Deszcz

Gem883

novice rank iconcashkrabber: musisz tylko trochę w to grać, a potem łatwo osiągniesz głębokość 1000 w końcu
novice rank iconcashkrabber: magnet miner to naprawdę, naprawdę dobra do wykonania. ponieważ możesz ulepszać swoje pasywne monety offline w grze. więc jest to zasadniczo za darmo.
novice rank iconcashkrabber: Czy czerwone rzeczy są tylko do rozdawania?
novice rank iconcashkrabber: cóż, to i tak bije grindowanie skórek w codm czy szmaragdów w tft.
novice rank iconcashkrabber: politecat emote (inline chat version)
novice rank iconNachi: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconhaveusername: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconcashkrabber: Czy możesz wyszukać oferty, które płacą tylko za pobranie, czy musisz sprawdzać ręcznie?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconcashkrabber: dostałem*
novice rank iconcashkrabber: zostałeś oszukany fr
novice rank iconcashkrabber: powinno to zająć maksymalnie 10 minut z moich 30 minut doświadczenia
novice rank iconVirus Party: Nadal nie otrzymałem mojej nagrody po 2 dniach Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank iconabdullahmr804: abal cuda eto msg dey kn re
novice rank iconcashkrabber: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconcashkrabber: ankieta*
novice rank iconcashkrabber: każdy serwer, który próbuję, mówi przepraszam nie dla ciebie, oto kolejny
novice rank iconcashkrabber: Co z ofertami, czy warto je robić? Zostawiasz cheedar.tv w tle?
novice rank iconcashkrabber: słodki
scholar rank iconhanfred: otrzymałem PayPal kilka razy
scholar rank iconhanfred: tak, nie ma problemu
AdminJoshverd: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconcashkrabber: więc ktoś tutaj ma paypal, wszystko w porządku? ~~
AdminJoshverd: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconTutop Ru: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconcashkrabber: ten również daje tygodniowe odsetki
scholar rank iconhanfred: kryptowaluty to śmieci
novice rank iconcashkrabber: jest fajna aplikacja o nazwie cointiply, która też jest fajna, ale możesz wypłacić tylko do krypto. ponieważ daje satoshi
novice rank iconcashkrabber: okej, ta strona wydaje się być najlepszą wersją tego, jaką znalazłem.
novice rank iconcashkrabber: chociaż
novice rank iconcashkrabber: edycja*
novice rank iconAntonio Mauriello: Nie widzę ich, hmm dziwne
novice rank iconcashkrabber: to jednak nie jest edycja zimowa
novice rank iconcashkrabber: jest też taki za 560k, powinienem był tego spróbować lol
novice rank iconcashkrabber: Nie rozumiem, dlaczego jest tyle różnych wartości dla tych samych ofert.
novice rank iconAntonio Mauriello: Ja mam maksymalnie tę z 423 tysiącami dziwne
novice rank iconcashkrabber: 438k
novice rank iconAntonio Mauriello: który zrobiłeś?
novice rank iconcashkrabber: Zrobiłem tylko pierwszą nagrodę, ale tak. Zadziałało
novice rank iconAntonio Mauriello: u mnie nie działa, mam tę z górnikiem 423
scholar rank iconAtia: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconcashkrabber: chociaż trudno powiedzieć, który będzie łatwiejszy do osiągnięcia wysokiej wypłaty. ale reklamy są znacznie ładniejsze w magnet miner
novice rank iconcashkrabber: wydaje się też lepszą opcją niż gra leśnego sprzątacza.
scholar rank iconhanfred: interesujące
novice rank iconcashkrabber: 438
scholar rank iconhanfred: 438 lub 435
novice rank iconcashkrabber: ten za 400k
scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconLovegamehag: Dog Arrive emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

73

0/160

Overwatch - Zarya i jej problem

CzarnyKot avatar

CzarnyKot

October 6, 2017 at 05:57 PM

Zarya to jedna z postaci w Overwatch, jednak ma jeden poważny problem. Mianowicie...
Jej Ultimate. Ostatnio Blizzard jeszcze go poprawił, co dla mnie jest bez sensem. Umiejetności Zaryii:

Działo CząsteczkoweBariera CząsteczkowaBariera ProjekcyjnaUderzenia Grawitonowe
Działo wyzwala wiązke energi. Może także wystrzelić pocisk zadający obrażenia obszarowe.Osłania Zarye barierą, która przyjmując obrażenia wzmacnia ataki podstawowe Zaryii.Działa tak jak Bariera Cząsteczkowa jednak chroni sojuszniczego bohatera.Bomba grawitacyjna, która przyciąga wrogów i wyłącza umiejetności wpłwające na ruch.

Ludzie najbardziej lubią w Zarii jej... superzdolność. Idealnie pasuje do używania z Farą, Smugą, Genjim, Sombrą, Doomfistem... Potrafi ładować sie całą runde, ale gdy już jej użyjemy - naprawde możemy zniszczyć cały wrogi team. Blizzard, czy o to ci chodziło?

Zaria nie tego potrzebuje. Jej umiejetności odnawiają sie troche długo, a i tak to tylko tarcze, które trwają ok. 2 - 3 sekundy i wzmacniają naszą broń, czyli staramy sie trzymać PPM bardziej dokładnie i zadajemy wiecej obrażeń. Wielce ekscytujące. Gdyby tak zwiekszyć szybkość ładowania sie superzdolności, ale przywrócić ją taką jaką była? Zwiekszyć zdrowie i sprawić by tarcze tworzyły bańke, coś na wzór Winstona, ale trwającą 3 sekundy, a nosicielowi redukowała by obrażenia o 50%? Wtedy Zaria mogłaby być tankiem, a nie słabym dps, który stara sie nabić superzdolność, by pod koniec gry całkowicie zmienić wynik.

Aktualnie gra Zaryą jest po prostu nudna i mało emocjująca. Po prostu jej superzdolność jest troche nazbyt OP, ale chyba niewiele osób to dostrzega.

A wy co sądzicie na ten temat? Czy według was Zaria potrzebuje reworka?

RzecznyZmij avatar

RzecznyZmij

October 7, 2017 at 05:25 PM

tez tak uwazam
gracz29 avatar

gracz29

June 27, 2018 at 01:05 AM

Wedlug mnie nie ale nie bede sie rozpisywal
80kg200iq24cm avatar

80kg200iq24cm

May 25, 2021 at 09:25 PM

dobrze napisane