako ankiety. Byłoby super
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Gem!
novice rank iconmapendo kladoum: cześć
sorcerer rank iconhanfred: powinieneś przynajmniej spróbować, często to obejrzenie filmu czy coś, możesz pozwolić mu działać w tle
adept rank iconEvor: tego robić*
adept rank iconEvor: Boże ankieta 53 minuty za 60 centów. Idę spać. Nie będę teog robić
novice rank iconadwerv: 666
novice rank icon3678435963: EZ emote (inline chat version)
novice rank iconAnzeela .16: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconAnzeela .16: proszę klejnot
novice rank iconCarl6616: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconsardarsab778866: Vibin emote (inline chat version)
adept rank iconGabe Newell: Petcapy emote (inline chat version)
adept rank iconbacolditz: 1f1e6-1f1f9 emote (inline chat version) 1f1e7-1f1f4 emote (inline chat version)
novice rank iconcasey: kot daje z siebie wszystko catJAM emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank icondunszt007: Deszcz
SystemGamehag: 8 użytkowników otrzymało Gem81 od Deszczu.
adept rank iconEvor: Czyli nie zjadł chociaż mojej wypłaty :D
sorcerer rank iconhanfred: kiedy Josh był w pobliżu
adept rank iconEvor: O faktycznie. Teraz widzę w historii. To leca zrobić przelew. Szkoda, że giełda jutra zamknięta aż do wtorku
sorcerer rank iconhanfred: Dostałeś wcześniej jakieś PayPal?
novice rank iconMika: lol
adept rank iconEvor: Oho wypłacają nagrody. Może jeszcze dzisiaj dostanę swoją wypłatę
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwa klejnotów!
novice rank iconKloCkoN Play: politecat emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: poproś wsparcie tam, mogą pomóc
novice rank iconmaxxwellmorgans: (max x well) hmmm lol
novice rank iconmaxxwellmorgans: Ludzie zaczęli mnie naśladować robiąc to jakieś 7 lat temu
novice rank iconmaxxwellmorgans: hanfred - Swoją drogą to ja zacząłem całą tę sprawę z dwoma znaczeniami imienia... (karmiony ręcznie)
novice rank iconmaxxwellmorgans: hanfred - To jest na "timewall"
novice rank icondoser_14: Dance Green emote (inline chat version) Vibin emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

73

0/160

Sygnały w lolu

donos avatar

donos

February 12, 2018 at 07:01 PM

Jak używać sygnałów by gracze je dostrzegli i zrozumieli.
Kiedy w rozgrywce nie masz tak duzo czasu by zakomunikować coś do drużyny . Napewno chciałeś szybko dać do zrozumienia junglerowi by przyszedł pomóc ci z linią, ale aktualnie starałeś się nie paść! Niby proste ale nie każdy używa sygnałów dostępnych w meczu. Szybko jest zasygnalizować "Pomóż mi" niż cofnąć się pod wieże i napisać nawet krótkie słówko typu: gank!. pls gank!, help me, come mid itp. Kiedy widzisz że przegrywacie 5v5 (teamfight'a) daj sygnał "należy sie wycofać". Gdyż to skraca czas i pmaga żeby nie padnąć. Niby proste, ale nie każdy stosuje i patrzy na to. Jeżeli przyjdzie ktoś na twoją linie masz pretensje do gracza grającego vs tej postaci, mimo, że zasygnalizowała ci "brakuje wroga". Musisz mieć podzielną uwagę! A nie skupiać się tylko na twoim przeciwniku. OCZY NA CAŁEJ MAPIE! Oczywiście nie każdy stosuje sygnały poprawnie. Najlepiej używać jej na wszystkich liniach. Dać znać np. botu i topie przy nich by usłyszeli dżwięk sygnału! A teraz skróty które pomogą ci się porozumieć. Napewno część jak nie większość znasz! :) Przynajmniej powinieneś! 
  • [Q] [W] [E] [R] – spell 1,2,3,4(ulti).
  • [D] [F] – cast summoner speli.
  • [ALT] + [Q] [W] [E] [R] -> self cast, uzycie umiejetnosci bezposrednio na siebie bez celowania.
  • [CTRL] + [Q] [W] [E] [R] -> LVL up spell, zwiekszenie poziomu umiejetnosci jak w przypadku kliknięcia myszą na [+].
  • [CTRL] + [1] [2] [3] [4] -> emotki, joke, taunt, dance, laugh.
  • [F1] [F2] [F3] [F4] [F5]-> kamera na siebie, summonerow 2,3,4,5. Przytrzymany działa jak spacja na wlasnej postaci.
  • [C] - character menu (dokładne statystyki).
  • [P] - Sklep
  •  ctrl+Q/W/E/R -  Podnoszenie poziomu umiejętność
Gdy już ktoś ostrzegł cię, ale ty jesteś bliski zabicia- cofnij się! To może być niebezpieczne. Warto to wziąść pod uwagę, że to właśnie idą po ciebie. Każdy chce mieć jak najwęcej zabójstw. Najważniejsze jest uywać talizmanów widoku! Dzięki nim zapobiegasz przyjścia dodatkowej osoby na twoją linię, unikniesz śmierci, ganku. Rozstawiaj je mądrze! Tam gdzie mogą przechodzić przeciwnicy. Krzaki są ważne, ale na wyższych dywizjach można nie spotkać tzw. camperów, którzy tylko czają się w krzakach aż podejdziesz bliżej pod wieżę przeciwnika. Graj ostrożnie!
Kinska avatar

Kinska

March 5, 2018 at 02:08 AM

Nie gram w lola, mam za słaby komputer xDD
aniapaci avatar

aniapaci

March 5, 2018 at 02:23 AM

Jak to możliwe :P Liga to nie za bardzo wymagająca gra :/
olib334 avatar

olib334

March 5, 2018 at 05:16 AM

Mam 12-letniego kompa i dziala mi lol na 60 fps to co ty masz za komputer?
olib334 avatar

olib334

March 5, 2018 at 05:17 AM

I PS przydatne wskazówki
Suseł07 avatar

Suseł07

March 11, 2018 at 05:21 PM

lol

1212313 avatar

1212313

March 11, 2018 at 06:26 PM

przytrzymujesz prawy

Jonasz84 avatar

Jonasz84

March 11, 2018 at 06:28 PM

Są to jedynine podstawy :)

ShiroNee avatar

ShiroNee

March 11, 2018 at 07:46 PM

W internecie można znaleźć mnóstwo wskazówek, mimo to ok. 60% graczy wciąż nie umie podstaw takich jak np. wardy lub uniki. Jest to zadziwiające.
Herwoj avatar

Herwoj

July 14, 2019 at 07:54 AM

Zawsze można samemu zmienić ustawiienia i jest łatwiej
Sony8686 avatar

Sony8686

July 15, 2019 at 04:45 AM

Ustaw i w opckach
mIKI2137pl avatar

mIKI2137pl

July 15, 2019 at 06:50 AM

To co pisze pan^