Deszcz

Gem758

novice rank iconVIPIN: bnn
scholar rank iconDevMaster: Petcapy emote (inline chat version)
enchanter rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconSaiyro : Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconMicrosoft: 352
scholar rank iconDevMaster: Gamba emote (inline chat version)
novice rank icon2709457587: kakao kakao kakao
novice rank iconfonda7328: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: @spiceshorseman dał napiwek Gem20 dla the Rain
mage rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconsalva_rules: Cat Yes emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconspiceshorseman: Dancin emote (inline chat version)
novice rank icontian_jie_mc: awa
novice rank iconRyker Huybregts: cześć
novice rank iconPaypalMoney: pressF emote (inline chat version) Clap emote (inline chat version)
SystemGamehag: 15 użytkowników otrzymało Gem78 od Deszczu.
novice rank iconPeter Griffith: Mam dość, nie dali punktów
novice rank iconPeter Griffith: hahaha
novice rank iconelizondosteven717: 14
apprentice rank icona3200260235: 12
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconhyy4504813815: 12
novice rank iconapais: Ah ah ah
novice rank iconEvcco_Nine: 111
novice rank iconminixuxu66: 666 to, co wymieniłem na 2100, zostało skonfiskowane... teraz to -350
apprentice rank iconheav1ly: catdrive emote (inline chat version)
novice rank iconminixuxu66: Zarobione 2100!
novice rank iconashui: 123
adept rank iconreimond96: cześć
novice rank iconQERGG: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconbin987305136: Cześć
novice rank iconbin987305136: 111
SystemGamehag: 14 użytkowników otrzymało Gem70 od Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
novice rank icondario ezequiel: ffffffffffff
novice rank iconz-2013-2014: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconhyy4504813815: 34
apprentice rank icona3200260235: 34
novice rank iconhhuvib: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconszoey222: lala
novice rank iconYayodas24: peepoHey emote (inline chat version)
novice rank iconminixuxu66: Tak trudne
novice rank iconsin comentarios: Meowdy emote (inline chat version)
mage rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconSourabh Patidar: cześć
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

62

0/160

jak zaroic w nostale? sposoby ktorych najprawdopodobniej nie znasz .

Szynka avatar

Szynka

August 31, 2016 at 07:39 PM

1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)
 1!>Pierwszym sposobem bedzie  kupowanie bojowych rekawiczek na 48lvl u teomana po 13k i sprzedawanie po 20k(cena zalezy od cen na nb mozna trafic nawet na osoby co po 50k kupia) tym sposobem zarobilem swoje pierwsze 10kk w ciagu tygodnia :)
2!>Drugi sposob jest dla osob cierpliwych lub afkow :D zamiana 5 cellonow poziomu 6 na poziom 7  Potrzebne nam beda: narzedzia do krysztalow cellony poziomu 6  i proszek cella. na tym sposobie zas wyrabialem braki np. majac 400k robilem okolo 1kk w przeciagu chwili (to tez zalezy czy ktos akurat potrzebuje tych cellonow nie zawsze schodza odrazu ) 
3!>Trzecim sposobem jest robienie resow z A/B do robienia resow A nigdy nie mialem sytuacji w ktorej nie mialem potrzebnego do wytworzenia przedmiotu wszystko zawsze zbieralem i zazwyczaj ponad 200k zysku za darmo mialem ale wazniejsze sa resy B z nich mozna zawsze o wiele wiecej zarobic w przeciagu kilku minut nawet 13kk ale oczywiscie wtedy potrzebujemy troche pieniedzy. chyba kazdy  wie jak sie je robi potrzebujemy polaczenia z B i tam poszczegolne itemki najdrozsze resy sa na wode oczywiscie wiec chcemy robic resy na wode 1 rekawica powstaje z 5 fmow,5kamieni wody 10 wielorybow 20 zielonych odlamkow i  50 piasku z rzeki  donner jezeli nie chce nam sie dropic to mozemy to wszystko kupic na gotowca co wyjdzie okolo 350k na sztuke czyli na 6 takich rekawiczek czy butow wydamy 2,1kk suma 5 tych resow bedzie kosztowac nawet do 10kk (u resselaczy 6-8kk) wiec wsumie mamy 3 proby na s5 bo wtedy bedziemy jeszcze na czysto :) 
Mam nadzieje ze pomoglem ja sie z tego utrzymuje i jest spoko Powodzenia w zarabianiu pieniazkow :)
Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Ja zawsze kupowałem gilliony a następnie uszlachetniacze, wychodziło przy tym sporo cella oraz kd/pełni
Tuszek avatar

Tuszek

August 31, 2016 at 11:46 PM

Tylko teraz ten sposób słabo działa, ponieważ gilliony rosną w cenę a cella takie same jak kiedyś :
JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

dzieki teraz niejestem biedakiem xD
JoJoKPL avatar

JoJoKPL

September 3, 2016 at 12:02 AM

nie jestem sory spacji nie wpisałem
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:16 AM

D3C3MB3R-GH-2k18