Tak jak w temacie, która postać najchętniej brana do klanów?
wszystkie, zależy czego brakuje danej gildi
chyba najlepiej isc magiem w inteligencje
Najsilniejszy jest zwiadowca dzięki unikom jak popatrzysz na top 100 to najwięcej zwiadowców.
Podobno najlepsi są zwiadowcy
Podobno najlepszy jest zwiadowca
Jeśli chcesz być w topce to zwiadowcą jest najłatwiej
Najlepszy jest wojownik :)
Zwiadowca bardzo wygodny do lochów/wojen etc, aczkolwiek z doświadczenia (250lvl) mag też daje rade :)
najłatwiej grać zwiadowcą
najlepszą postacia jest Zwiadowca. Super w PvP i rankingu TOP
Najlepszy jest zwiadowca :)
To zależy jak długo zamierzasz grać, do około 200lvl najlepszy jest zwiad on. po tym 200 rozkręca się mag a około 350 lvl woj jest najsilniejszy bo ma bardzo dużo hp a obrażenia też nie są najgorsze.
Według mnie wojownik ale trzeba ogarnąć.
Magik jest najlepszy, ponieważ zabiera najwięcej hp, i często ma uderzenia krytyczne :)
Na początku zwiadowca, potem w miarę rozwoju gry mag a wojownik jest najsilniejszy na naprawdę wysokich lvlach.
Mag to ,prosta postać lecz ja preferuję Zwiadowce.. Uniki i celne strzały to jego specjalność
Wszystkie są dobre tylko trzeba umieć nimi grać
Moim zdaniem, zwiadowca - przyjemne, szybkie robienie lochów. Dość niezłe obrażenia, sporo punktów życia. Dodatkowo możliwość uniku jest twoją mocną stroną, którą wykorzystujesz przeciwko wojownikom.
Ja mam wojownika i mi się podoba :D
Na początku zwiadowca, potem w miarę rozwoju gry mag a wojownik jest najsilniejszy na naprawdę wysokich lvlach.
WOJOWNIK ma dużo życia ale zadaje troche mało hp, ZWIADOWCA mówią że jest najlepszy ale ja nie wiem, MAG to już wogule niewiem czy jest dobry ja używam wojownilka