yvz.gokcen
yvz.gokcen
Gem31
Suis. Art
Suis. Art
Gem1,163
CodeCraftsmanCode
CodeCraftsmanCode
Gem20
Castomic
Castomic
Gem14
Suis. Art
Suis. Art
Gem701
Suis. Art
Suis. Art
Gem593
Atia
Atia
Gem683
CodeCraftsmanCode
CodeCraftsmanCode
Gem200
CodeCraftsmanCode
CodeCraftsmanCode
Gem778
Suis. Art
Suis. Art
Gem778
CodeCraftsmanCode
CodeCraftsmanCode
Gem424
Diogo “Plume” Sousa
Diogo “Plume” Sousa
Gem91
Suis. Art
Suis. Art
Gem1,856
CodeCraftsmanCode
CodeCraftsmanCode
Gem69
Suis. Art
Suis. Art
Gem1,432
Diogo “Plume” Sousa
Diogo “Plume” Sousa
Gem70
Diogo “Plume” Sousa
Diogo “Plume” Sousa
Gem5
Suis. Art
Suis. Art
Gem1,070
Suis. Art
Suis. Art
Gem3,080
Robert Platkowski
Robert Platkowski
Gem324
Deszcz

Gem29

AdminJoshverd: if you're new, join our Discord and enter the daily 5,000 Gem giveaway
AdminJoshverd: Yo emote (inline chat version)
unranked rank iconВлад Пал: Kekwait emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconВлад Пал: hihihi
SystemGamehag: 3 users received Gem70 from the Rain.
unranked rank iconCastomic: htrth
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconDiogo “Plume” Sousa: Hii
SystemGamehag: One user received Gem155 from the Rain.
SystemGamehag: Join our Discord for daily Gem giveaways!
novice rank iconAtia: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconGabriel Labbe: como estan
unranked rank iconGabriel Labbe: holi
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: Thanks @Joshverd
novice rank iconAtia: 1fae1 emote (inline chat version)
AdminJoshverd: 1f446 emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Discord
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Very Cat emote (inline chat version)
unranked rank iconjose querales: FQSADWAD
SystemGamehag: 4 users received Gem109 from the Rain.
unranked rank iconЮра Пелек: 54
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
AdminZman077: legoat emote (inline chat version)
AdminJoshverd: hi peepoHey emote (inline chat version)
unranked rank iconLeszek9028: hi
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

38

0/160

jak zaroic w nostale? sposoby ktorych najprawdopodobniej nie znasz .

Szynka avatar

Szynka

August 31, 2016 at 07:39 PM

1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)
 1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)
Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Ja zawsze kupowałem gilliony a następnie uszlachetniacze, wychodziło przy tym sporo cella oraz kd/pełni
Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Tylko teraz ten sposób słabo działa, ponieważ gilliony rosną w cenę a cella takie same jak kiedyś :
JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

dzieki teraz niejestem biedakiem xD
JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

nie jestem sory spacji nie wpisałem
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:16 AM

D3C3MB3R-GH-2k18
jak zaroic w nostale? sposoby ktorych najprawdopodobniej nie znasz . na forum Od użytkowników na Gamehag